När Jesus gick i träskor


Det har varit vilda diskussioner angående niqab (heltäckande slöja) runt om i landet när det kommer till skolor och undervisning. Nu vill man förbjuda niqab för att man har svårt att identifiera en person med heltäckande slöja.
Man säger att en elev i niqab inte kan identifieras på samma grunder som en elev utan niqab. De menar att lärarna känner sig otrygga i att titta på någon som bara visar ögonen (Ögonen som dessutom är det mest igenkännande på en människa) men trots detta finns det blinda lärare som trots sin synskada kan identifiera sina elever. Varför skulle då inte en vanlig lärare med två fullt friska ögon kunna identifiera en person med niqab? Ska man förbjuda blinda lärare också då?

Vad är syftet med att förbjuda heltäckande slöja, egentligen? Tror svensken att man på något vis kan försvenska en muslim och göra denne till en protestant genom ett förbud? Vilka konsekvenser skulle förbudet få? För många skulle det innebära "Noll tillgång till studier". Man offrar sig själv för gudarna. Så kan det se ut i en religionstro. Det är inte "så bara" att ta av sig den. Det där skulle bli ett val som kan jämföras med: Den mörka vägen genom skogen eller den mörka vägen genom skogen. Man ger vissa alltså inget val.

 Det här är Sverige i ett nötskal. Så fort rätten att kalla någon för "neger" avskaffades, så kommer man på något nytt att skylla på och störa sig på. Är det inte det att invandrare överlag bor i en trea för sju, att det "stinker" i trapphuset eller att det är ett jävla liv ute på gården för att de vill spela sin musik (Som inte låter som Lena PH eller Tomas Ledin) så är det kläderna de bär, som en svennebanan i jeans, flanellskjorta och kappa på det, gärna vill haka upp sig på. "Ah, fan. Är det påsk eller?" "Ah, men guuud. Är det inte varmt att gå sådär?" Hur mycket vägde den hjärnan, undrar jag. De kläder de använder är anpassade efter deras vädertemperatur som brukar ligga på över 40 grader. Om det hade varit så varmt som man tror så hade det inte funnits så många muslimer, för de hade troligtvis dött av värmeslag. Som att dö i en skiddräkt. Det händer ju liksom inte.

Någon föreslog skoluniformer. Skoluniformer som man ändå på ett eller annat sätt gör unik, var en för sig, för att vi alla är unika. Precis. Någon går med hårband, någon med rosett, en annan med slips, andra med keps och så vidare.

 Så här är det vad: Den jäveln som skrev sagan om Jesus vet fan inte vad han har ställt till med. Inte bara Jesus utan allt från Den heliga Mohammed till allt vad gudar kan heta. Jag pratar om religion.
Niqab är en del av islam som inte sällan är frivillig att bära men det förekommer även tvång i vissa fall. I århundraden har man krigat för religionen. Det ingår i att vara människa att ha friheter.

Vi pratar i Sverige om att vi har religionsfrihet och om man då vill avskaffa niqab så berövar man en annan människa på en frihet. "Ni är i Sverige. Då får ni väl för fan klä er som oss." Det där är ett argument som går hand i hand med en korv med bröd, för en tia. Så jävla billigt, vidrigt och politiskt inkorrekt.

 Trots detta skulle jag ändå fråga en troende följande:

 - Skulle du offra din son för gudarna? Normalt svarar en person "nej" på den här frågan men om det skulle dyka upp ett "ja" så svarar jag: Håll dig borta ifrån mig din jävla dåre. Så ser JAG på religion MEN jag menar bara: låt folk tro på vad fan de vill. Så länge de inte begår ett brott så finns inga problem som inte går att lösa. SKAFFA GLASÖGON, magistern!


Mäns underliga beteenden #2

 

 • Ett: det är inte ens fel att två träter men en man försöker alltid manipulera kvinnan att det är hennes fel. In fact, de är ganska långsinta. "Ah, men du gjorde det där och det där.. För 5 år sen." Den typen av man som alltid ger ett försök till att lägga sitt dåliga samvete på kvinnans bara axlar kan lika gärna go to Hades.

