There will be no darkness


 Den senaste veckan har präglats av stora åkommor i huvudet. Jag anade att det kunde vara migrän men efter fyra dagar så antog jag att det var något annat och efter ett par timmars betänktetid så slog det mig att jag känt mig lite stressad det senaste. Spänningshuvudvärk med andra ord. Därför har jag inte orkat engagera mig i att "skriva dagbok" heller.

SD pillar alla i rumpan med sitt snicksnack och de har tyvärr besudlat min tillvaro inte bara på dagarna när tankarna rullar som mest utan även på nätterna, där jag drömmer om nazi- rop från pöbelväldet. I natt var det mer påtagligt att SD satt sina småsinta och konservativa, intetsägande åsikter i hjärnan på mig.
 Jag drömde att jag befann mig som i limbo mellan Orsa och Göteborg där pappa sa att det var nazister ute och skrek. Jag hörde någonstans i drömmen: "White power!" och en massa annat vrålande. Swisch och jag var på ett annat ställe där jag kunde skymta nazisterna passera stora kyrkan i Orsa och jag hade utsikt över gravstenarna. De gick på relativt långt avstånd och bland de bländande vita kläderna kunde jag skymta Ayanle (En kille från Somlia som var en av de inneboende) och han hade svarta kläder på sig för att göra det hela mycket tydligare: Ayanle hade blivit nazisternas nya slav. Jag springer fram till honom och grinar i panik för att jag tycker synd om honom. "Vad har hänt?", frågade jag. "Äh, det är nog ingen fara. Det håller nog bara i sig över Halloween." Jaha, tänkte jag och pussade honom på kinden och viskade: "Black power!" och sen sprang iväg. (Öh, borde jag inte ha ingripit med lite Kung Fu här och fightat för hans skull istället för att springa som en stucken gris därifrån?)
 Där någonstans vaknade jag och drar jag en slutsats av den här drömmen så betyder det att jag är stressad över Halloween (Vi har många järn i elden när det gäller den helgen) och att SD förstör för alla sådana som mig. Sådana som inte står bakom kvacksalvare som en stolt soldat, som inte ser världen som svart och vit. Det stressar mig att de gör invandrare sura, där vi så småning om börjar gruppera oss på bussarna. Svensken sitter med svensken och blattarna med blattarna. Sen sneglar de på varandra med lysande hat. Allt var ett DUMT jävla uttalande om muslimer och "trygghet för svenskar". Trygghet hade varit att hålla käften. Kasta inte i sten när du sitter i glashus, Jimmie "Åsnan" Åkesson. 2-3 miljoner invandrare har du att mucka gräl med här i Sverige, det ariska lilla landet som backar i krig. Gå och dra en sunkig jävla runk så att du vet var du hör hemma.
Härmed svär jag ED om att inte prata om politiska saker här men jag känner mig fan kvävd av all skit uttråkade snubbar kan komma med.

MEN, det har ju hänt bra saker också. Jonas har varit här <3 Berättar mer om det senare. Nu störtdyker jag ner i la bed.
Tata/

<3

I´m a muscleman And I´m a musclefan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0