Skinnslamsor överallt


 Förbannat. Jag köpte ett par jeans förra veckan i 98 % bomull och 2 % elestan. Jag trodde verkligen att jag skulle komma i dem. HAHA. Tji fick jag! Det måste vara 98 % elestan och 2 % bomull om jag ska få på mig ett par byxor. Pansarvagnen, som Ana kallar det, måste först få hänvisningar till "Bred last" och sedan vidare till ett lager av utrymme. Annars får den inte plats. (Vi snackar om bakdelen nu, för den som inte förstår mitt interna språk).
Inte nog med det. När jag kom hem så upptäckte jag att det förbannade märket var av skinn. Alltså, vad kräver att man ska ha en lapp av just SKINN?! Duger inte syntet eller papp? Jag fattar inte. Man måste liksom slänga in skinn på allt, i allt.

 Jag och Mathias hade diskussionen om huruvida det är äckligt med skinn eller inte. Jag ställer mig frågan: Är det inte JÄVLIGT äckligt att springa runt med dött djur på sig? Konstigt. Man kan ju använda människohud likaväl då. Jag menar, folk som anmält sig till organdonation osv. Då hade man helt plötsligt blivit en Leatherface- anhängare. Coolt!

Det irriterar mig bara att det måste finnas skinn och/eller päls på allting idag. Som om mitt döda husdjur fanns på någons Fjällröven- jacka.


clowncunt


Kommentarer
Postat av: Sandra - Magsäcksoperation i siktet

schnygg äru iallafall! :P

2010-04-06 @ 16:08:41
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Deniz

haha fan vilken cute header!

2010-04-07 @ 18:18:28
URL: http://bengibong.blogg.se/
Postat av: Sandra Sssssssss

Word!

2010-04-08 @ 10:25:40
Postat av: Amela

looking good ;)

2010-04-23 @ 19:43:30
URL: http://amav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0