Mäns underliga beteenden

Dags att prata om ytterst underhållande ämne som man, helt sanningsenligt, aldrig blir klok på; män och dess sätt att tänka, handla och känna.

Låt säga i ett förhållande eller när män har involverat sig med kvinnor på ett extraordinärt sätt så hurras det och burras det om kvinnors ilska. Alltid om hur hysteriska vi är (bortse nu från att det faktiskt är ett faktum).  
De diskuterar det antingen män emellan över ett par bärs eller sitter ideligen på diverse forum på internetsajter för att tillsammans kunna komma i underfund med hur en kvinnas hjärna fungerar (lycka till!) Sedan begår hedersmannen ett misstag som i att fiffla med andra fruntimmer (in one way or another) och kvinnan ”i hans liv”, d v s den kvinnan han har involverat sig med, tar illa vid sig över detta och drar sig sedan tillbaka, så kommer mannen med benen släpandes efter sig och frågar varför kvinnan distanserat sig. ”Du smusslar med andra. Vad ska jag med dig till? Du ljuger. Av vilken anledning vill jag beblanda mig med en lögnare?”, svarar hon. Mannen själv sitter där som ett åbäke och gör sig själv till ett offer där de ger ordet ”självömkan” en helt ny innebörd och säger: ”Ja, förlåt. Jag förstår vad du menar. Du har rätt.”
I det här fallet vill man som kvinna gärna tro på att de verkligen har förstått vad som sägs och varför kvinnan är redo att bryta upp eller bara låta honom fortsätta ”sol- och våra” utan att behöva bry sig. I det här fallet ser också mannen det här som en stund av undergivelse, där kvinnan har övertaget och dessutom är upprörd (Farliga grejer det, eller hur?) BUH!

 När diskussionen mellan kvinnan och mannen sedan fortlöper i denna form av ”SM” eller vad fan de nu kallar det och det sedan avtar till en stund av tystnad. Vad händer? Han säger: ”Kan du inte komma och lägga dig här?” Lägga mig där? Som en korv med bröd eller vad menar du?
Det här slår ju hål på alla myter om att män skulle vara rädda för kvinnor som är upprörda, för uppenbarligen får ju män stånd bara en kvinna höjer rösten med 1 dB eller visar ett uns upprördhet. Då ska de fan ligga med en. Men love angry nipples!


Mäns problem nummer två:


Sen när avskaffades kvinnans rätt att ha någon annan? Ja, alltså. Inte vid sidan av utan när förhållandet gått på sin sista vers. Där mannens sinnesrubbade svartsjuka tränger sig genom porerna och tycker att en utskällning är en bra lösning på det egentligen obefintliga problemet.
Det här med att mannen ska både äta kakan och ha den kvar (Det här är min favorit av alla mäns underliga beteenden). Ät den, spy och än den igen eller hur ska det annars gå till?
Man kan tycka att det snart är 2010 och att man borde ha lärt sig att jämställdhetsfrågan är stor men jag tror inte att man kan ta "ägorätten" ur en man. Det som en gång varit, skall också förbli? Nej, alfahannar. Det funkar inte så. Vrid fram klockan lite.

VAD ÄR DET MED MÄN som gör att de kan tänka så kortsiktigt? De kan inte tänka längre än kuken räcker. Inte kan man råda bot på det heller.
Det är min teori.


Kommentarer
Postat av: Anna H

Jag håller med dig, speciellt din första tes. Det funkar fan inte att skälla på dem för då ska de helt plötsligt ha en. Bah. Män är dåliga ibland.;D

2009-09-22 @ 23:47:12
URL: http://hellohf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0