Kvinnofolket och dess beteende

 • När det kommer till kvinnor så blåögd en svensk kan bli. Naivitet är osunt leverne. De tror alltid att saker och ting ska bli bättre, speciellt i dåliga förhållanden. De lovas äng och gröna skogar men oftast ersätts det med fuktskadat vedträ. Där måste jag beundra mansläktet som har insett att det kommer att gå åt helvete.

 • Trots att kvinnor har sitt på det "torra", kirrat hästen, förbundit sig med kapten så ska de lik förbannat gnida kön mot andra män på dansgolvet, på krogen eller där det finns ett stadigt ben att jucka på. Allt för att få bekräftelse. Ner med tröjan, ihop med armarna and squeeeeze! Skillnaden mellan kvinnor och män på den biten är att män är slampor och kvinnor är attention- whores. En man nöjer sig inte med torrjuck. De löper linan ut. En kvinna vill bara veta att en man vill belägra henne. Sen gör hon en piruett och går upp i rök.

 • Kvinnor är hysteriska. De kan göra en hel höna av en fjäder. Om hennes man sms:ar med någon så beslagtar hon den medan han står i duschen för att gå till grunden med mysteriet och den eviga frågan: VEM FAN ÄR HON?! Ta´t lugnt, flickor. Oftast är det ju bara den kvinnliga kollegan med de urläckra benen och korta kjolen som undrar när de ska på konferensmiddag igen.

 • Kvinnor kan inte dricka sprit. Nej, senast i morse fick jag det bevisat för mig när en tjej med 2.3 promille i blodet (?) (på två folköl) stod och spottade, skrek och grinade. Jag väntade på att det skulle upphöra då jag antog att stämbanden höll på att packa ihop för en långsemester men icke! Där stod hon fem på morgonen och lämnade blöta spår efter sig. Gissa vad hon hade efter sig? En kille som försökte lugna henne.. System failed för hans del.

 • Om en kvinna tittar på en annan kvinna med en min som inte innefattar någon form av leende så är hon definitivt avundsjuk. Då har hon sett något hon gillar och vill ha men inte kan få. Det är alltså farligt att vara kvinna p g a risken att råka ut för andra arga kvinnor. Kanske dags för mig att skaffa en balle…

 • Kvinnor lägger ner mycket tid på att se naturligt snygga ut. De flesta misslyckas när de har för mycket concealer runt ögonen och noppat bort ögonbrynen sedan glömt att måla dit nya. 
  Helst vill de lukta hallon tills de blir i 50 års åldern. Det funkar kanske inte så bra ihop med doften av läggningsvätskan dock..

 • De vägrar inse att de behöver äta mat. De har tjocka lår, bred röv och kärlekshandtag utan dess like trots att de har ett BMI på 17 (om vi har tur). Så, grabbar små. Om en tjej beställer en sallad på dejten bör ni snarast uppsöka toalett och sedan dra därifrån. Det blir inte bättre än så.

 • De är proppfulla med förrädiska hormoner som kan slå till.. När som helst.

 • Kvinnor avslutar ett förhållande med att säga: "Jag ska bli lesbisk" och städar sedan hela lägenheten.  It takes one to know one, so to speak men ärligt talat. Jag är stolt över att ha en vagina men att bli representerad som ovanstående är inte helt okej. Jag hade dock turen som inte blev stereotyp- kvinnan. Jag kan varken stryka eller sy. Jag dricker för lite vätska för att producera tårar och mat är min stora passion! Dessutom vet jag inte hur EN fjäder kan bli EN höna. Verkar tämligen avancerat, på min ära. Piruetter försökte jag göra på konståkningsskolan och ungefär där någonstans beslutade mina föräldrar för att ge upp hoppet om ett medalj- barn..

  Jag säger som Betnér: "Det är aldrig roligt att vara en kuk men det är alltid lite värre att vara en jävla fitta."


Kommentarer
Postat av: Lina

Helt fantastiskt skrivet! Jag sitter här och småler o nickar på huvudet... klockrent skrivet !

2009-10-14 @ 12:58:11
URL: http://www.metrobloggen.se/linaj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0