Kära stadsminister..

 
 Jag har tandvärk. Eller nej, jag har ont i tandköttet som sitter precis bakom visdomstanden. Jag har inte råd att gå till tandläkaren och det beror på att Reinfeldt har kanske Sveriges sämsta ekonomiplan. Bara för att han själv skiter ut pengar och torkar sig med dem (men vill tydligen inte betala sig en tupé, vilket han kan behöva) så betyder det inte att vi sketna knegare längst ner på pyramiden har det så bra ställt att vi skulle kunna betala den äckligt dyra tandvården sjuttio gånger om. Det finns inte en sportslig att jag tänker betala bortåt tusen riksdaler för att gå till en tandläkare. Jag har inte bett om att få några tänder och jag har definitivt inte bett om att få ont. Så, Reinfeldt, dina jävla martyr. Sänk kostnaderna för tandvården eller också skjorta' blir tom! 

 

Det framgår så tydligt av Sveriges befolkning att det råder lågkonjunktur och jag är tämligen trött på skiten. De som jobbar, oavsett yrke, lägger liksom ingen energi bakom arbetet längre.

Jag gick till frisören häromdagen och vad fan gör hon? Hon klipper en ojämn lugg och för långt ut på sidorna att folk misstar mig för en munk. Hur ska jag nu kunna charma någon? I kyrkan lär jag bli poppis dock, tills de får veta att jag inte längre är medlem.

Därför ska jag gå till en ny som kan rätta till den lite. Jag tror att jag blir straffad för brott jag tidigare har begått. Alla flugor jag lustmördat och alla spindlar jag mosat med lexikon. Ja, synden straffar sig självt helt klart.
Måste jag ta seden dit den kommer? Inte i det här avseendet.

If your dick is as small as your brain, you´re in a lot of trouble, Fredde Bebbe.

 clowncunt, larvamasturbation clowncunt 


Kommentarer
Postat av: Anna

Du passar ju skitbra i lugg!^^

2009-09-07 @ 11:44:44
URL: http://bboogeyman.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Eeh.. Om hon klippt som en klåpare, så döljer du det förbannat bra på dom däringa bilderna, för jäklarns va hottttt du ser ut! :D :P

2009-09-07 @ 20:05:41
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Sandra

Du är skitsöt och snygg i lugg! Hårfrisörskan var väl jeluz of your looks, hon ba "kan ej klippa den här tjejen FÖR perfekt, would be beauty meltdown".

2009-09-08 @ 10:06:42
URL: http://whippetz.wordpress.com/
Postat av: Sandra

När jag tänker "tönt" just nu så tänker jag mig att definitionen är "allmänt jobbig & dissig person". Men man kan ändra definitionen så att den passar ens syften :DHmm, hon kanske är en sådan person som har multipla personligheter? En trevlig sida, en sida som gör att hon "måste klippa fel".

2009-09-08 @ 11:50:45
URL: http://whippetz.wordpress.com/
Postat av: Ana

bah, inte ens en klåpare till frisör rår på dig. du är skitsnygg som vanligt!

2009-09-12 @ 16:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0