 • Den man som vet med sig att han gjort fel men vägrar inse det och tiger som den dödaste under jord är inte heller att glömma. De sitter inte sällan och väntar på ett rop från kvinnans håll som på något sätt skulle sukta efter en man som både hycklar, hymlar, ljuger och har sig (?) Förhoppningsvis finns det smarta kvinnor kvar där ute men det är inte att räkna med.
  Om jag vet med mig att en man har gjort bort sig så är det upp till honom att antingen förklara sig (Utan den här ordraddan som ändå inte betyder ett skit utan faktiskt förklarar varför han gjorde som han gjorde utan några dumma bortförklaringar.) Det finns ju ingen anledning för motparten i det sammanhanget att försöka squeeza ut sanningen. Antingen så sitter det i mannen eller också gör det inte. Att skylla här på att en kvinna skulle kunna vara farlig och beväpnad upp till tänderna är fan bara en ursäkt, undanflykt för att slippa ta itu med problemet. KONFLIKTRÄDDA är det ord jag söker när någon säger: Man.

 • En gammal flamma i mannens liv gör sig påmind när hon fått nys om att han börjat dejta en ny och då jävlar blir det fart under galoscherna. Hon kör en gammal hederlig: "Heeeeeej. Vad gör duuuuuuu?" Vad gör åbäket till man? Han faller rätt i ormgropen på gamla flammans pure evil plan. Det gör att hans nya dejt får sig en post it- lapp (Om man har tur).
  - Detta talade en man om för mig på helgon och han har fattat detta.
 • Män som vill dissa bruden kan begå antingen tidernas värsta synd och skriva det på en lapp eller skicka sin polare att göra det åt honom eller också låter de saken rinna ut i sanden. Uti i sanden? Ut i samma sand som ni själva stoppat huvudet i? Kom igen, för fan. Ni har ju ändå lyckats avvara ett par tider med en brud, förmodligen knullat henne torr i omgångar och sen kan ni inte ens förmå er att dissa henne öga mot öga. Rädd för tårar? Det är bara salt vatten och det torkar så sluta vara sådana jävla mesar.
  Dessutom kommer en tjej över er lite fortare än ni tror. (Det finns kukar precis överallt. Jag menar.. Penispasta kan man t o m äta.)

 • Den man som också ringer mitt i natten, troligtvis på fyllan (Men här svarar man inte för att man själv ligger som en klubbad säl i sängen och sover men upptäcker det missade samtalet dagen efter.)
  Det som är intressant för en kvinna att veta i det här läget är: Av vilken anledning ringde han? Hade han en mun full med ordspyor om hur dum i huvudet hon är och drutt drutt drutt? In vino veritas. Det är ur den flaskan hemskheterna kommer.

Det finns ju en uppsjö av "typiska" beteenden som faller på plats i en generalisering som jag nu gör. Har ni fler på lager så får ni mer än gärna dela med er.


The time is now


 Det hade varit underbart om jag hade kunnat dela med mig av den enorma glädje jag känner just nu. Jag har allt jag behöver; goda vänner, en egen lägenhet där jag inte behöver slåss om badrummet med någon och ingen som dricker upp mjölken för mig. Nu kan ta mig fan ingenting gå fel!

Däremot har jag lärt mig grymt mycket genom det året som inneboende. Det slutade visserligen dåligt båda gångerna men motgången brukar avslöja begåvningen och framgången dölja den. Det kan alltså bara vara till min fördel. Det har fått mig att lära känna mig själv bättre och resultatet har blivit följande;

 • När det kommer till människor så måste här erkännas att jag är relativt naiv ändå, trots allt. Jag tror på att godheten alltid segrar och den här gången bevisade det sig fel. Då kan jag bara ha rätt nästa gång. (Inte med detta mena att godheten aldrig skulle segra. Det gör den någon gång.)
 •  Alla tänker inte som mig. Alla tror inte på att ärlighet varar längst, alla tror inte på att kompromissa, dela lika och alla tror definitivt inte på tacksamhet but I do.
 • Jag är alldeles för generös av mig och det är på både gott och ont. En egenskap som många anses positiv men det är lätt att man blir utnyttjad. Varför skulle jag någonsin vilja jämföras med en disktrasa som duger ett tag för att sedan kastas? Jag är snarare en betongvägg som består tills någon river ner den.
 • Jag behöver ordning och reda i mitt liv för att fungera. Annars hamnar jag i en ond cirkel av latmaskfeber där jag inte gör någonting på flera veckor och bara slösar tid på ingenting. Jag är alldeles för spontan och kreativ för att bara se på medan tiden går. I ain´t gettin' any younger, for that matter.
 • Jag kan lätt ta in nya människor i mitt liv samtidigt som jag har fått det enklare att lika fort kasta ut dem. 
 • Att känna den där kicken över att få kastas runt om i världen och möta nya upplevelser, ta lärdom av andra och sluta lalla runt i slentrian.
  And so an...

