Grannsämja


 Igår var jag ledig och hade bokat upp en tvättid som jag ignorerade för att jag fann min tvättkorg tom och kunde därför inte förmå mig att gå ner för fyra trappor för att flytta min plupp. Det var ju dumdristigt av mig! Ett par minuter efter elva kom ett handskrivet brev, på ett kuvert dessutom, där någon okänd har förbannat sig över min oansvarighet med följande rader: "Här håller vi noterade tvättider. Du har noterat mellan 8-12 den 30/10 X." Vad betyder ett kryss i det här sammanhanget? Fan ta mig? Handstilen talade för att det var en äldre man. Stora bokstäver, vilket gjorde att brevet nästan skrek åt mig och vederbörande måste ha varit tämligen upprörd när den skrev detta för att det var nästan svårt att läsa.
Fan, ville han ha tvättiden så var det kanske lättare att plinga på dörren och snällt be om att få ta min tid men icke!
 Bara för det så var jag tvungen att ringa mor min och berätta om det senaste nytt. Hon, precis som jag, kan inte förstå varför det alltid ska vara tjaffs om den förbannade jävla tvättstugan. Uppsåt saknas i det här fallet.
Jag tror att Sasha Mesic kan tala för oss alla i det här klippet:"Vem fan har bett dig att bli otrevlig?"


Fjortisar


 På väg hem från jobbet mötte jag två minderåriga tjejer, kanske runt 15 års åldern, i stora röda jackor, mörkt hår, en smått kaxig gångstil och direkt tänkte jag tanken: Ah, tvättäkta fjortisar alá 2000- talet.
Jag tittade på dem som hastigast och tyckte mig få syn på något.. Och tittade en gång till. En av brudarna såg ut att ha sminkat sig som en svart-över-nattare, dvs med eyeliner rinnandes ner för kinderna men mot all förmodan var det tårar som rann längs kinderna på flickstackarn. Ur hennes söta lilla trut kom ett: "Vad fan glor du på?!" Först var jag som paralyserad av allt svart klet som infann sig i plytet på henne. I samma ögonblick jag passerade dem tänkte jag: Vet hut unge! Tala till vuxna på det där sättet borde bli lika med indragen veckopeng! En annan tanke sa: Ska jag gå tillbaka och nita henne? DEN tanken är ett tecken på min fortfarande ringa ålder..

---

Jävlar vad jag har sytt. Och resultatet kommer väl på söndag. Imorgon ska vi sätta på oss och latcha med allt vi har införskaffat oss inför Halloween. Mycket, nej, allt kommer till användning även efter denna helg så helt bortkastat är det inte och spets.. SPETS har jag köpt i överflöd. Måste ha mer!


Beyond Retro


 Jag försöker plocka ihop en ny bloggdesign. För det första för att jag tycker att det är roligt och för att nuvarande designen förjävlig ut. Dagisfasoner alá Bella.

I fredags dök Jonas upp från Orsa. Jag gjorde en vegetarisk lasagne med färsk spenat, keso och fetaost. Heliga Maria vilken succé! Jag har nog aldrig lyckats så bra med mat någonsin. Typisk engångsföreteelse.

Förra veckan var jag och Fia på stan nästan varje dag och kollade in Beyond Retro bl a och jag lyckades fynda en jävligt snygg, enkel axelbandslös, svart klänning som jag ska sy upp en tyllkjol till. Sen ska den användas till Halloween. Vi kör stenhårt på viktoriansk stil med mycket spets, matt makeup och på snudd till gothisk stil.
Viktorianskt är min nya grej. Det är skitsnyggt. Svart, lila, vitt och speeeets i all ära. DAMN!

Det kommer upp bilder på detta senare när jag kirrat allt.

There will be no darkness


 Den senaste veckan har präglats av stora åkommor i huvudet. Jag anade att det kunde vara migrän men efter fyra dagar så antog jag att det var något annat och efter ett par timmars betänktetid så slog det mig att jag känt mig lite stressad det senaste. Spänningshuvudvärk med andra ord. Därför har jag inte orkat engagera mig i att "skriva dagbok" heller.

