Disturbia


 Jag vaknade före tuppen idag. Eller nej, tuppen hade t o m hunnit gå för dagen, innan klockan 5. Värst vad bråttom han hade idag.
Först trodde jag att jag hade försovit mig, så jag började med att hoppa upp ur sängen i ren panik och insåg sen att jag låg en timme i god till mig själv. Det är bra att man börjar dagen med disturbia. Nu väntar jag bara på att få slå i tån eller kliva i pizzan som katten har lyckats lägga på tre olika ställen. Den som lever får se.

 Igår var jag och Mattias på Ikea och införskaffade de gardiner jag letade i höstas men som var slutsålda. Detta gjorde mig förstås ledsen i ögat men skam den som ger sig har det visat sig för den som inte ger upp hoppet kommer att nå sina mål. Därför är jag nu ägare av de skitsnygga röda sammetsgardinerna. Jag köpte också två lampor och tallrikar. Pappa, Steffi och Fredrik kommer ikväll och ska hjälpa mig att packa upp.
På söndag kväll börjar det nya livet, av ensamhet kan man tro men nej. My kickstart to freedom and privacy.

Bilder från när jag och Filip var på Bollywood- utställningen. Vi gjorde en film där också som jag är sugen på att lägga upp men den tar tid att lägga upp den så jag gör det vid ett annat tillfälle.

    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0