FN- husets delikatesser


 Det som är ett litet problemo med att bo fyra i en fyra är att det bara finns en toalett. Grabbarna grus vill gärna ockupera badrummet samtidigt som mig och det slutar oftast med att den ena försöker jaga ut den andra med ett spjut. Å andra sidan har jag bott här i 3 månader och klarar mig nog ypperligt i två veckor till. Sen får jag min egna lya. HYRRAY!
 Igår köpte jag en ny mopp till hushållet också. Den andra moppen hade tre flärpar kvar. Antingen så hade de använt den flitigt (innan jag dök upp, för jag har inte sett någon röra vid den hittills) eller också har den bara hängt med sen tredje klass på lågstadiet.
 Kommunikationen i huset är också att beundras. Om vi, mot alla odds, skulle vakna ungefär samtidigt så använder vi oss inte av ord utan av olika nickningar och ljud, eventuellt ett finger i sidan för att man är för nyvaken för att säga någonting (men vi vet ändå vad saker och ting betyder). Typ; "Nice frilla!"

Enligt Ayanle kommer jag att bli oersättlig. Ja, det är klart. Vilken latmask vill inte ha Wonder- woman hemma som diskar och moppar? Nu har jag dock ersatt min godhet med strejk. Jag städar upp min egen skit men sen får var och en städa sitt (Sopa inte skiten under mattan bara. Det brukar resultera ut i att någon snubblar och gör sig illa).

Jag och Jonatan åker till Köpenhamn i morgon också. Bara för att få göra en liten trip någonstans. Jag är grymt peppad! (Bildbevis återfinnes på söndagkväll.)

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Hey you. Satt och kollade på biljettpriser för att ta mig ner till dig på Halloween.. kostar med swebus 252 kr enkel resa just nu, å det är ju fan itne så farligt! Vi kanske skulle ha börjat planera lite? Priserna brukar ju liksom stiga ju närmare avresedatumet man kommer. Du kan väl maila mig eller nåt, så kan vi försöka komma på en plan. :)

2009-09-13 @ 12:50:05
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0