Halloween- party!


 Förfesten ägde rum hemma hos min vapendragerska Sofia ett par timmar och vi drog ut vid midnatt. Först var vi ett gäng som drog ut men på spårvagnen gick en och en upp i rök. Folk så in i helvete! Jag stod upp längst bak och spårvagnen tvärnitade, vilket resulterade att jag föll handlöst i knät på ett gäng nervösa smågrabbar. Stackars barn och få mig över sig sådär helt utan straffgrunder.
 Sofia föreslog att vi skulle dra in på Nivå - ett riktigt snobbställe. Det var en någorlunda lång kö in dit och Sofia säger: "Vi ska fan in och vi tar VIP- vägen." Så vi marscherar fram till en dam som stod där med en gästlista, tittar på oss och ner i listan: "Åh, är ni från Stockholm?" Jag och Sofia säger i kör: "Njaaaee." Sen infliker Sofia med: "Jo, lite" och brer på världens jävla stockholmska. "Välkomna hit!", sa lille värdinnan.
Väl inne möttes vi av bergstora muskelknuttar till vakter och ett dansgolv fullspäckat med brudar i bunnies- dräkter med väskorna i mitten av dansgolvet, där de sedan slänger loss båda skinkorna i takt med skränig popmusik. Och jag som trodde att Shan Atci snackade skit när han sa att brudar lägger väskorna framför sig. Där sprack den myten. 
Sofia försökte få in mig på dansgolvet men jag vägrade. Jag har nog aldrig känt mig så missanpassad i hela mitt liv och speciellt i våran outfit. Vi hade alldeles för mycket tyg över våra kroppar för att överhuvudtaget befinna oss på dansgolvet.
Och vi fattade aldrig att åldersgränsen på skitstället var 26. Se vad en jävla outfit kan göra. Den kan göra en flera år äldre!

1.      
klänning med spets 
Klänningen jag gjorde om men den hade inget spets eller den rosetten som är i mitten men jag hann inte ta kort på orginalet innan jag sydde fast skiten.
2.
klänning med spets
Nästintill klar. Det saknas en liten detalj men det syns på bilderna nedan.

sofia och bela i snygg halloween outfit. viktoriansk vitt hår mathias as a demon

rambo gris, rosa pantern och grön hår. röv  batman 

En jävligt lyckad Halloween!


Kommentarer
Postat av: Yonna Stahre

Skitsnyggt! Hann inte alls förbereda mig själv, det blev lite fakeblod kring munnen och ögonen, kul kväll ändå!

2009-11-02 @ 02:43:52
URL: http://hoppsankarstin.blogg.se/
Postat av: Bögen från Dalarna

Haha, snygg stjärttatuering där.. Haha ^^Och jag kan hålla med till viss del.. Victoria Silvestedt är snygg, ibland. MEn för blåst för att bli snygg. Men jag tror också att det är en image bara.. :)

2009-11-07 @ 01:37:19
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Marpan

Snygg outfit och make!

2009-11-08 @ 16:42:29
URL: http://marpan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0