Skam den som ger sig!


 Det har varit dålig uppdatering här. Jag har inte ens haft igång datorn. Frågan är om det är "officiellt" tillåtet att inte kolla mejlen på två dagar eller slopa TV:n ett par dagar? Man sliter hårt för en bärbar dator med internet som har täckning även i Orsas norra skogar. Mediavärlden är nästa oundviklig men inte för mig.
 Rökningen som sagt, har jag lagt av med och efter 4 dagar börjar det hända saker i kroppen. Jag är varm i kroppen. Fingrarna är inte iskalla och jag är lättretlig. Mitt behov av att röra mig har ökat markant och igår morse var jag ute & sprang i 30 minuter. Förmodligen har jag fått syrebrist under natten till lördagen, vilket har gjort mig galen nog att börja springa. Roligt och avslappnade måste jag erkänna. Jag har funnit en ny drog att förälska mig i och det är GRÖNT TE! Woow. Jippiyaiyeah!

 I går var jag på inflyttningsfest med Sofia och Ollie hemma hos en tjej vi träffade på halloweenfesten. Det är sjukt underskattat med hemmafester. Den här bruden bjöd på snacks och tilltugg och kalla mig glupsk men jag åt, jag vet inte hur många rullar med lax, chips och mängder godis att när jag kom hem så hade jag svårt att somna. Hur jag än vred och vände mig kunde jag inte förmå mig att lägga mig på mage. Den var rund som ett klot. Och naturen vill att man ska vara gravid i 9 månader..

Jag fick säga hej till Mr T också. Det var länge sen men alltid lika trevligt!

Förresten, när jag droppade av Mr T på centralstationen så råkade jag ut för en kille som följde efter mig en bra bit till bussen och började fråga en massa frågor. Jag undrade vad han höll på med och vad han ville men så småning om kom det fram att han tyckte att jag var så "söt" att han ville gå på dejt med mig. AH MEN GOOOSH, vad gulligt av honom men nej. Jag kunde bara inte dejta denna excentriska, smala pojk- stackarn och han vägrade ge upp sa han. Han ska ha mitt nummer! Väldigt smickrande, sa jag men this is the end. Han var lite skum. Först övertygade han mig nästan om att gå på dejt med honom till att sen förvandla denna självsäkerhet till osäkerhet när benen börjar vingla lite och som talar för flykt. Vad hände liksom? Jag var ju inte otrevlig och jag log hela tiden. (Vad annat kunde jag göra? Jag var ju självklart smickrad till max.)
Hur var det med Bella-träffar-weirdos-all-the-time? Som om det någonsin skulle upphöra.. Men, det är jävligt roligt att få erfara!

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Haha! Du är verkligen en magnet för skumma typer! Hur lyckas du?! Vad är det du utstrålar som vi andra inte ser? :P

2009-11-22 @ 22:43:27
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Jag håller med dig. Helt klart!- - -Det är bara bra med mig! :)

Allting rullar på och det ända som finns att klaga på är väl det fantastiska vädret som vi ska stå ut med nu fram till mars eller liknande. Inte konstigt att folk hamnar i vinterdepressioner och att vissa tar livet av sig?Men som sagt ,det är bara bra med mig!

Själv sockertopp? ;)

2009-11-23 @ 02:04:39
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Daniel

Men va skoj att bli uppraggad så där (om killen inte e ett freak förstås)

2009-11-23 @ 13:52:11
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Söderlund

Ja verkligen.

Det är samma här.Jag bor ju Norrköping nu förtiden och har så gjort sedan majmånad. Så, här finns det heller ingen snö. Det endast regnar, regnar och regnar lite till så det är verkligen jobbigt.Men som sagt: Det gäller att sätta sig själv i arbete med ett och annat så att man inte hamnar sittandes med massa tankar och liknande för då tänker man alldeles för mycket.Jag skulle så hemskt gärna vilja besöka Göteborg.

Jag har aldrig varit där mer ett par dygn när jag

var mindre och man var med farsan och familjen och

besökte klassiska Liseberg. Jag måste få hälsa på dig?! :)Puss

2009-11-23 @ 16:24:54
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0