I´m just a sweet transvestite


 Då var helgens arbete och dåliga väder avklarat. Nu är det nya lediga tider med bättre väder som gäller.

Jag kom på att jag har ljugit helt öppet i bloggen också. Det verkar som att jag inte är så mycket bättre när det gäller den biten.
Jag skrev att jag inte kunde sy men igår plockade jag faktiskt fram min symaskin och började sy in ett par byxor som jag har sett fram emot att få börja använda. Det verkar som att jag gör framsteg i sykunskaperna, vilket gör att jag måste dra tillbaka påståendet om att jag inte kan sy. För att det kan jag. Sedan huruvida bra jag är på det är ju en annan femma men hur svårt kan det vara att nåla och trycka pedalen ner i botten? Dessutom hittade jag virknålar och stick- material. Jag saknar bara garn. Det ska jag också ta upp på inköpslistan. Mormor har lärt mig allt jag kan <3

Jag har sovit. Så bra som jag har sovit den senaste veckan har jag inte sovit på flera månader. Det är precis som om någon slagit mig i bakhuvudet med en köksstol i ek. Inga konstiga drömmar om att jag äter korv (Av allt man kan drömma, så ramlar jag över korvar..) eller något annat som inte hör vardagen till.

Idag är det kreativitets- dagen deluxe. Jag ska fortsätta sy, dra ner på stan och kolla in tyger. Det är dags att skaffa en halloween- dräkt. Det verkar bli en del folk till vårat arrangerade Trick- or treat- möte.
Bankmöte och ett samtal till ett företag som söker barnvakter. Jag har länge velat inspirera de små skinnknyten, även kallad barn men det har inte blivit av. Nu är det dags att göra världen lite bättre.

Jag har badkar också! Det gör att min lilla Frank N Furter- badanka kommer att kunna hålla mig sällskap.

frank n furter 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0