  Däremot undrar jag varför saker och ting alltid måste leda till sitt slut. Varför det alltid måste sluta dåligt. En sådan sak beror inte bara på mig utan de människor jag beblandat mig med. Jag menar, hur svårt kan det vara att prata ut om saker som gått snett? Är folk så förbannat långsinta, fega..? Okej, bryr man sig inte finns det kanske inte så mycket att tillgå men annars; LET IT GO. Let the spirit free!

 


Bela vs Goteborg


Det har sannerligen varit en givande helg. Pappa, Steffi och Fredrik kom hit i torsdags. I fredags satte vi upp det mesta av alla saker som jag uppenbarligen köpt på mig en gång i tiden. Ibland undrar man i efterhand hur fan man har tänkt. Jag har säkert slängt hälften av alla saker de kom hit med but what the fuck. Jag är i en förnyelsefas som innebär; ut med det gamla, in med det nya. Nu börjar jag bli riktigt jävla nöjd här och glädjen jag känner i hjärtat är utan dess like. Det var länge sen jag var så här glad.

 Igår höll vi på hela dagen med att packa upp miljoner flyttkartonger och syrran var tvungen att dra ner på stan för shoppingabstinens. Så, där passade jag på att klippa till luggen. Nu är den fan så mycket bättre.

 På eftermiddagen ringde serberna som jag inte har pratat med sedan i våras och de ville träffas, snacka skit. Även om det inte slutade gott sist så får vi kanske en ny god start. Jag tror fortfarande på det goda i människor, även om jag har gett upp hoppet om människan. Paradoxaldo; that´s me.

På kvällen drog vi till Meze (en grekisk/turkisk restaurang) och där finns världens godaste mat. Vi höll på att svälta igen och beställde in förrätt. Bara Den blev man mätt på. Sen kom varmrätten där jag fick ge upp efter en stund. Bästa restaurangen i hela Göteborg med rimliga priser. Ett tips från coachen!

 När vi skulle dra hem så sa Mattias: "Ja, god mat och gott sällskap. Det enda som kan förstöra det nu är att någon knackat in rutan på bilen" (den gigantiska Nissan som jag fick köra igenom hela stan. Lite GTA- effekt på den bilturen, fan). När vi kommer fram till bilen så har de vackert knackat in rutan på bilen och snott GPS:n, digitalkamera, verktygslåda och bla bla. Lite halvsurt sådär.

Nu har mina familjemedlemmar lämnat stan och jag sitter nu vackert här i en mycket god stämning, dock med aningen separationsångest. 

Köpte för övrigt en ny TV också. Jag ska fan spela tv- spel hela kvällen.

Nu ska ringa Fia och Mattias för kafferep.

Slänger upp bilder senare.


Flytt, ny hytt, hackar allt gammalt i pytt


 Bellas grabbar! Like I said, flytten blir bitterljuv. Jag kommer att sakna er men å andra sidan kan vi sitta och kasta sten till varanda genom fönstret, så nära som vi bor.
Vi får vara mångkulturella på Världskulturmuséet, Ayanle.
I´m out of here!
(Btw, det finns nya kvinnor att köpa efter Rosenlundsgatan..)


 bellas grabbar hassan


That deceived little smile doesn´t fool me

 Vad är det värsta jag vet, efter nazister och andra främlingsfientliga figurer? När folk ljuger. Inte ens varböld i ögat kan irritera så mycket som en lögn.
Varför ljuger man? Det har jag länge funderat på. Kan man inte tala sanning så ska man ge fan i att göra saker man inte kan stå för. Om man inte kan det, så föreslår jag att man håller sina lögner för sig själv. Det är ju trots allt sig själv man ljuger mest för. Bemöda dig inte att försöka förfina sanningen heller.
 Sen att man skulle ljuga för någon annans skull lite som en "god samarit" är också bara någe hittepå. Man ljuger enbart för sin egen skull, för att rädda sitt eget skinn.
Att ljuga är bara ett bevis på bristande självförtroende och självkontroll. Det är en dålig egenskap för övrigt.

