You sexy little thing

blomma, göteborg


 Den här bilden tog jag för några dagar sen.
Jag skrev ett sms till min mamma igår och frågade henne om hon kunde ringa upp. Efter en stund får jag tillbaka: "Vi är på Mallorca älskling". Men vad? Får jag ingen information om när folk lämnar Sverige? Att Michael Jacksons näsa håller på att trilla av, det får jag minsann veta.
 Just nu håller jag på att städa ur rummet på gamla kläder, packar ihop gardiner och jag har plockat ihop överdelen på sängen. Vi flyttar nämligen till Länsmansgården (gör vågen, eller inte) för att mina serber har köpt en ny lägenhet men jag får snällt flytta med dem tills jag hittar eget. Jag vill verkligen bo själv men samtidigt trivs jag här. Och jag behöver hädanefter bara betala halva hyran för att rummet jag ska låna i framtiden är betydligt mycket mindre än det jag har nu. Vi flyttar dock inte förrän sista juni.
Fan vad jag drar in pengar här. Det finns snälla människor. Man måste bara vara snäll själv.

Kommentarer
Postat av: Angelica

hehe ja den är jätterolig, stackars kille. " Is this real life?" haha.Jadu det går väl framåt med mamma iallafall. Hon har lämnat huset och bor numera på Ivars Kistis, men huset står hon fortfarande på, polisanmälning mot honom har det blivit och han har suttit 3 dagar i häktet pga grov kvinnofridskränkning. Men det andra problemet är att han vägrar flytta från huset. Mycket med det där. Skott i pannan vore det lättaste.Hur trivs du i Götet då?

2009-05-24 @ 15:22:05
URL: http://angelicawassdahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jadu dels för att han har kronofogden på sig så han kan eller får inte nytt boende så han bor kvar där som en kung. Mamma vägrar sälja huset för hon vill ha det men det är nog det enda sättet om hon verkligen ska bli kvitt kräket.Jaha jo men så är det nog i början, innan man kommer in i det. Har du fått fast jobb och så också eller?Lev livet i härliga Göteborg.Japp tog tillbaka mitt heltidsjobb så nu börjar jag komma på fötter igen, känns grymt efter allt jag varit med om. hehe.Hoppas vi ses någongång.

2009-05-24 @ 17:08:39
Postat av: Rickelito

Tack! Ibland lyckas jag vara lite skojig... :=)

2009-05-24 @ 19:25:46
URL: http://rickelitosreality.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0