Bela vs Goteborg


Det har sannerligen varit en givande helg. Pappa, Steffi och Fredrik kom hit i torsdags. I fredags satte vi upp det mesta av alla saker som jag uppenbarligen köpt på mig en gång i tiden. Ibland undrar man i efterhand hur fan man har tänkt. Jag har säkert slängt hälften av alla saker de kom hit med but what the fuck. Jag är i en förnyelsefas som innebär; ut med det gamla, in med det nya. Nu börjar jag bli riktigt jävla nöjd här och glädjen jag känner i hjärtat är utan dess like. Det var länge sen jag var så här glad.

 Igår höll vi på hela dagen med att packa upp miljoner flyttkartonger och syrran var tvungen att dra ner på stan för shoppingabstinens. Så, där passade jag på att klippa till luggen. Nu är den fan så mycket bättre.

 På eftermiddagen ringde serberna som jag inte har pratat med sedan i våras och de ville träffas, snacka skit. Även om det inte slutade gott sist så får vi kanske en ny god start. Jag tror fortfarande på det goda i människor, även om jag har gett upp hoppet om människan. Paradoxaldo; that´s me.

På kvällen drog vi till Meze (en grekisk/turkisk restaurang) och där finns världens godaste mat. Vi höll på att svälta igen och beställde in förrätt. Bara Den blev man mätt på. Sen kom varmrätten där jag fick ge upp efter en stund. Bästa restaurangen i hela Göteborg med rimliga priser. Ett tips från coachen!

 När vi skulle dra hem så sa Mattias: "Ja, god mat och gott sällskap. Det enda som kan förstöra det nu är att någon knackat in rutan på bilen" (den gigantiska Nissan som jag fick köra igenom hela stan. Lite GTA- effekt på den bilturen, fan). När vi kommer fram till bilen så har de vackert knackat in rutan på bilen och snott GPS:n, digitalkamera, verktygslåda och bla bla. Lite halvsurt sådär.

Nu har mina familjemedlemmar lämnat stan och jag sitter nu vackert här i en mycket god stämning, dock med aningen separationsångest. 

Köpte för övrigt en ny TV också. Jag ska fan spela tv- spel hela kvällen.

Nu ska ringa Fia och Mattias för kafferep.

Slänger upp bilder senare.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Fasiken så härligt det låter! :)

2009-09-28 @ 11:23:06
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0