SD pillar alla i rumpan med sitt snicksnack och de har tyvärr besudlat min tillvaro inte bara på dagarna när tankarna rullar som mest utan även på nätterna, där jag drömmer om nazi- rop från pöbelväldet. I natt var det mer påtagligt att SD satt sina småsinta och konservativa, intetsägande åsikter i hjärnan på mig.
 Jag drömde att jag befann mig som i limbo mellan Orsa och Göteborg där pappa sa att det var nazister ute och skrek. Jag hörde någonstans i drömmen: "White power!" och en massa annat vrålande. Swisch och jag var på ett annat ställe där jag kunde skymta nazisterna passera stora kyrkan i Orsa och jag hade utsikt över gravstenarna. De gick på relativt långt avstånd och bland de bländande vita kläderna kunde jag skymta Ayanle (En kille från Somlia som var en av de inneboende) och han hade svarta kläder på sig för att göra det hela mycket tydligare: Ayanle hade blivit nazisternas nya slav. Jag springer fram till honom och grinar i panik för att jag tycker synd om honom. "Vad har hänt?", frågade jag. "Äh, det är nog ingen fara. Det håller nog bara i sig över Halloween." Jaha, tänkte jag och pussade honom på kinden och viskade: "Black power!" och sen sprang iväg. (Öh, borde jag inte ha ingripit med lite Kung Fu här och fightat för hans skull istället för att springa som en stucken gris därifrån?)
 Där någonstans vaknade jag och drar jag en slutsats av den här drömmen så betyder det att jag är stressad över Halloween (Vi har många järn i elden när det gäller den helgen) och att SD förstör för alla sådana som mig. Sådana som inte står bakom kvacksalvare som en stolt soldat, som inte ser världen som svart och vit. Det stressar mig att de gör invandrare sura, där vi så småning om börjar gruppera oss på bussarna. Svensken sitter med svensken och blattarna med blattarna. Sen sneglar de på varandra med lysande hat. Allt var ett DUMT jävla uttalande om muslimer och "trygghet för svenskar". Trygghet hade varit att hålla käften. Kasta inte i sten när du sitter i glashus, Jimmie "Åsnan" Åkesson. 2-3 miljoner invandrare har du att mucka gräl med här i Sverige, det ariska lilla landet som backar i krig. Gå och dra en sunkig jävla runk så att du vet var du hör hemma.
Härmed svär jag ED om att inte prata om politiska saker här men jag känner mig fan kvävd av all skit uttråkade snubbar kan komma med.

MEN, det har ju hänt bra saker också. Jonas har varit här <3 Berättar mer om det senare. Nu störtdyker jag ner i la bed.
Tata/

<3

I´m a muscleman And I´m a musclefan!

Nya praktikanten


 På allas läppar: den nya praktikanten. Alltså, allvarligt talat People. Är det något att börja hötta nävar åt eller ens lägga ner ord på en diskussion om lille mannen med 47 kromosomer? Ja, jag finner det irriterande när han säger: "Haaaduuu aldiii tsätt en platikant föluuut?" med tungan mer utanför munnen än innanför but what the fuck. Han är människa. Det är så det börjar. Först är man människa och sen är man handikappad, vit, svart, bög. Och det är ingenting fel med att vara det. Helt naturligt.
Överfuckingallt läser man om den nya praktikanten som i att Ica antingen förnedrar handikappade och gör sig rolig på deras bekostnad eller bara vill göra en ny utgånspunkt för arbetsmarkanden: Människa först, handikappad sen! Att sympatisera med grupper som anses utsatta, trots att det är vi andra som gör dem utsatta och inte de själva, gör det inte bättre.
Nej, folk har alldeles för lite att göra och för lite vettigt att prata om så man lägger ner alldeles för mycket energi på bagateller. Well, då är ni troligtvis inte större än så.
Det här är egentligen samma sak med kriget mellan svarta och vita. Människor hakar upp sig på att det finns för lite svarta människor i TV och måste därför komplettera med att försöka hitta svarta människor som vill vara med i TV, så att TV- programmet inte anses som rasistiskt. Jag har svårt att tro att man är så jävla inskränkt och trång i hjärnan att man går helt efter hudfärg. Verkar helt absurt, för mig i alla fall.
 Därför gillar jag Shan "The man" Atci. Han har fattat hela människo- grejen. Ju mer man pratar och latchar med sterotyper (Som han gör med syrianer, svennebananer, turkar osv) desto mer vardagligt blir det och desto mindre rasistiskt blir det. Man måste kunna se sitt ursprung och identitet med distans och ha en gnutta humor för att inte göra en stor grej av det. Självklart har generalisering och stereotyp- skämt en gräns men med fingertoppskänsla så vet man ungefär var och när man ska sluta driva med det. Skämt på så vis får ju aldrig bli personliga, som i DU är bla bla bla eller för den delen komma med EGENTLIGA rasistiska uttalanden som i t ex: ALLA syrianer är dumma i huvudet eller ALLA svenskar är rika människor med djupa, giriga fickor med incest i släkten. Då har man gått för långt och då anser JAG att man har rasistiska åsikter men resten.. Resten handlar bara om att få alla människor att smälta samman, bli ett med varandra och göra varje grupp människor speciella på sina egna sätt, PRECIS som världen ser ut.
Våra förfäder vandrade genom jorden åt olika håll och fick därför olika utseenden, pigment och andra utmärkande drag. Från början var vi säkert något hårigt med alla lika stora läppar och krokig rygg.
Ja. Babbel, svammel och dravel kan man tycka men så ser jag det.

