Säljare är rikspuckon


 Jag köpte en dammsugare i veckan. Kanske inte det roligaste att lägga ner pengarna på men ack så nödvändigt det är med en dammsugare som gör sitt jobb. Det är väl något som ska suga bra.. Så att säga.

Den försäljaren jag råkade ut för var inte lite provisionskåt. Han försökte pracka på mig en dammsugare som bör ha varit av guld om den kostade 3500 riksdaler. Han sa att han själv väntade på att hans egna dammsugare skulle gå sönder så att han kunde köpa just den där. Vem fan försöker du lura, gosse lilla? Ofta en kille skulle lägga ner pengar på en dammsugare mer än en gång i sitt liv om han inte behövde. Eller är det något nytt, att ha den senaste dammsugaren istället för den senaste mobilen eller flashigaste bilen? Pfft, kan du inbilla dig.

 

Apropå andra rikspuckon så ska vi inte tala om gynekologen jag råkade ut för då för några veckor sen. En man med två kvinnliga assistenter, varav en av dem var praktikant och den andra var gammal nog att vara hans fru. Först började han babbla hejdlöst om med sina frågor och vi höll en dialog och sen sitter han där helt tyst en bra stund, varpå jag säger: "Eh, ska jag klä av mig eller?" "Ja, men inte alltihopa!" säger han med aningen högre decibel än vad en vanlig samtalston kräver och ger mig en blick genom sina brillor som talar för att jag är en idiot. Men hallå din lilla pissdoktor, tror du inte att jag vet vart fan jag har mina grejer?

Undrar vart fan du fick ditt legitimation ifrån..

Kan inte Lätt & lagom sluta med sina sluga försäljningsknep? Folk kan ju få för sig att använda leksaksleg. på riktigt och se hur det kan sluta!

 

Och så var det dags för designbyte. Omväxling förnöjer säger jag bara. Det är aldrig Just another fucking Monday för mig. Ju fler valmöjligheter desto mer dadda, hink och spade blir det för mig. Latjolajban, fan!


Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Sv: ja jag har Rederiet på datorn.. Men det tar ju upp över 100 GB, så får jag platsbrist så måste jag nog ta bort det, men än så länge är det lugnt. :)

2009-10-11 @ 11:09:04
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Ja, det gör ju liksom det. Fast för mig känns det ju som att jag inte har en pappa. vi hörs en gång i halvåret och pratar om vädret, skulle lika gärna kunna stoppa valfri främling på gatan och prata om vädret, det är liksom inte pappa jag pratar med.

Jobbigt är det. Men det är en situation jag inte kan göra nåt åt, så det är väl bara att acceptera.

2009-10-12 @ 14:29:07
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0