Mäns underliga beteenden #2

 

 • Ett: det är inte ens fel att två träter men en man försöker alltid manipulera kvinnan att det är hennes fel. In fact, de är ganska långsinta. "Ah, men du gjorde det där och det där.. För 5 år sen." Den typen av man som alltid ger ett försök till att lägga sitt dåliga samvete på kvinnans bara axlar kan lika gärna go to Hades.

 • Den man som vet med sig att han gjort fel men vägrar inse det och tiger som den dödaste under jord är inte heller att glömma. De sitter inte sällan och väntar på ett rop från kvinnans håll som på något sätt skulle sukta efter en man som både hycklar, hymlar, ljuger och har sig (?) Förhoppningsvis finns det smarta kvinnor kvar där ute men det är inte att räkna med.
  Om jag vet med mig att en man har gjort bort sig så är det upp till honom att antingen förklara sig (Utan den här ordraddan som ändå inte betyder ett skit utan faktiskt förklarar varför han gjorde som han gjorde utan några dumma bortförklaringar.) Det finns ju ingen anledning för motparten i det sammanhanget att försöka squeeza ut sanningen. Antingen så sitter det i mannen eller också gör det inte. Att skylla här på att en kvinna skulle kunna vara farlig och beväpnad upp till tänderna är fan bara en ursäkt, undanflykt för att slippa ta itu med problemet. KONFLIKTRÄDDA är det ord jag söker när någon säger: Man.

 • En gammal flamma i mannens liv gör sig påmind när hon fått nys om att han börjat dejta en ny och då jävlar blir det fart under galoscherna. Hon kör en gammal hederlig: "Heeeeeej. Vad gör duuuuuuu?" Vad gör åbäket till man? Han faller rätt i ormgropen på gamla flammans pure evil plan. Det gör att hans nya dejt får sig en post it- lapp (Om man har tur).
  - Detta talade en man om för mig på helgon och han har fattat detta.
 • Män som vill dissa bruden kan begå antingen tidernas värsta synd och skriva det på en lapp eller skicka sin polare att göra det åt honom eller också låter de saken rinna ut i sanden. Uti i sanden? Ut i samma sand som ni själva stoppat huvudet i? Kom igen, för fan. Ni har ju ändå lyckats avvara ett par tider med en brud, förmodligen knullat henne torr i omgångar och sen kan ni inte ens förmå er att dissa henne öga mot öga. Rädd för tårar? Det är bara salt vatten och det torkar så sluta vara sådana jävla mesar.
  Dessutom kommer en tjej över er lite fortare än ni tror. (Det finns kukar precis överallt. Jag menar.. Penispasta kan man t o m äta.)

 • Den man som också ringer mitt i natten, troligtvis på fyllan (Men här svarar man inte för att man själv ligger som en klubbad säl i sängen och sover men upptäcker det missade samtalet dagen efter.)
  Det som är intressant för en kvinna att veta i det här läget är: Av vilken anledning ringde han? Hade han en mun full med ordspyor om hur dum i huvudet hon är och drutt drutt drutt? In vino veritas. Det är ur den flaskan hemskheterna kommer.

Det finns ju en uppsjö av "typiska" beteenden som faller på plats i en generalisering som jag nu gör. Har ni fler på lager så får ni mer än gärna dela med er.


Kommentarer
Postat av: Sandra

En sak som slagit mig är att män alltid ska ha ett "Tack" när dom hjälpt till hemma. Det kvittar om frun i huset ägnat hela dagen åt att tvätta, städa, plocka och fixa, går han ut med soporna så krävs ett tack, medans frugan kan se sig i stjärnorna efter tacksamhet för sitt slit.. Hur kommer det sig?

2009-09-28 @ 23:42:10
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Yonna

Gillar ditt inlägg, skönt att du skriver för att du har något att skriva om och inte bara för att skriva!

2009-09-29 @ 20:16:32
URL: http://hoppsankarstin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0