Folk med sina fixidéer


 Människor upphör aldrig att förvåna mig.
När jag jobbade häromdagen skulle vi ge våra omsorgstagare eftermiddagskaffe, så jag och min kära medarbetare skulle hjälpas åt.
En farbror fick en kopp kaffe av henne och jag tittade ner i koppen för att jag tyckte mig se något som såg jävligt skumt ut. I koppen finns kaffe, jo, men vad fan..? Det har skärt sig. Är mjölken dålig? Vad är det som svävar i mitten? Är det en köttbulle? Tankarna bara rullade och ju mer jag stirrade ner i koppen, desto mer tyckte jag mig se dubbelt och jag kunde inte alls urskilja ingredienserna. "Vad.. Vad är det för något i kaffet?" frågade jag min kollega. "Det är matolja." Här tar jag ett kliv utanför min egen kropp för att betrakta det ansiktsuttryck min kropp kunde åstadkomma. "MATOLJA?!" hör jag mig själv säga som om någon påstod att Hitler fortfarande var vid liv. "Ja, han är hård i magen och matolja är bra för magen" säger hon. "Men inte i kaffet! Du kan väl ha det i fil eller något bredvid!" Jag blev seriöst upprörd. Hon dricker uppenbarligen inte kaffe och det kvittar i det här sammanhanget. Kaffe är något heligt. Man jiddrar inte med det. Kaffe är alltid dagens höjdpunkt om allt annat skulle gå åt helvete. Och alla kaffedrickare vet att efter en kopp är man kanske inte så hård i magen, trots allt. Någon jävla måtta får det vara på fixidéer!

Mitt motto är och förblir: Ge aldrig någon något du själv aldrig skulle stoppa i munnen (Då snackar vi moralkakor.)

 

Dagens underhållning var ändå när en snubbe försökte sno ett par förpackningar kött och lite till, när han blev tagen på bar gärning av en tämligen lönnfet väktare som hade fullt sjå att jaga den smidige men simpla tjuven. Den här väktaren sprang och flåsade i en walkie- talkie samtidigt som han försökte plocka upp varorna som den lille tjuven hade lämnat efter sig på en parkering. Jag väntade med nöje att byxorna hans skulle spricka men så roligt fick jag inte lov att ha. Det roliga slutade där, tyvärr.

 

Nu är det fan mat som gäller! Jag kan inte sympatisera med 3:e världen längre.


Giant bed from Hell

   


För dem som aldrig får uppleva min lägenhet (Snopet..) men det här är alltså den säng jag talar om.
Queensize- bed som dock inte gör sig rättvis på bilderna men å andra sidan känns det nästan omöjligt att klämma in 180 cm säng på en bild. Det är dessutom inte hundra procent klart ännu. Det ska upp en tavla och den provisoriska gardinuppsättningen ska väck. Nu har jag mest satt upp något för att det inte ska kännas som ett fängelse. Jag behöver min sovalkov för att sussa gott.

Jag träffade på Ayanle igår på bussen, en av killarna jag bodde ihop med för ett tag sen, och han talar om för mig att det var tråkigt utan mig där borta och inflikade med att det inte var lika fint och städat där. Jag tror dig, hjärtat. I en kuksoppa gör sig inte en Ajax själv. Det behövs tydligen kvinnor för att en man ska fungera normalt. Annars låter de disken krypa ut ur diskhon själv och små dammpartiklar förvandlas till råttor. Är det riktigt illa får man skadedjur. Har man djur så får man komma ihåg att lika mycket som man matar dem med, ska också ut någonstans. Bajs, vad jag vet, går inte och lägger sig i en påse på egen hand. Någon måste göra det. Jobbigt vad?

