Klämkäcka typer


 Mathias berättade om en kompis vars släkting av någe slag fyllde år. Den här mannen var pensionerad och de hade ett stort kalas. Där fanns också många av hans vänner, varav en kallades "Kaptenen", 80 år gammal och på festen fanns också Lotta Enberg som lutade sig framåt mellan två personer som hon pratade med. "Kaptenen" tittade ögonen blött ner i hennes urringning när Lotta går fram till honom och säger: "Hej! Jag är Lotta Engberg!" Han svarar: "Skiiit i det. Böj dig framåt igen!"
 Äldre människor vet fan hur man talar till folk. De behöver inte hymla med något. Jag menar, vad fan har de att förlora? Så borde förstås alla se på saken oavsett ålder. Man får vara ful men inte dum!

Apropå äldre människor så snackade jag med mormor häromdagen och hon berättade att hon hade fått en låda choklad av en bekant. "Jo serdu, någon har ätit ut min chokladask mitt i natten. Jag hade choklad på kudden när jag vaknade." Det lär ju ha varit du som har varit där med dina klåfingrar, säger jag. "Haha" skrattar hon lite ondskefullt i luren och säger: "Jag måste ju äta upp dem!" Men inte mitt i natten! Ta en bit till trekaffet vetja. "Nehej du! Jag kunde inte sova.. Så då tog jag en bit choklad istället." Jävla tjat om den där chokladen. Skaffa ett intresse. "Ehehe. Det har jag också. Bingo, och det är därifrån jag får chokladen!" Jag kunde inte undgå att få ett leende på läpparna. Snacka om standard. 65+ och bingo..
<3 Mormor, du är min idol!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan man verkligen vara för lång för högklackat... trodde det var allas dröm att vara närmre stjärnorna... ;) Fy fan vad fräckt blogg du har! Kram

2009-11-14 @ 19:18:22
URL: http://monaliiza.blogg.se/
Postat av: Emma

fast.. vi har ju faktiskt givit honom 100 chanser att ändra sig. han får ändra sig nu också om han vill, det är ju ändå en tatuering det handlar om.

Så skyll inte på oss, det är ju bland annat HAN som bjuder in folk i vår grupp på facebook. :) den blir av, om han vill att den ska bli av. dessutom tycker jag personligen att den kommer bli unik och frän. Men det har ju inget med saken att göra.

2009-11-15 @ 13:46:30
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja men om du nu är så säker på att den inte blir av så varför kände du dig så manad att skriva till mig? Det är Alx och Jonas idé och jag är bara med och promotar den, för deras skull. hur som helst, om han nu gör den bara för att vara frän så är väl det hans problem och inte mitt? Jag pratade med honom om det senast idag, frågade om hur det ser ut om han verkligen vill. han sa att jag ska strunta i vad alla säger, att han tycker att det är roligt. han får backa ur när han vill som sagt och det säger jag till honom hela tiden, vi har till och med en backup-plan om han skulle vilja låta bli och alla pengar är insamlade. Det här är bara roligt bela, och vi tvingar honom inte alls. han är inget barn och kan fatta egna beslut.

2009-11-15 @ 22:57:10
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0