Inga helgon precis


 Det är dags att prata om communityn Helgon. Hur kan man summera pöbelväldets kompani? Det har blivit en riktig köttmarknad.
Till en början skulle man heta ondskefull_pannbiff för att det skulle låta hårt och brutalt, för att bli ett med den "alternativa" kulturen. Man ville helst av allt namedroppa undergroundband vars ursprung var ifrån ett köttätande land med mycket blod och våld. Lite senare var det populärt att hävda sig själv genom att flasha med sitt egna band, som varierade från allt mellan skränig garagepunk till "brutal death metal". Ju fler tatueringar man hade, desto högre helgonstatus. Presentationen fick gärna ha en taskig attityd med ett galleri fullspäckat med manipulerade bilder.
Vad hände sen? Man döper sig till Bigtool4u och presenterar sig som en kärleksguru med könsorgan på 30 cm.. I omkrets. Därefter börjar man skicka mejl till olika typer av människor för att se om någon nappar för lite IRL- amatörporr. But hey. Vad fan hände med den gamla hederliga forumsvandringen och chat om allt och inget?
En community är väl inte riktigt till för att doppa kuken i smittat vatten? Isåfall föredrar jag det patetiska fiskandet med: "Oh gud vilken vacker dam du är!" eller "Hej sötnos. Vad gör du idag då?"
Jag säger: Klandervärdiga mejl undanbedes.

Vad gäller brudarna på den fronten så är det visst bäst att man visar upp sitt rafset, använder korsett med gärna en stor C- kupa att fylla ut den med och en Myspacebild- variant så att grabbarna kan se alltihopa på en gång. Det gör ju inget om flickorna är under 20. Och våga vara osminkad, säger jag te dig!
Pöh! Gargle with peroxide a steak for your eye, But I'm a vegetarian so it's a frozen piece of pie.

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Så jävla sant! Va fan har hänt liksom? Varenda community är numera likadant. Det enda det fiskas efter är sex. Finns det ingen som är intresserad av en trevlig pratstund längre?

Det är för mycket idioter som befolkar den här planeten!

2009-10-11 @ 00:28:06
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Sandra

"Hur kan man summera pöbelväldets kompani?" Haha, briljant mening!Alla communifitties verkar gå samma öde till mötes förr eller senare. Skunk, you remember? 90% av de meddelandena man får består av "hej, gillar du tighta jeans? vill se dig pissa på mig, du får 1000 kronor." Väntar bara på att facebook ska spåra ut också, jag ger det fem år, högst.

2009-10-12 @ 00:40:14
URL: http://whippetz.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0