Giant bed from Hell

   


För dem som aldrig får uppleva min lägenhet (Snopet..) men det här är alltså den säng jag talar om.
Queensize- bed som dock inte gör sig rättvis på bilderna men å andra sidan känns det nästan omöjligt att klämma in 180 cm säng på en bild. Det är dessutom inte hundra procent klart ännu. Det ska upp en tavla och den provisoriska gardinuppsättningen ska väck. Nu har jag mest satt upp något för att det inte ska kännas som ett fängelse. Jag behöver min sovalkov för att sussa gott.

Jag träffade på Ayanle igår på bussen, en av killarna jag bodde ihop med för ett tag sen, och han talar om för mig att det var tråkigt utan mig där borta och inflikade med att det inte var lika fint och städat där. Jag tror dig, hjärtat. I en kuksoppa gör sig inte en Ajax själv. Det behövs tydligen kvinnor för att en man ska fungera normalt. Annars låter de disken krypa ut ur diskhon själv och små dammpartiklar förvandlas till råttor. Är det riktigt illa får man skadedjur. Har man djur så får man komma ihåg att lika mycket som man matar dem med, ska också ut någonstans. Bajs, vad jag vet, går inte och lägger sig i en påse på egen hand. Någon måste göra det. Jobbigt vad?

Även om jag trivdes relativt bra borta i kollektivet, det här med gemenskap och att alltid ha någon hemma, kan vara skönt men det klår aldrig en egen lägenhet där jag själv väljer om jag vill vara ensam eller ha sällskap. Dessutom har folk blivit lite mer entusiastiska att besöka mig nu när jag fått eget. Det är pepp!

Apropå hästar, höns och greta. Är det någon som har tips om en schysst outfit till halloween? Jag och min vän Sofia har idétorka.
Tack och hej!


Kommentarer
Postat av: lina

Nu finns receptet på min blogg! hoppas det blir bra trots min lite ungefärliga förklaring. haha.... som sagt lite på en höft men jag tror att det kommer bli bra !

2009-10-14 @ 20:37:50
Postat av: Yonna

Jäklar vad avis jag blir! Själv sover man i en 90-säng i brist på plats för större.. Du har riktigt bra smak, gillar din blogg mer och mer! =D

2009-10-18 @ 21:46:23
URL: http://hoppsankarstin.blogg.se/
Postat av: Dennis

Orka ha en sådan lyxig säng...

/klänningman

2009-10-27 @ 19:07:19
Postat av: Dennis

Orka ha en så lyxig säng :(/klänningman

2009-10-27 @ 19:08:41
Postat av: Dennis

Haha fett snyggt av mig!Nu får du en tredje kommentar av mig bara för det :D

2009-10-27 @ 19:09:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0