Även om jag trivdes relativt bra borta i kollektivet, det här med gemenskap och att alltid ha någon hemma, kan vara skönt men det klår aldrig en egen lägenhet där jag själv väljer om jag vill vara ensam eller ha sällskap. Dessutom har folk blivit lite mer entusiastiska att besöka mig nu när jag fått eget. Det är pepp!

Apropå hästar, höns och greta. Är det någon som har tips om en schysst outfit till halloween? Jag och min vän Sofia har idétorka.
Tack och hej!


Säljare är rikspuckon


 Jag köpte en dammsugare i veckan. Kanske inte det roligaste att lägga ner pengarna på men ack så nödvändigt det är med en dammsugare som gör sitt jobb. Det är väl något som ska suga bra.. Så att säga.

Den försäljaren jag råkade ut för var inte lite provisionskåt. Han försökte pracka på mig en dammsugare som bör ha varit av guld om den kostade 3500 riksdaler. Han sa att han själv väntade på att hans egna dammsugare skulle gå sönder så att han kunde köpa just den där. Vem fan försöker du lura, gosse lilla? Ofta en kille skulle lägga ner pengar på en dammsugare mer än en gång i sitt liv om han inte behövde. Eller är det något nytt, att ha den senaste dammsugaren istället för den senaste mobilen eller flashigaste bilen? Pfft, kan du inbilla dig.

 

Apropå andra rikspuckon så ska vi inte tala om gynekologen jag råkade ut för då för några veckor sen. En man med två kvinnliga assistenter, varav en av dem var praktikant och den andra var gammal nog att vara hans fru. Först började han babbla hejdlöst om med sina frågor och vi höll en dialog och sen sitter han där helt tyst en bra stund, varpå jag säger: "Eh, ska jag klä av mig eller?" "Ja, men inte alltihopa!" säger han med aningen högre decibel än vad en vanlig samtalston kräver och ger mig en blick genom sina brillor som talar för att jag är en idiot. Men hallå din lilla pissdoktor, tror du inte att jag vet vart fan jag har mina grejer?

Undrar vart fan du fick ditt legitimation ifrån..

Kan inte Lätt & lagom sluta med sina sluga försäljningsknep? Folk kan ju få för sig att använda leksaksleg. på riktigt och se hur det kan sluta!

 

Och så var det dags för designbyte. Omväxling förnöjer säger jag bara. Det är aldrig Just another fucking Monday för mig. Ju fler valmöjligheter desto mer dadda, hink och spade blir det för mig. Latjolajban, fan!


Inga helgon precis


 Det är dags att prata om communityn Helgon. Hur kan man summera pöbelväldets kompani? Det har blivit en riktig köttmarknad.
Till en början skulle man heta ondskefull_pannbiff för att det skulle låta hårt och brutalt, för att bli ett med den "alternativa" kulturen. Man ville helst av allt namedroppa undergroundband vars ursprung var ifrån ett köttätande land med mycket blod och våld. Lite senare var det populärt att hävda sig själv genom att flasha med sitt egna band, som varierade från allt mellan skränig garagepunk till "brutal death metal". Ju fler tatueringar man hade, desto högre helgonstatus. Presentationen fick gärna ha en taskig attityd med ett galleri fullspäckat med manipulerade bilder.
Vad hände sen? Man döper sig till Bigtool4u och presenterar sig som en kärleksguru med könsorgan på 30 cm.. I omkrets. Därefter börjar man skicka mejl till olika typer av människor för att se om någon nappar för lite IRL- amatörporr. But hey. Vad fan hände med den gamla hederliga forumsvandringen och chat om allt och inget?
En community är väl inte riktigt till för att doppa kuken i smittat vatten? Isåfall föredrar jag det patetiska fiskandet med: "Oh gud vilken vacker dam du är!" eller "Hej sötnos. Vad gör du idag då?"
Jag säger: Klandervärdiga mejl undanbedes.

Vad gäller brudarna på den fronten så är det visst bäst att man visar upp sitt rafset, använder korsett med gärna en stor C- kupa att fylla ut den med och en Myspacebild- variant så att grabbarna kan se alltihopa på en gång. Det gör ju inget om flickorna är under 20. Och våga vara osminkad, säger jag te dig!
Pöh! Gargle with peroxide a steak for your eye, But I'm a vegetarian so it's a frozen piece of pie.

