Lyckans smed; Bella

 Den här veckan blir svår att toppa. Igår var jag så nöjd med veckan som varit att jag nästan dansade hem från jobbet. Snacka om att jag har hamnat på rätt avdelning. Min karaktär passar så bra in på den och även om jag är yngst så märker jag inte av någon särbehandling. Jag bär stora ansvar och får det att fungera. Jag skrattar mina gamla lärare rakt i ansiktet. Även om de inte lyckades lära mig något och svor eder om att jag aldrig skulle få jobb så lärde JAG mig något och se vad det resultatet har lett till.

 Jag jobbade med Raffaele igår och han är fortfarande en av de roligaste människorna på jorden. Vi slötittade på TV innan natten kom och tog rapport, så är det "Mammas pojkar" på 4:an. Ett mer hjärndött program får man fan leta efter. Så säger en av killarna på TV att han är nykterist men dricker någon gång då och då. Raffaele rynkar ögonbrynet och säger: "Ah men vad fan. Han kan ju inte säga att han är nykterist om han dricker ibland. I så fall är jag också nykterist.. Mellan varje vinglas. Jag är också rökfri.. Mellan varje cigarett. Vad duktig jag är."

 

I onsdags var ju ut med Filip och åt middag på ett vegetariskt ställe vid Haga/Järntorget. Hur jävla mysigt som helst, även om vädret var k-a-t-a-s-t-r-o-f. Dåligt väder kan inte sabba sådana stunder. När jag kom hem så hade jag nästan ont i magen för att jag skrattat ihjäl mig ett par gånger. Den killen är mitt nya guldkorn. Sjukt rolig!

Varför växer det inte sådana människor på träd, tillgänglig för alla? Då skulle folk kunna slänga sina jävla Zoloft- förpackningar och känna hur endorfinet rusar i kroppen av ren glädje på naturliga vägar. Det är iofs upp till var och en hur man vill glädja sitt liv. Om man finner livet som ett helvete på jorden med jämna plågor, så skall det också bli så. Om man finner livet som ett himlavalv med skratt, gråt och glädjerus, så kommer det att bli så. Det är precis det jag strävar efter. Vem fan vill inte vara lycklig? Verkar ju helt idiotiskt att det ens finns ett val när det gäller det.

Även om jag har haft mina downs när det kommer till samhällsproblem och politik den här veckan så kan det fortfarande inte piska allt som är bra med livet.

 

Apropå hästar, så skulle jag gå ut på balkongen och blossa med första koppen kaffe. Solen lyste så starkt att jag för ett uns tänkte att det kan vara ljuset i slutet av tunneln. Sen vänder jag mig om och där står en fucking farbror och jag höll på att spilla ut både mig och kaffet över balkongen. SÅ nära står våra balkonger. Inte fan sa han något heller utan stod där och putsade sina fönster.. 9 på morgonen. Jag är inte säker på att han tog någon notis om mig och jag försökte stänga igen balkongdörren försiktigt utan att uppmärksamma karln om min ringa existens och det lät ju precis som om jag sågade stora stenblock med den dörren. För att göra mig själv så diskret som möjligt säger jag högt för mig själv utan att tänka på det: Den här skiten behöver smörjas! Sen stänger jag igen. Undrar vilken bild han fick av mig..


Kommentarer
Postat av: Pernilla Norlin

Aahahaha, jag föll i gapskratt här i min ensamhet! Du är allt bra rolig du Bella! :) Hoppas att allt är bra med dig, även om du nu insett att balkongdörren måste smörjas! ;D

2009-10-09 @ 20:51:28
Postat av: Ana

Vegetariskt ställe vid Järntorget. Det låter bra det. Dit får vi gå när jag kommer ner. :) Av någon anledning har jag blivit så sjukt sugen på vegetarisk mat på senare.

2009-10-10 @ 23:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0