Livets krydda; vänner


 Vilket pådrag det var på stan igår. Det vimlade av ridande poliser och sirener, fulla brudar i för korta kjolar (ey, ta med dig där bävern tillbaka till skogen) och fulla snubbar som sitter och upprepar samma läte: "Wooooowow". Det var knappt så att vi kom in i spårvagnen och när vi väl gjorde det skrek föraren någonting om att de inte kan åka förrän några klivit av. Man står så tätt intill människor att man kan känna deras lemmar. Obehagligt.
 Dessutom var det så fullpackat på alla restauranger att vi nästan övervägade att börja tugga på alla björkar som börjat blomma men till slut hittade vi ett ställe där vi satte oss ner. Där beställde vi mat och fick maten först EN timme senare. Jag sa till Mattias att jag fan kör en springnota på riktigt och drar till Sibylla (vid det här laget var jag nästan utsvulten). Servitörerna kom och bad om ursäkt för att maten tog sådan tid och bjöd alla på gratis dryck. Jag ville bara ha vatten, så därför bjussade de mig på en efterätt. Hur gott som helst och i slutändan var det fan värt att vänta känner jag.
Vi skulle egentligen ha bowlat men maten tog sådan tid att vi ringde återbud. Det var nog inte meningen att vi skulle bowla. Lika bra det det. Jag orkar inte inse hur jävla kass jag är på det.
 Så vi gick till en pub istället. Jävligt intressant ställe. På pubar möter man alla mystiska snubbar.
Det kom en snubbe och sa att jag hade unika, söta skor på mig (gröna ballerinadojjor), varpå jag säger att han gärna får låna dem om han vill. "Ah, men jag får nog inte på mig dem." Jo då. Vi kan hugga av dig tårna, så blir det nog bra men det finns dessvärre ingen returrätt på dem. Sådant där kastar man ju ur sig enbart när man är trött, vilket jag var.

Bela, clowncunt

Mattias, clowncunthål
I det här hålet råkade jag stoppa foten när vi satt och åt..

In god we trust, others pay cash
sex
Den här bilden infann sig på tjejtoan. Mycket intressant.

Kommentarer
Postat av: ana

det är därför man sitter hemma på valborg. :]

2009-05-01 @ 20:56:59
Postat av: milla

ojj har du några kvar?

2009-05-04 @ 17:32:24
URL: http://millpill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0