We all sleep alone

Jag såg Coyote Ugly igår. Det kan ibland skönt att titta på Hollywood- skräp direkt importerad från USA när hjärnan är sörja och ögonen som två tunga potatissäckar.

En av karaktärerna där påminner lite grann om far min och det fick mig att börja skratta. Sådär distanserad, beskyddande (Jag menar här då att om jag säger att jag ska bli väktare, så säger han: "Ja, jag skulle då inte vilja fightas med Bandidos" eller om jag vill flytta till New York skulle han läsa tidningen och säga: "Ah titta här, fyra personer har mördats i New York helt utan anledning." Bara för att få mig att avstå från att flyga med egna vingar och stanna hemma.) Pappa är både rolig och smart dessutom. Även om jag är lite besviken över att varken han eller någon annan familjemedlem kan förmå sig att spontant besöka mig i Göteborg förutom när jag behöver hjälp med något eller påminner dem om min gästfrihet, det är en annan sak.

Jag ville lämna fågelboet men jag ville inte tappa medlemmarna. Det kanske fungerar så, att man har sporadisk kontakt per telefon and that´s it. Vad vet jag om vuxenlivet? Jag är ju inte riktigt där än, enligt åldersstatistiken. Ändå är jag rätt övertygad om att jag lämnat både barnkrubban och skamliga tonårstendenser för istider sedan.

 

Sen kom vi in på Coyote Ugly och ordets innebörd. Det finns en sak jag måste sluta med och det är dejta eller lägga ner tid på män jag inte är intresserad av. Om jag fortsätter att träffa snubbar som på något vis fick upp ögat för mig lite innan jag ens tänkt tanken att beröra denne med mig själv, så kommer jag att fortsätta säga som Stanford i SATC: "I've been rejected by someone I wasn't interested in, I hate when that happens!" Jag funderar mest över varför jag gör så mot mig själv. Jag är varken desperat eller bekräftelsesökande. Kanske har jag något av mig själv som jag vill ge till någon. Att ha någon att bry mig lite extra om. Det är därför jag skaffar djur. Den kärlek jag känner till djur vill jag också känna för människor och det gör jag i stort men det händer sällan att jag gör det för en specifik person. Därför tvingar jag mig själv att börja tycka om någon. Det fungerar förstås inte, någonsin.
Det är väl min karaktär i sig som får dessa män att känna sig speciellt utvalda när jag gör barmhärtiga saker som t ex bjussar på käk, ägnar tid och rum, är idel öra när det kommer till problemos osv. Det är bara sådan jag är. Det behöver inte ligga baktankar bakom det. In fact, it don´t. Vill jag ha något, så säger jag det och ser till att skaffa det. Det är i The manhood man kör med fulingar som bjuda på käk för att bruden ska släppa till lite. Jag är fan ifrån Venus, så jag behöver inte syssla med sådant småaktigt.

 Det är t ex ganska normalt att känna av lite svartsjuka (Inga pyscho- bitch; jag-ska-mörda-dig-och-dina- tjejkompisar- syndrom men ett litet svart moln på insidan) när det dyker upp andra intressanta brudar i snubbens liv men om jag inte känner någonting av det så beror det på att jag helt enkelt inte är tillräckligt intresserad av honom. Det säger ju sig självt. I´m a hypocrite. Det är ett tillkännagivande med andra ord. Säkert något som alla andra i världen har intresse av att veta.

Äh, jag rannsakar de dåliga beslut jag fattar och försöker göra något konstruktivt av det som i mitt liv inte fungerar. I´ll make it work; combination with other methods. Jag är dessutom helt övertygad om att fler brudar sysslar med den här formen av hyckleri. Det gäller dock att komma till insikt med det för att råda bot på det.

SO in the end it´s not you, it´s me.


Lyckans smed; Bella

 Den här veckan blir svår att toppa. Igår var jag så nöjd med veckan som varit att jag nästan dansade hem från jobbet. Snacka om att jag har hamnat på rätt avdelning. Min karaktär passar så bra in på den och även om jag är yngst så märker jag inte av någon särbehandling. Jag bär stora ansvar och får det att fungera. Jag skrattar mina gamla lärare rakt i ansiktet. Även om de inte lyckades lära mig något och svor eder om att jag aldrig skulle få jobb så lärde JAG mig något och se vad det resultatet har lett till.