Man kan heller inte ta ansvar för att någon annan ljuger. Man kan aldrig ”ge” någon annan en anledning att ljuga. Det är upp ens egen dumhet att föra med osanning. Synden straffar sig självt även där. It always does.

Vad ska man göra? Ljuga tillbaka och sjunka ner till samma låga nivå? Nej. Aldrig i livet. Jag står här, med mitt egna liv att se världen för vad den är och inte för vad den borde.
Ljug på bäst ni vill men det är dumdristigt att tro att det skulle gynna er. Sanningen finns där ute. Det har X- files bevisat.
Om lögnare är det bästa jag kan åstadkomma i min umgängeskrets, så tar jag hellre livet av mig.

"Det är tur att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant." Har jag bett om din åsikt vad gäller mina kläder, hårfärg eller något annat som är utbytbart? Nej, då finns heller inget att ljuga om så åt helvete med det ordspråket.

Min sanning är: jag tror att någon ljuger för mig.


Disturbia


 Jag vaknade före tuppen idag. Eller nej, tuppen hade t o m hunnit gå för dagen, innan klockan 5. Värst vad bråttom han hade idag.
Först trodde jag att jag hade försovit mig, så jag började med att hoppa upp ur sängen i ren panik och insåg sen att jag låg en timme i god till mig själv. Det är bra att man börjar dagen med disturbia. Nu väntar jag bara på att få slå i tån eller kliva i pizzan som katten har lyckats lägga på tre olika ställen. Den som lever får se.

 Igår var jag och Mattias på Ikea och införskaffade de gardiner jag letade i höstas men som var slutsålda. Detta gjorde mig förstås ledsen i ögat men skam den som ger sig har det visat sig för den som inte ger upp hoppet kommer att nå sina mål. Därför är jag nu ägare av de skitsnygga röda sammetsgardinerna. Jag köpte också två lampor och tallrikar. Pappa, Steffi och Fredrik kommer ikväll och ska hjälpa mig att packa upp.
På söndag kväll börjar det nya livet, av ensamhet kan man tro men nej. My kickstart to freedom and privacy.

Bilder från när jag och Filip var på Bollywood- utställningen. Vi gjorde en film där också som jag är sugen på att lägga upp men den tar tid att lägga upp den så jag gör det vid ett annat tillfälle.

    


Mäns underliga beteenden

Dags att prata om ytterst underhållande ämne som man, helt sanningsenligt, aldrig blir klok på; män och dess sätt att tänka, handla och känna.

Låt säga i ett förhållande eller när män har involverat sig med kvinnor på ett extraordinärt sätt så hurras det och burras det om kvinnors ilska. Alltid om hur hysteriska vi är (bortse nu från att det faktiskt är ett faktum).  
De diskuterar det antingen män emellan över ett par bärs eller sitter ideligen på diverse forum på internetsajter för att tillsammans kunna komma i underfund med hur en kvinnas hjärna fungerar (lycka till!) Sedan begår hedersmannen ett misstag som i att fiffla med andra fruntimmer (in one way or another) och kvinnan ”i hans liv”, d v s den kvinnan han har involverat sig med, tar illa vid sig över detta och drar sig sedan tillbaka, så kommer mannen med benen släpandes efter sig och frågar varför kvinnan distanserat sig. ”Du smusslar med andra. Vad ska jag med dig till? Du ljuger. Av vilken anledning vill jag beblanda mig med en lögnare?”, svarar hon. Mannen själv sitter där som ett åbäke och gör sig själv till ett offer där de ger ordet ”självömkan” en helt ny innebörd och säger: ”Ja, förlåt. Jag förstår vad du menar. Du har rätt.”
I det här fallet vill man som kvinna gärna tro på att de verkligen har förstått vad som sägs och varför kvinnan är redo att bryta upp eller bara låta honom fortsätta ”sol- och våra” utan att behöva bry sig. I det här fallet ser också mannen det här som en stund av undergivelse, där kvinnan har övertaget och dessutom är upprörd (Farliga grejer det, eller hur?) BUH!

