Primitiva Pöbelvälden (PP)

Det brann på fyra ställen i natt här i Göteborg, igen. I en debatt sa någon: "Om ni ger oss jobb så slutar vi bränna."

Hur är människor funtade egentligen? Vad fan vill de? Bli brandmän eller? Köp en kartong Kellogs Cornflakes och se om det finns ett yrkeslegitimation för det där i. Trogna skattebetalare? Ja, då åker även era pengar rakt ner i det som krävs för att återuppbygga det ni just har bränt ner till grunden.

Smart- asses vimlar det i hela världen men det här är toppen av isberget. Småknattar som skall värvas i större brottsliga organisationer eller bara allmänt uttråkade? Gå i skolan, använd hjärnan (Fördelen är om ni skaffar en först) och titta på barnprogram, lek med leksaksbilar. Do whatever you like men jobb? Haha! Det var just det. Det finns inga. DEAL WITH IT.

 

Sen läste jag Metro (Det här är något jag måste sluta med. Jag blir oftast bara irriterad över det jag läser) och där har en karlslok skrivit en bok om hur man gör sin pojkvän perfekt. Tillåt mig rågarva!

Så här stod det:

 

Tips till killar:

 

  • Ta initiativ - även till städning.
  • Lyssna.
  • Ge henne komplimanger.

 

Ett: Innan man flyttar ihop så sover man över hos varandra och om karln inte plockar undan efter sig, så är han antingen uppfostrad att få det städat efter sig (Det har vi att tacka hans kära mor för) eller också är han bara inte så intresserad av varken dig eller en städmopp. Om man verkligen bryr sig om någon så hjälper man till. Gör så här: Skaffa en ny pojkvän eller ta en vals med moppen.

Två: Män lyssnar.. Med kuken (Skämtåsido). Vad ska de lyssna till? Som kvinna paketerar man de allra enklaste formuleringar som Babushka- dockor. Kaka på kaka, osorterad information. Istället för att säga: Städa efter dig, så säger börjar man babbla bort i att man som man inte gör ett skit där hemma och börjar rabbla upp precis allt som är fel, t o m att han bör sitta ner när han pissar. Hur ska de selektivt kunna välja ut information av allt ordbajseri?  De lyssnar men var rak på sak och helst fåordig. Är det inte så, krappar?  (Vet ni varför män lägger huvudet på sned när de tänker? De måste koppla ihop hjärnan.)

Tre: Komplimanger? Fan, de gör ju inget annat. Dagarna i ända är allt ett enda stort: Du är så vacker, jag gillar dig bla bla bla. Får man inga komplimanger så är han kanske, återigen, inte så intresserad eller också har du som kvinna varit otacksam, kanske inte har fått höra att du är snyggare än Jennifer Aniston eller Halle Berry? För att du inte är det. Så enkelt är det.

 

En kvinna sa: "Det är bra om män betalar och det är alltid roligt att få blommor." Du har väl en egen plånbok eller? Vill du ha blommor, så plocka dem eller köp dem själv.

En annan sa: "Han ska vara intresserad av sin flickvän och skriva små sms eller ringa ibland för att kolla läget." Ey bruden. Kärlek visas LIVE on- direct. Sms är för töntar. Det där är också typisk kvinnligt. Tro att nykärleken på rosa, fluffiga moln ska vara forever and ever. Lär typ inte hända, någonsin.

Sorry men.. jultomten finns inte.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlNya tävlingar hela tidenÄr du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-10-06 @ 13:36:11
Postat av: Anonym

AAAAH fan vad jag älskar din blogg...

2009-11-04 @ 20:43:41
URL: http://danco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0