Thriller


 Om sanningen ska fram är jag i en period av förnyelse, som en liten ingrediens i en Malaco-påse som tycker att "omväxling förnöjer". Jag vill flytta. Flytta ifrån Göteborg. Nu vill jag vidare till nästa stora stad.
Även om jag har bortåt 18 flyttkartonger bara härifrån med diverse möbler, känns det ändå på något vis som om jag går med en pinne med en rutig tygbit längst ut, fylld med kanske en ostsmörgås och något att sova på. Som i beredskap att luffa världen runt när jag vill. Jag skulle vilja luffa ut ur Sverige och bara bestiga berg (och eventuellt människor, skämtåsido) med enbart det allra nödvändigaste och ta ströjobb hit och dit. Bara för att göra något annat och utmana mig själv. Jag saknar den här spänningen som jag fick när jag flyttade hit till Göteborg helt på egen hand med mina saker in till ett par jag aldrig träffat i hela mitt liv. Nu vet jag att jag klarar den biten. Now what? Vad är nästa utmaning? Skulle den spänningen öka bara för att jag flyttade till t ex Stockholm? Jag har Ana där (<3) och det är närmare till Orsa (Ja, men gladeligen gör vi vågen för det!) men jag har åkt tunnelbanan (åkt fel dessutom men ändå klarat mig helskinnad 4 på morgonen utan telefon och utan vänner), stött på b- kändisar med mer silikon än vett i kroppen som t o m har mage att köra över mig med rosa, halvstora dragväskor och har jag inte gått igenom varenda liten vrå på Åhléns city så vette fåglarna.
 Imorgon är det löningsdags. Jag har lust att ta mitt kreditkort och bara leva loppan för de pengarna jag tjänat ihop.
Varför gör jag inte det då? Jag har ett jobb och sköta. Varför säger jag inte upp mig? För att jag stortrivs! Den här sortens resa kräver planering och min tanke är att göra något impulsivt, oöverlagt och drastiskt. Jag saknar dramatik i livet. Inte den sortens dramatik som härjat på t ex bloggen där skoningslösa människor får sig en syl i vädret utan något vettigt, konstruktivt och något som ska få mig att växa som en jätte till person.
En sak vet jag. Jag är redo att hoppa över hinder, jag är redo att bara ta mitt pick och pack om det kommer en sådan situation som kräver det. Även om det så ska involvera gigantiska grottspindlar och kannibaler.

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Flytta till Norrköping som jag!

Trivs som fisken i vattnet! :)

2009-05-26 @ 21:48:03
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Sandra

You go girl! Avundas dig och dina äventyr. ;)

2009-05-26 @ 23:34:52
Postat av: hannah

varför lyckas vi alltid ringa om varandra? :) jag ger det ett försök idag när jag har rast!

2009-05-27 @ 09:40:41
URL: http://snittan.blogg.se/
Postat av: ana

men jag säger ju det! stockholm är det. ;>

och jag ringer i dagarna. det har varit lite rörigt och kaosartat på senare, så jag har låst in mig i min lilla lägenhet och byggt bo.

2009-06-01 @ 21:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0