 När diskussionen mellan kvinnan och mannen sedan fortlöper i denna form av ”SM” eller vad fan de nu kallar det och det sedan avtar till en stund av tystnad. Vad händer? Han säger: ”Kan du inte komma och lägga dig här?” Lägga mig där? Som en korv med bröd eller vad menar du?
Det här slår ju hål på alla myter om att män skulle vara rädda för kvinnor som är upprörda, för uppenbarligen får ju män stånd bara en kvinna höjer rösten med 1 dB eller visar ett uns upprördhet. Då ska de fan ligga med en. Men love angry nipples!


Mäns problem nummer två:


Sen när avskaffades kvinnans rätt att ha någon annan? Ja, alltså. Inte vid sidan av utan när förhållandet gått på sin sista vers. Där mannens sinnesrubbade svartsjuka tränger sig genom porerna och tycker att en utskällning är en bra lösning på det egentligen obefintliga problemet.
Det här med att mannen ska både äta kakan och ha den kvar (Det här är min favorit av alla mäns underliga beteenden). Ät den, spy och än den igen eller hur ska det annars gå till?
Man kan tycka att det snart är 2010 och att man borde ha lärt sig att jämställdhetsfrågan är stor men jag tror inte att man kan ta "ägorätten" ur en man. Det som en gång varit, skall också förbli? Nej, alfahannar. Det funkar inte så. Vrid fram klockan lite.

VAD ÄR DET MED MÄN som gör att de kan tänka så kortsiktigt? De kan inte tänka längre än kuken räcker. Inte kan man råda bot på det heller.
Det är min teori.


KÖPENHAMN


 Isn´t life great?

Hemkommen från en underhållande weekend i Köpenhamn. Jag hann inte riktigt utforska mentaliteten där men en sak står klart: jävlar i min själ vad de super! Det var spyor och alkoholflaskor i var och vartannat hörn. Passar mina önskemål som en skräddarsydd smoking. Våfflor, pannkakor och glass fanns också lite här och där. Det är ett underligt folkslag det där, danskar..

 Strøget kan jag däremot allt om vi det här laget. Det kändes som att jag hade bosatt mig på gågatan där för att det var ungefär där vi höll till hela tiden men å andra sidan fanns ett par schyssta shopping- möjligheter som jag utnyttjade lite grann. Det blev tyvärr ingen Coco Chanel- dräkt den här gången men jag nöjer mig gladeligen med en ring, ett linne, underkläder och ett par tusen koppar kaffe. KAFFET, btw, var det svagaste jävla blaskskit jag någonsin smakat på. Vad är det för mening med att dricka brunt vatten? Vi provade på sjutton (hej, jag överdriver) ställen och det smakade lika mycket vatten överallt tills sista dagen då jag slog stort på en cappucino som ÄNTLIGEN smakade som kaffe ska. Nänänä, dansken. Skärpning!

 I lördags satt ett gatuband på en parkbänk och spelade en massa skön soul som fick mig att stanna upp. Om de inte var pårökta så har de rökt tidigare och fastnat. Sångaren var helflummig men lite charmig ändå. Han satt mest och skrattade samtidigt som han sjöng musten ur Danmark. Jag hade planer på att göra en videosnutt med dem men jag ångrade mig. Jävla meck med musikvideos.. Jag lämnar över den uppgiften till Jonas Åkerlund tills vidare.På lördagkvällen drog vi ut på stan och satt på ett par pubar. Ett av dem spelade livemusik så där var det en massa folk som tittade konstigt på mig och Jonatan. Vi passade helt enkelt inte in där, tyckte de men själv tyckte jag att vi passade som handen i handsken tillsammans med danska poplåtar.

 Alltså, jag vet seriöst inte vad jag sysslar med här men något tycks vara underhållande.

 

FAVORITEN! Nä! Äru man kommeru fan inte in. Säkert ett påfund av FI.. Det stod något på fönsterutan också, på danska då såklart, i stil med: vi saljer lebbos.. Alltså, jag tror fan inte på det. Säljer de flator? Verkligen? Hm..