 Jag jobbade med Raffaele igår och han är fortfarande en av de roligaste människorna på jorden. Vi slötittade på TV innan natten kom och tog rapport, så är det "Mammas pojkar" på 4:an. Ett mer hjärndött program får man fan leta efter. Så säger en av killarna på TV att han är nykterist men dricker någon gång då och då. Raffaele rynkar ögonbrynet och säger: "Ah men vad fan. Han kan ju inte säga att han är nykterist om han dricker ibland. I så fall är jag också nykterist.. Mellan varje vinglas. Jag är också rökfri.. Mellan varje cigarett. Vad duktig jag är."

 

I onsdags var ju ut med Filip och åt middag på ett vegetariskt ställe vid Haga/Järntorget. Hur jävla mysigt som helst, även om vädret var k-a-t-a-s-t-r-o-f. Dåligt väder kan inte sabba sådana stunder. När jag kom hem så hade jag nästan ont i magen för att jag skrattat ihjäl mig ett par gånger. Den killen är mitt nya guldkorn. Sjukt rolig!

Varför växer det inte sådana människor på träd, tillgänglig för alla? Då skulle folk kunna slänga sina jävla Zoloft- förpackningar och känna hur endorfinet rusar i kroppen av ren glädje på naturliga vägar. Det är iofs upp till var och en hur man vill glädja sitt liv. Om man finner livet som ett helvete på jorden med jämna plågor, så skall det också bli så. Om man finner livet som ett himlavalv med skratt, gråt och glädjerus, så kommer det att bli så. Det är precis det jag strävar efter. Vem fan vill inte vara lycklig? Verkar ju helt idiotiskt att det ens finns ett val när det gäller det.

Även om jag har haft mina downs när det kommer till samhällsproblem och politik den här veckan så kan det fortfarande inte piska allt som är bra med livet.

 

Apropå hästar, så skulle jag gå ut på balkongen och blossa med första koppen kaffe. Solen lyste så starkt att jag för ett uns tänkte att det kan vara ljuset i slutet av tunneln. Sen vänder jag mig om och där står en fucking farbror och jag höll på att spilla ut både mig och kaffet över balkongen. SÅ nära står våra balkonger. Inte fan sa han något heller utan stod där och putsade sina fönster.. 9 på morgonen. Jag är inte säker på att han tog någon notis om mig och jag försökte stänga igen balkongdörren försiktigt utan att uppmärksamma karln om min ringa existens och det lät ju precis som om jag sågade stora stenblock med den dörren. För att göra mig själv så diskret som möjligt säger jag högt för mig själv utan att tänka på det: Den här skiten behöver smörjas! Sen stänger jag igen. Undrar vilken bild han fick av mig..


Primitiva Pöbelvälden (PP)

Det brann på fyra ställen i natt här i Göteborg, igen. I en debatt sa någon: "Om ni ger oss jobb så slutar vi bränna."

Hur är människor funtade egentligen? Vad fan vill de? Bli brandmän eller? Köp en kartong Kellogs Cornflakes och se om det finns ett yrkeslegitimation för det där i. Trogna skattebetalare? Ja, då åker även era pengar rakt ner i det som krävs för att återuppbygga det ni just har bränt ner till grunden.

Smart- asses vimlar det i hela världen men det här är toppen av isberget. Småknattar som skall värvas i större brottsliga organisationer eller bara allmänt uttråkade? Gå i skolan, använd hjärnan (Fördelen är om ni skaffar en först) och titta på barnprogram, lek med leksaksbilar. Do whatever you like men jobb? Haha! Det var just det. Det finns inga. DEAL WITH IT.

 

Sen läste jag Metro (Det här är något jag måste sluta med. Jag blir oftast bara irriterad över det jag läser) och där har en karlslok skrivit en bok om hur man gör sin pojkvän perfekt. Tillåt mig rågarva!

Så här stod det:

 

Tips till killar:

 

 • Ta initiativ - även till städning.
 • Lyssna.
 • Ge henne komplimanger.

 

Ett: Innan man flyttar ihop så sover man över hos varandra och om karln inte plockar undan efter sig, så är han antingen uppfostrad att få det städat efter sig (Det har vi att tacka hans kära mor för) eller också är han bara inte så intresserad av varken dig eller en städmopp. Om man verkligen bryr sig om någon så hjälper man till. Gör så här: Skaffa en ny pojkvän eller ta en vals med moppen.

