KÖPENHAMN


 Isn´t life great?

Hemkommen från en underhållande weekend i Köpenhamn. Jag hann inte riktigt utforska mentaliteten där men en sak står klart: jävlar i min själ vad de super! Det var spyor och alkoholflaskor i var och vartannat hörn. Passar mina önskemål som en skräddarsydd smoking. Våfflor, pannkakor och glass fanns också lite här och där. Det är ett underligt folkslag det där, danskar..

 Strøget kan jag däremot allt om vi det här laget. Det kändes som att jag hade bosatt mig på gågatan där för att det var ungefär där vi höll till hela tiden men å andra sidan fanns ett par schyssta shopping- möjligheter som jag utnyttjade lite grann. Det blev tyvärr ingen Coco Chanel- dräkt den här gången men jag nöjer mig gladeligen med en ring, ett linne, underkläder och ett par tusen koppar kaffe. KAFFET, btw, var det svagaste jävla blaskskit jag någonsin smakat på. Vad är det för mening med att dricka brunt vatten? Vi provade på sjutton (hej, jag överdriver) ställen och det smakade lika mycket vatten överallt tills sista dagen då jag slog stort på en cappucino som ÄNTLIGEN smakade som kaffe ska. Nänänä, dansken. Skärpning!

 I lördags satt ett gatuband på en parkbänk och spelade en massa skön soul som fick mig att stanna upp. Om de inte var pårökta så har de rökt tidigare och fastnat. Sångaren var helflummig men lite charmig ändå. Han satt mest och skrattade samtidigt som han sjöng musten ur Danmark. Jag hade planer på att göra en videosnutt med dem men jag ångrade mig. Jävla meck med musikvideos.. Jag lämnar över den uppgiften till Jonas Åkerlund tills vidare.På lördagkvällen drog vi ut på stan och satt på ett par pubar. Ett av dem spelade livemusik så där var det en massa folk som tittade konstigt på mig och Jonatan. Vi passade helt enkelt inte in där, tyckte de men själv tyckte jag att vi passade som handen i handsken tillsammans med danska poplåtar.

 Alltså, jag vet seriöst inte vad jag sysslar med här men något tycks vara underhållande.

 

FAVORITEN! Nä! Äru man kommeru fan inte in. Säkert ett påfund av FI.. Det stod något på fönsterutan också, på danska då såklart, i stil med: vi saljer lebbos.. Alltså, jag tror fan inte på det. Säljer de flator? Verkligen? Hm..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0