När Jesus gick i träskor


Det har varit vilda diskussioner angående niqab (heltäckande slöja) runt om i landet när det kommer till skolor och undervisning. Nu vill man förbjuda niqab för att man har svårt att identifiera en person med heltäckande slöja.
Man säger att en elev i niqab inte kan identifieras på samma grunder som en elev utan niqab. De menar att lärarna känner sig otrygga i att titta på någon som bara visar ögonen (Ögonen som dessutom är det mest igenkännande på en människa) men trots detta finns det blinda lärare som trots sin synskada kan identifiera sina elever. Varför skulle då inte en vanlig lärare med två fullt friska ögon kunna identifiera en person med niqab? Ska man förbjuda blinda lärare också då?

Vad är syftet med att förbjuda heltäckande slöja, egentligen? Tror svensken att man på något vis kan försvenska en muslim och göra denne till en protestant genom ett förbud? Vilka konsekvenser skulle förbudet få? För många skulle det innebära "Noll tillgång till studier". Man offrar sig själv för gudarna. Så kan det se ut i en religionstro. Det är inte "så bara" att ta av sig den. Det där skulle bli ett val som kan jämföras med: Den mörka vägen genom skogen eller den mörka vägen genom skogen. Man ger vissa alltså inget val.

 Det här är Sverige i ett nötskal. Så fort rätten att kalla någon för "neger" avskaffades, så kommer man på något nytt att skylla på och störa sig på. Är det inte det att invandrare överlag bor i en trea för sju, att det "stinker" i trapphuset eller att det är ett jävla liv ute på gården för att de vill spela sin musik (Som inte låter som Lena PH eller Tomas Ledin) så är det kläderna de bär, som en svennebanan i jeans, flanellskjorta och kappa på det, gärna vill haka upp sig på. "Ah, fan. Är det påsk eller?" "Ah, men guuud. Är det inte varmt att gå sådär?" Hur mycket vägde den hjärnan, undrar jag. De kläder de använder är anpassade efter deras vädertemperatur som brukar ligga på över 40 grader. Om det hade varit så varmt som man tror så hade det inte funnits så många muslimer, för de hade troligtvis dött av värmeslag. Som att dö i en skiddräkt. Det händer ju liksom inte.

Någon föreslog skoluniformer. Skoluniformer som man ändå på ett eller annat sätt gör unik, var en för sig, för att vi alla är unika. Precis. Någon går med hårband, någon med rosett, en annan med slips, andra med keps och så vidare.

 Så här är det vad: Den jäveln som skrev sagan om Jesus vet fan inte vad han har ställt till med. Inte bara Jesus utan allt från Den heliga Mohammed till allt vad gudar kan heta. Jag pratar om religion.
Niqab är en del av islam som inte sällan är frivillig att bära men det förekommer även tvång i vissa fall. I århundraden har man krigat för religionen. Det ingår i att vara människa att ha friheter.

Vi pratar i Sverige om att vi har religionsfrihet och om man då vill avskaffa niqab så berövar man en annan människa på en frihet. "Ni är i Sverige. Då får ni väl för fan klä er som oss." Det där är ett argument som går hand i hand med en korv med bröd, för en tia. Så jävla billigt, vidrigt och politiskt inkorrekt.

 Trots detta skulle jag ändå fråga en troende följande:

 - Skulle du offra din son för gudarna? Normalt svarar en person "nej" på den här frågan men om det skulle dyka upp ett "ja" så svarar jag: Håll dig borta ifrån mig din jävla dåre. Så ser JAG på religion MEN jag menar bara: låt folk tro på vad fan de vill. Så länge de inte begår ett brott så finns inga problem som inte går att lösa. SKAFFA GLASÖGON, magistern!


Kommentarer
Postat av: Yonna

Tack massor för tipset om nageldekor, ska absolut prova det :D Blev inspirerad!

2009-10-01 @ 09:55:38
URL: http://hoppsankarstin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0