Två: Män lyssnar.. Med kuken (Skämtåsido). Vad ska de lyssna till? Som kvinna paketerar man de allra enklaste formuleringar som Babushka- dockor. Kaka på kaka, osorterad information. Istället för att säga: Städa efter dig, så säger börjar man babbla bort i att man som man inte gör ett skit där hemma och börjar rabbla upp precis allt som är fel, t o m att han bör sitta ner när han pissar. Hur ska de selektivt kunna välja ut information av allt ordbajseri?  De lyssnar men var rak på sak och helst fåordig. Är det inte så, krappar?  (Vet ni varför män lägger huvudet på sned när de tänker? De måste koppla ihop hjärnan.)

Tre: Komplimanger? Fan, de gör ju inget annat. Dagarna i ända är allt ett enda stort: Du är så vacker, jag gillar dig bla bla bla. Får man inga komplimanger så är han kanske, återigen, inte så intresserad eller också har du som kvinna varit otacksam, kanske inte har fått höra att du är snyggare än Jennifer Aniston eller Halle Berry? För att du inte är det. Så enkelt är det.

 

En kvinna sa: "Det är bra om män betalar och det är alltid roligt att få blommor." Du har väl en egen plånbok eller? Vill du ha blommor, så plocka dem eller köp dem själv.

En annan sa: "Han ska vara intresserad av sin flickvän och skriva små sms eller ringa ibland för att kolla läget." Ey bruden. Kärlek visas LIVE on- direct. Sms är för töntar. Det där är också typisk kvinnligt. Tro att nykärleken på rosa, fluffiga moln ska vara forever and ever. Lär typ inte hända, någonsin.

Sorry men.. jultomten finns inte.


I´m just a sweet transvestite


 Då var helgens arbete och dåliga väder avklarat. Nu är det nya lediga tider med bättre väder som gäller.

Jag kom på att jag har ljugit helt öppet i bloggen också. Det verkar som att jag inte är så mycket bättre när det gäller den biten.
Jag skrev att jag inte kunde sy men igår plockade jag faktiskt fram min symaskin och började sy in ett par byxor som jag har sett fram emot att få börja använda. Det verkar som att jag gör framsteg i sykunskaperna, vilket gör att jag måste dra tillbaka påståendet om att jag inte kan sy. För att det kan jag. Sedan huruvida bra jag är på det är ju en annan femma men hur svårt kan det vara att nåla och trycka pedalen ner i botten? Dessutom hittade jag virknålar och stick- material. Jag saknar bara garn. Det ska jag också ta upp på inköpslistan. Mormor har lärt mig allt jag kan <3

Jag har sovit. Så bra som jag har sovit den senaste veckan har jag inte sovit på flera månader. Det är precis som om någon slagit mig i bakhuvudet med en köksstol i ek. Inga konstiga drömmar om att jag äter korv (Av allt man kan drömma, så ramlar jag över korvar..) eller något annat som inte hör vardagen till.

Idag är det kreativitets- dagen deluxe. Jag ska fortsätta sy, dra ner på stan och kolla in tyger. Det är dags att skaffa en halloween- dräkt. Det verkar bli en del folk till vårat arrangerade Trick- or treat- möte.
Bankmöte och ett samtal till ett företag som söker barnvakter. Jag har länge velat inspirera de små skinnknyten, även kallad barn men det har inte blivit av. Nu är det dags att göra världen lite bättre.

Jag har badkar också! Det gör att min lilla Frank N Furter- badanka kommer att kunna hålla mig sällskap.

frank n furter 

Kvinnofolket och dess beteende

 • När det kommer till kvinnor så blåögd en svensk kan bli. Naivitet är osunt leverne. De tror alltid att saker och ting ska bli bättre, speciellt i dåliga förhållanden. De lovas äng och gröna skogar men oftast ersätts det med fuktskadat vedträ. Där måste jag beundra mansläktet som har insett att det kommer att gå åt helvete.

 • Trots att kvinnor har sitt på det "torra", kirrat hästen, förbundit sig med kapten så ska de lik förbannat gnida kön mot andra män på dansgolvet, på krogen eller där det finns ett stadigt ben att jucka på. Allt för att få bekräftelse. Ner med tröjan, ihop med armarna and squeeeeze! Skillnaden mellan kvinnor och män på den biten är att män är slampor och kvinnor är attention- whores. En man nöjer sig inte med torrjuck. De löper linan ut. En kvinna vill bara veta att en man vill belägra henne. Sen gör hon en piruett och går upp i rök.

