En minigris att köpa? Någon?


 Det började med att min hjärna ropade: "ERROR! ERROR!" och jag gick en lång väg för att sammankoppla nervtrådarna och resultatet blev: Jag vill ha en mingris!
Det är frustrerande, nästan enerverande att ha kärlek att ge men inget att ge det till och djur är bästa utgångspunkten för att projicera positiv och kärleksfull energi. Jag behöver aldrig oroa mig för att den skulle förråda mig eller lämna en hel dag åt höger för att planera lögner som ändå slutar med att jag kommer på dem. Det kan bara vara positivt alltså!
Och den här grisen, den ovanliga lilla grisen som skall bli max 20-30 kg tung, behöver aldrig oroa sig för att jag på något vis skulle tvinga upp den på en tallrik med två potäter. Nej då. Jag blev förnuftig någonstans och insåg att allt med ögon, som kan se mig inifrån, det äter man inte.
 Jag har delat den här fina tanken med Mathias, om att bli en delägare av detta fantastiska lilla djur som t o m kommer att bespara mig tid att källsortera kompost (Även om jag skulle vilja det). Tid är värdefullt, säger ja te dej! Kalla det svinstia, jag kallar det svininfluensa! Influens av svin.

minigriar är så jävla söta

<3

Kommentarer
Postat av: AF

ååh hahah, jag vill också ha en minigris!!!

2009-11-10 @ 00:15:56
URL: http://actingfoolish.blogspot.com
Postat av: Daniela

Jag och gubben funderade på en minigris... men det var ju så förbannat långt att åka överallt för att få tag i en, dessutom blev vi avskräckta av alla dessa som blivit blåsta på sina minigrisar... dvs att det inte var någon minigris :-S vilket man upptäckte först efter några månader.Sedan var vi väl iten riktigt säker på om karldjäveln tålde grisen då han inte tål varken nakenkatter elelr hundar.My pig-life story... sorry, kan inte sova

2009-11-10 @ 00:38:07
URL: http://danco.blogg.se/
Postat av: Sandra

Fasiken så sött! En sån skulle man ha haft. :)

2009-11-10 @ 08:10:01
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Anna

sv; Hm.. Vinrött hade jag kunnat tänka mig.. Men Lila.. Lila är en färg som jag vill kräkas av. Skumt.

2009-11-10 @ 21:05:01
URL: http://bboogeyman.blogg.se/
Postat av: Nathalie

zdravo är de ;) haha!www.starcevic.blogg.se

2009-11-10 @ 21:11:53
URL: http://starcevic.blogg.se/
Postat av: Nathalie

SV; Nej vad ballt! Ah, min pappa är från Serbien och mamma är från Sverige. Det är sjukt många som kan serbiska ;) as gött att kunna de :Dwww.starcevic.blogg.se

2009-11-11 @ 14:30:40
URL: http://starcevic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0