Bröllopsfotografen


 Jag har engagerat mig i helt andra saker den senaste tiden. Internet och jag har tydligen fått en dålig relation till varandra. Kanske för att det internet jag sitter på för tillfället är det segaste som finns på marknaden. Pappa har äntligen skickat det nya modemet med några hastigheter snabbare, men jag har inte förmått mig att hämta ut detta från posten. Det är många tummar som ska ur röven nu. Har dock lyckats besöka IKEA två dagar i rad för att införskaffa nödvändiga smart- förvaringsprylar som gör att jag inte behöver slänga in något i garderoben för att snabbt som fan hinna stänga dörren innan allt åker ut igen. Ett sådant liv fungerar inte att leva i särskilt länge och speciellt inte i tanke på hur pedantisk jag blivit på sistone. Det kaos som infinner sig i mitt kök just nu är bara något som Ali Baba och de 40 rövarna kan åstadkomma. Och jag då, uppenbarligen.
 Det senaste har jag jobbat mycket för att få ihop kompdagar att använda till resor hit och dit. Orsa ska äntligen få möta mig och Mathias med ett leende igen!
Jag och Mathias sitter fan ihop nuförtiden. Vi ska till hans föräldrar i Kalvsund, Öckerö (Ni hör ju själva. Här vankas det "gööööööör"- mycket göteborska) nu till helgen. Ska bli skönt att få en radbrytning.
I lördags var vi och kollade på "Bröllopsfotografen" också. Den var inte riktigt som jag trodde att den skulle vara men den var helt okej faktiskt. Den var sorglig/tragisk också, vilket var helt oväntat. Kjell Bergkvist har alltid den största platsen i mitt hjärta! Hur kan man bara inte gilla honom? Raawr.

Män över 35... That´s really somethin'!

Kommentarer
Postat av: AF

ska se bröllopsfotografen imorgon! men att den skulle vara sorglig och tragisk hade jag inte alls uppfattat.. blir spännande :)

2009-11-30 @ 22:30:42
URL: http://actingfoolish.blogspot.com
Postat av: Sandra Johansson

hur länge blir ni i Orsa? Har ni tid å ses en sväng, eller är ni helt uppbokade? :P

2009-12-03 @ 11:17:23
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0