 • Kvinnor är hysteriska. De kan göra en hel höna av en fjäder. Om hennes man sms:ar med någon så beslagtar hon den medan han står i duschen för att gå till grunden med mysteriet och den eviga frågan: VEM FAN ÄR HON?! Ta´t lugnt, flickor. Oftast är det ju bara den kvinnliga kollegan med de urläckra benen och korta kjolen som undrar när de ska på konferensmiddag igen.

 • Kvinnor kan inte dricka sprit. Nej, senast i morse fick jag det bevisat för mig när en tjej med 2.3 promille i blodet (?) (på två folköl) stod och spottade, skrek och grinade. Jag väntade på att det skulle upphöra då jag antog att stämbanden höll på att packa ihop för en långsemester men icke! Där stod hon fem på morgonen och lämnade blöta spår efter sig. Gissa vad hon hade efter sig? En kille som försökte lugna henne.. System failed för hans del.

 • Om en kvinna tittar på en annan kvinna med en min som inte innefattar någon form av leende så är hon definitivt avundsjuk. Då har hon sett något hon gillar och vill ha men inte kan få. Det är alltså farligt att vara kvinna p g a risken att råka ut för andra arga kvinnor. Kanske dags för mig att skaffa en balle…

 • Kvinnor lägger ner mycket tid på att se naturligt snygga ut. De flesta misslyckas när de har för mycket concealer runt ögonen och noppat bort ögonbrynen sedan glömt att måla dit nya. 
  Helst vill de lukta hallon tills de blir i 50 års åldern. Det funkar kanske inte så bra ihop med doften av läggningsvätskan dock..

 • De vägrar inse att de behöver äta mat. De har tjocka lår, bred röv och kärlekshandtag utan dess like trots att de har ett BMI på 17 (om vi har tur). Så, grabbar små. Om en tjej beställer en sallad på dejten bör ni snarast uppsöka toalett och sedan dra därifrån. Det blir inte bättre än så.

 • De är proppfulla med förrädiska hormoner som kan slå till.. När som helst.

 • Kvinnor avslutar ett förhållande med att säga: "Jag ska bli lesbisk" och städar sedan hela lägenheten.  It takes one to know one, so to speak men ärligt talat. Jag är stolt över att ha en vagina men att bli representerad som ovanstående är inte helt okej. Jag hade dock turen som inte blev stereotyp- kvinnan. Jag kan varken stryka eller sy. Jag dricker för lite vätska för att producera tårar och mat är min stora passion! Dessutom vet jag inte hur EN fjäder kan bli EN höna. Verkar tämligen avancerat, på min ära. Piruetter försökte jag göra på konståkningsskolan och ungefär där någonstans beslutade mina föräldrar för att ge upp hoppet om ett medalj- barn..

  Jag säger som Betnér: "Det är aldrig roligt att vara en kuk men det är alltid lite värre att vara en jävla fitta."


Peace, love and understanding?

 
 Jag åkte till serberna igår, dvs Maja och Gane. Jag har inte pratat med dem eller sett dem sedan i juli då jag flyttade ifrån dem. Jag hade hur trevligt som helst och jag kände värmen i hjärtat igen när jag åkte därifrån. Det var precis som när jag flyttade in till dem. Vi pratade på om allt möjligt, drack kaffe och de ville trycka i mig en massa kakor (No, pliiize. Aj am on a dajet!) De hade tydligen varit i Kungälv på Göteborgs Kex och köpt hem en stor kasse kakor och jag som sockerberoende blev som en femåring på julafton; Jag studsade mellan golv och tak av lycka.

Som de människorna önskade jag att alla kunde vara; Att vi inte drog jämt alla gånger, bråkade men kom över det och släppte gammalt groll. Nu har vi börjat på ett helt nytt kapitel där vi är vänner.

Alltså, ärligt talat. Jag är inte konflikträdd men är det något som är onödigt så är det att vara ovän med folk. Oavsett. Visst, det skapar dramatik (Som varje kvinna behöver i sitt liv för att känna att de lever) men jag föredrar att hålla mig sams med folk. Speciellt om det är människor jag gillar och som jag ägnat många goda stunder åt. Bevisligen är jag inte så långsint som man kan tro och det är en egenskap jag önskar att alla hade.

Make love, not war!


RSS 2.0