Twin Peaks - En av tidernas bästa tv- serier?


 Jag köpte hem boxen från CDON till ett rimligt pris och jag hade egentligen inte läst på om Twin Peaks, vad den sulle handla om men folk hade pratat om den som tidernas bästa tv- serie och efter så många omdömen bör det kanske finnas en substans i det som sägs. Eller?
Jag är inne på 13:e avsnittet, fortfarande på jakt efter Laura Palmers mördare. KOM IGEN NU DÅ FÖR FAN, fram med mördaren någon jävla gång. Jag måste säga det; den är trög den här jävla serien. Dessutom finns det massor av tröga karaktärer som får mig att brinna inombords. Sådana där typer som är fumliga, socialt missanpassade och gör fel hela tiden. Det är som kryptonit för Stålmannen; Jag tål det bara inte.
 Folk kommer säkert att tappa hakan av att jag säger det här men det är samma sak med Nilecity: INTE ROLIG för fem öre. Jag såg hela serien häromdagen och jag väntar fortfarande på tillfället att få skratta hejdlöst som alla andra har gjort till den. Den kommer dock inte. Någonsin. Jag skrattade EN GÅNG på 6 avsnitt.
Är jag en torrboll? Nej, jag tycker bara inte om tramsiga komedier och i synnerhet inte Robert Gustavsson. Han är en jävel på att spotta, snora och fräsa but that´s pretty much it.
Peeeuw. Skönt att få det ur världen.
 Vad gäller Twin Peaks så har jag nästan tappat tålamodet att se klart serien men samtidigt måste jag ju se hur det går. Synd bara att elden slocknade. Jag känner mig nästan snuvad på konfekten och det kan ha med mina höga förväntningar att göra. HA aldrig för HÖGA förväntningar.

After Work, folket!

Kommentarer
Postat av: P

Ahh, du lever, härligt, satt just och undrade häromdagen :o)

2010-04-24 @ 09:52:49
URL: http://analog.techmonaut.com/
Postat av: Anna

Jag håller helt klart med dig om Nilecity. Nästan så att man måste peta ut ögonen efter att man sett 5min.

Den andra serien vet jag inte alls vad det är så x)

2010-04-24 @ 11:36:06
URL: http://bboogeyman.blogg.se/
Postat av: Viktor

Twin Peaks ÄR ju tidernas bästa tv-serie! :D Musiken, karaktärerna, regin, allt! Älskar känslan i hela serien. Det var den som fick mig att börja dricka svart kaffe. Och jag tycker absolut inte att den är seg :O

2010-04-28 @ 19:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0