A piece of cake


 Jag har seriöst fått matmani. Jag handlar mat som Prins Philip köper dyr champagne på krogen. Nu ska här bakas, folk! Jag försöker bejaka min kvinnliga sida ännu en gång och bevisa mig själv fel när jag säger att jag håller en hammare bättre än jag håller en träslev. Så till helgens lediga stunder ska jag baka Snoddas och göra energikick- kakor med mörk choklad, valnötter, cashewnötter, cornflakes och torkade jordgubbar (Till det sistnämnda är jag jävligt skeptisk men jag måste pröva det innan jag dissar det).
 Sedan ryktas det om att gå på restaurang på fredag med Maja, Gane, Olga, Dennis och Mathias. Vilket gäng! Cheers, säger jag! Vi ska gå på mitt favoritställe Meze där jag ska klämma i mig en räk- nånting- gratäng. Abooo! Jag dregglar av bara tanken.. Slippery- tangentbord deluxe.
Imorgon ska vi kolla på Shan "The man" Atci på biograf Draken. Det ska bli intressant!

Nej, nu är det på med nattmössan och in i dimman. Jag har en stadsdelschef att glo på i ett par timmar imorgon. Jag tar med mig en tidning som jag kan lägga över ansiktet och blunda i om ifall han blir för tråkig. Lär löpa stor risk för det..


Kommentarer
Postat av: Daniel

ååh bjud mej! Slafsar allt!

2009-11-05 @ 09:06:37
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Dennis

Du kommer bli fet bruschan

2009-11-17 @ 17:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0