Djurplågeri i massvis


 Jag tänkte bara påminna mig själv och andra om varför jag beslutade mig för att bli vegetarian i matväg och vegan när det gäller kläder, kosmetika osv.
 Ett par gånger den här veckan har allvarliga djurplågerifall uppdagats och det har handlat om masslakt av delfiner i japan, Rättegången mot Åke Svanstedt som sägs ha använt grisfösare på hästar och enligt ett vittne har en grisfösare funnits på plats. Personen som inledde förhöret frågade om grisfösaren var igång, om man kunde styrka att grisfösaren har använts på hästarna. Vittnet säger att han inte vet om det fanns batterier i den.
HÄR MÅSTE JAG SJÄLV FÅ TILLÄGGA EN SAK. Om inte Åke Svanstedt, som är fullkomligt imbecill, har tagit en häst för en gris och använt grisfösaren på rätt sätt så måste jag vara dum i huvudet som tycker att det kvittar om grisfösaren hade batterier eller inte. Den fanns ju i huvudsak på fel plats. Sådana ska ju inte användas på hästar och bör då heller inte finnas i närheten av hästar. "Daaah!". Nice try, Åke Båke!
 Sen får vi inte glömma vanvård av grisar som gjorde att hela Sverige skakade (98 gårdar anmäldes), trots att man känner till att grisarna inte precis sover en och en i varsin säng utan faktiskt trängs på ett visst antal kvm för att utbud och efterfrågan av griskött är stor, synd nog.
Djurrättsalliansen som ska ha filmat om vanvårdet på grisar ska ha fått mycket kritik för att man smygfilmat detta. De menar att den årliga inspektionen av gårdar kan gå måste om fler fall av vanvård, för att man förbereder andra gårdar att städa upp innan inspektionen. Ja, fast jag anser väl att det blir svårt att fånga upp 98 fall av vanvård vid en inspektion. Det hade bara kunnats göra via den här typen av upptäckt. Typiskt att göra hjälten till boven.

Sen läste jag också att en 12- åriog pojke har gjort sig 4 försök till våldtäkt i Borås. Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta. Vad fan har hänt?
Man har ju fullständigt rätt när man säger att 80- talisterna var sista generationen att bli väluppfostrad. Jag tror nog att lumpen gör jävligt mycket när det kommer till disciplin osv. Får man allt dukat på silverfat, så vad ska man då lära sig? Sen man började med att validera människan och göra alla individuella i skolan osv, så har det bara gått åt helvete. Alla ÄR individuella men om alla får en varsin inlärningsteknik, så kommer ingen lära sig något.

Man får glädja sig åt det som är bra och har varit bra i tider. Idag finns inte mycket att glädja sig åt annars. Man får hålla fast vid det som gör en lycklig. Om man följer det som är idag, blir man bara skit.

Kommentarer
Postat av: Emma

det var mest på skoj.

2009-11-30 @ 17:43:20
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Sandra

Gud, delfinfilmen. SHAKING AND CRYING RIGHT NOW.

2009-12-02 @ 21:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0