FN- husets delikatesser


 Det som är ett litet problemo med att bo fyra i en fyra är att det bara finns en toalett. Grabbarna grus vill gärna ockupera badrummet samtidigt som mig och det slutar oftast med att den ena försöker jaga ut den andra med ett spjut. Å andra sidan har jag bott här i 3 månader och klarar mig nog ypperligt i två veckor till. Sen får jag min egna lya. HYRRAY!
 Igår köpte jag en ny mopp till hushållet också. Den andra moppen hade tre flärpar kvar. Antingen så hade de använt den flitigt (innan jag dök upp, för jag har inte sett någon röra vid den hittills) eller också har den bara hängt med sen tredje klass på lågstadiet.
 Kommunikationen i huset är också att beundras. Om vi, mot alla odds, skulle vakna ungefär samtidigt så använder vi oss inte av ord utan av olika nickningar och ljud, eventuellt ett finger i sidan för att man är för nyvaken för att säga någonting (men vi vet ändå vad saker och ting betyder). Typ; "Nice frilla!"

Enligt Ayanle kommer jag att bli oersättlig. Ja, det är klart. Vilken latmask vill inte ha Wonder- woman hemma som diskar och moppar? Nu har jag dock ersatt min godhet med strejk. Jag städar upp min egen skit men sen får var och en städa sitt (Sopa inte skiten under mattan bara. Det brukar resultera ut i att någon snubblar och gör sig illa).

Jag och Jonatan åker till Köpenhamn i morgon också. Bara för att få göra en liten trip någonstans. Jag är grymt peppad! (Bildbevis återfinnes på söndagkväll.)

Domedagen: ett stenkast härifrån

 Det behövs definitivt en ny Gud som släpper en bomb över byarna. Nu har människorna satt sin sista potatis, sått sitt sista frö som aldrig kommer att växa och bli något annat än en död planta.

 

 • - Varje dag, oavsett tidpunkt så hör man sirenerna tjuta för att småhandlarna här i Göteborg har, antingen bränt upp fem nya bilar eller kastat sten i glashus. (För att de har för lite att göra om dagarna. Vi får inte glömma Rosengård..)
 • - Hells Angels och dess bihang har satt sina huggtänder världen över sen årtionden tillbaka. (För att få makt.)
 • - Det är högst tillåtet att ha sex med djur och har varit det så länge Tor & Oden kan minnas. Det går dessutom att köpa mängder av djurporr en kvart ifrån mitt hus (HELLO?!).
 • - Fritzl och hans fenomenala anhängare växer som ogräs. (Vilka källare har inte infödda stackare vid det här laget?)
 • - Svininfluensan skrämmer in människorna i sina hem trots att man påpekat att det är farligare att köra bil. Hur många dör av en vanlig influensa varje år och hur många har dött av svininfluensan i Sverige än? (Jag tror stenhårt på att man måste vara ett svin för att få influensan, så kom igen folks. KARMA!)
 • - Reinfeldt bör göra en Robin Hood; ta från de rika och ge till de fattiga och inte tvärtom. (Så tunn har min plånbok aldrig varit och jag njuter inte precis av att se folk tigga på stan.)
 • - Man dödar sina föräldrar för att man inte få se på tv. (Disciplin har 2000- talet aldrig hört talas om.)
 • - 16- åringar dödar varandra för att leka Romeo och Julia. (Den jävla storyn har kostat samhället många liv genom åren).
 • - 20- åringar sprättar upp ett 30- tal katter och beskriver sedan hur han gått tillväga i ett personligt brev till kattens ägare. (Den killen har gett "sunt förnuft" en helt ny innebörd.)
 • - Att blogga är fan farligare än svininfluensan. Nu skriver folk precis vad som helst; de knullar, får infektioner och sprider dem vidare. Eller också vill de påpeka hur dumma i huvudet deras klasskompisar eller vänner är och sedan startas ett tredje världskrig.. På internet. (Kanske ska man bara hålla igen kakhålet lite.)
 • - Vi skyller fortfarande allt på invandrarna (Rosa Parker försökte verkligen.. för 40 år sedan.)
 • - Ska homosexuella får gifta sig i kyrkan eller inte? (Bara här kan man se att man tappat greppet om människors rättigheter och ger blanka fan i människans värde. LÅT DEM FÅ GIFTA SIG och straffa de som mördar, våldtar och begår synnerligen allvarligare brott än att knulla varandra i röven.)

