Fjortisar


 På väg hem från jobbet mötte jag två minderåriga tjejer, kanske runt 15 års åldern, i stora röda jackor, mörkt hår, en smått kaxig gångstil och direkt tänkte jag tanken: Ah, tvättäkta fjortisar alá 2000- talet.
Jag tittade på dem som hastigast och tyckte mig få syn på något.. Och tittade en gång till. En av brudarna såg ut att ha sminkat sig som en svart-över-nattare, dvs med eyeliner rinnandes ner för kinderna men mot all förmodan var det tårar som rann längs kinderna på flickstackarn. Ur hennes söta lilla trut kom ett: "Vad fan glor du på?!" Först var jag som paralyserad av allt svart klet som infann sig i plytet på henne. I samma ögonblick jag passerade dem tänkte jag: Vet hut unge! Tala till vuxna på det där sättet borde bli lika med indragen veckopeng! En annan tanke sa: Ska jag gå tillbaka och nita henne? DEN tanken är ett tecken på min fortfarande ringa ålder..

---

Jävlar vad jag har sytt. Och resultatet kommer väl på söndag. Imorgon ska vi sätta på oss och latcha med allt vi har införskaffat oss inför Halloween. Mycket, nej, allt kommer till användning även efter denna helg så helt bortkastat är det inte och spets.. SPETS har jag köpt i överflöd. Måste ha mer!


Kommentarer
Postat av: Anna

2009-10-30 @ 23:13:49
URL: http://bboogeyman.blogg.se/
Postat av: Yonna Stahre

Stryk ska de ha! Klart man tittar på någon som har gråtit!

2009-11-01 @ 15:33:05
URL: http://hoppsankarstin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0