Freaks and geeks


 Den här serien älskade jag när den gick på tv 1999-2000. Jag har låtit Jimmie föra över den till min dator så nu har jag äntligen något roligt att titta på. Jag minns också att James Franco var jävligt snygg i den här serien.Fett snygg Många bollar i luften nu! Jag har låtit introducera SATC för Fia, jag och Mathias kollar in första säsongen av Dexter och roar mig åt Årets hjärndöda program "Mammas pojkar" på torsdagar. Naima är helt klart Årets tv-stjärna. Jag skrattar varenda gång jag ser eller hör henne prata.
Måste tillägga att tv aldrig har varit så dåligt som den är nuförtiden. Jag tittar knappt på tv, om jag inte vill uppdatera mig om senaste nytt från världskatastrofer. Blassé, blassé, blassé.


från mammas pojkar


Kommentarer
Postat av: Sheriilyn

svar: Ja, har vart inne och kollat, fast aldrig på hemsidan dock. Tack för tipset :)

2009-11-13 @ 13:43:46
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: Linda

svar: jag har sett filmen innan, och är egentligen väldigt medveten om hur fantastiskt bra den är.. men jag är en såndär svag människa som blir alldeles illamående av våldsamma scener i filmer.

jag håller med dig om att filmen är bra inspelad med tanke på när den gjordes. om jag inte visste när filmen var gjort, så hade jag aldrig kunnat gissa att det var tidigt 70-tal!

2009-11-13 @ 17:41:40
URL: http://waitress.blogg.se/
Postat av: Yonna

Åh, James Franco är så underbar i Pineapple Express..!

2009-11-14 @ 15:00:29
URL: http://hoppsankarstin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0