 
Om vi verkligen inte väntar på att en metroid ska komma och spränga jorden i bitar och utplåna människan så kommer vi att utplåna oss själva. Skolungdomarna klarar inte godkänt i kärnämnena och utan utbildning är man så gott som värdelös för samhället. Arbetslösheten gör att fler studerar vidare och blir överutbildade för att det inte finns något som heter anställningsskydd. Så den jobbat länge och hatar sitt jobb får jobba kvar och den nya friska fläkten blir kickad.
Med lite tur kommer gröna gubbar från en helt annan värld och klubbar oss till döds med gigantiska burritos.


Kära stadsminister..

 
 Jag har tandvärk. Eller nej, jag har ont i tandköttet som sitter precis bakom visdomstanden. Jag har inte råd att gå till tandläkaren och det beror på att Reinfeldt har kanske Sveriges sämsta ekonomiplan. Bara för att han själv skiter ut pengar och torkar sig med dem (men vill tydligen inte betala sig en tupé, vilket han kan behöva) så betyder det inte att vi sketna knegare längst ner på pyramiden har det så bra ställt att vi skulle kunna betala den äckligt dyra tandvården sjuttio gånger om. Det finns inte en sportslig att jag tänker betala bortåt tusen riksdaler för att gå till en tandläkare. Jag har inte bett om att få några tänder och jag har definitivt inte bett om att få ont. Så, Reinfeldt, dina jävla martyr. Sänk kostnaderna för tandvården eller också skjorta' blir tom! 

 

Det framgår så tydligt av Sveriges befolkning att det råder lågkonjunktur och jag är tämligen trött på skiten. De som jobbar, oavsett yrke, lägger liksom ingen energi bakom arbetet längre.

Jag gick till frisören häromdagen och vad fan gör hon? Hon klipper en ojämn lugg och för långt ut på sidorna att folk misstar mig för en munk. Hur ska jag nu kunna charma någon? I kyrkan lär jag bli poppis dock, tills de får veta att jag inte längre är medlem.

Därför ska jag gå till en ny som kan rätta till den lite. Jag tror att jag blir straffad för brott jag tidigare har begått. Alla flugor jag lustmördat och alla spindlar jag mosat med lexikon. Ja, synden straffar sig självt helt klart.
Måste jag ta seden dit den kommer? Inte i det här avseendet.

If your dick is as small as your brain, you´re in a lot of trouble, Fredde Bebbe.

 clowncunt, larvamasturbation clowncunt 


Kärlek är som kärlek känns


 Jag pratar alltid om att man kan få vad man önskar sig, om man verkligen tänker, känner och handlar efter det man strävar efter. 

I veckan lunchade jag med en kille som heter Filip, väldigt trevlig och egendomlig (Just the way I like 'em).

Vid en viss tid under lunchen slog det mig att han påminde lite grann om en kär vän vi alla förlorade för lite mer än två år sedan, Tommy. Det var lite av gesterna, det var lite av livsstilen, det var lite till sättet och jag kände att det är så man får minnas människor man mister genom åren. Att minnas dem genom andra. Om man bara skjuter sorgen och alla fina minnen åt sidan, så kommer man att tappa glädjen man hade till dem i livet. Ska det vara så? Vill man inte minnas sådant som gjorde en glad? Måste man vara ett med det dåliga i alla tider? Nej! Man måste lära sig att bara för att en människa inte längre står på jorden, består de alltid i våra minnen.

 Det var då jag fick ett meddelande av Lotta, Tommys mamma, med en bild på Tommys gravsten som hon gjort fin nu till hösten. Jag förklarade för henne att jag är oerhört tacksam över att hon fortfarande hör av sig och skickar bilder. Jag vill fortfarande vara en del av det livet. Allt måste inte ta slut där prästen slutade babbla. Det är ju då man ska börja ta hand om varandra och glädjas åt det vi tillsammans kan minnas.

Jag känner fortfarande värmen i hjärtat.
Tack, Lotta!


Two birds on a..


 Ah, jag har fått nya infall! Den här gången klipper jag lugg. Ja, säg vad fan ni vill. Det ska bli lugg, så var det ju bra med det. Det är upp till bevis på torsdag om jag begår ett misstag eller inte.
Sen ska jag luncha med nya människor också. Full toarulle!
Jag är visserligen kass på att slänga upp bilder och skit men det ska bli ändring på det nu. Aktiveringsprocessen är i gång!

PAPPA: GLÖM INTE ATT KOLLA SLADDEN FÖR KEYBOARDEN!

RSS 2.0