Korsspindlar


Jag har fotat hur mycket som helst och det är så jävla roligt! Vilka jävla insekter man kan få tag i om man bara letar lite. Vi hittade en ganska så fet korsspindel (Jo, du. Som om en hel julskinka låg inne i den). Jag brukar iofs hålla ett visst avstånd i fall de skulle få för sig och hoppa på mig. Jag skulle bli tämligen upprörd då och det vill vi ju inte.Livet på Kalvsund


 Jag och min vän Mathias har varit på Kalvsund, för att dra i hans rötter. Nej, för att hälsa på hans rötter; mor och far - coola som fan! Hans farsa Nisse är en sådan där typ som gör en gör en glad in enda in i själen; omättligt glad över små saker som att fiska eller äta en stor, stekt smörgås med korv. Han blir alldeles till sig när vi kommer och hälsar på. Det är så det ska vara. Man ska njuta av det där lilla.

   
 


Dressed for success


 Jag har fyndat ett par byxor i bootcut- stil. De var dock inte lika utsvängda som jag hade önskat. Jag bill ju ha dem sådär hippie/Woodstock- utsvängda. Som zigenarkjol fast vid fotändan liksom. Coolt och snyggt ut av bara helvete. Det är ju "tyvärr" utanför det tänkbara modet, så atte.. Jag får helt enkelt lära mig att sy på riktigt. 

Jag och Mathias var på stan och åt, där också Alexander Skarsgård kom smygandes förbi. Han såg lite ut som om han inte ville synas eller lite försynt så. But DAMN, nog fan är han söt alltid. Det var mig en ful mössa han hade på sig men den lär ju ändå åka av i min vildaste fantasi. Äh, så vansinnigt snygg är han inte men hans karaktär i True Blood har ju gjort mig något såndär.. Bite me! Sorry folks, serien är sexig och har fastnat i min hjärna.

Jag träffade Emma också, som jag fick sminka inför After Work-kvällen som skulle ha blitt av om det inte vore för att antibiotikan gör mig så sjukt jävla trött. Rena rävgiftet för tjyve!


Bloggdesign och inspiration.


 It´s time for a new blogdesign!
Jag behöver dock inspireras av någonting. Jag tänker grönt, "Tingeling" eller vampyr- stilen. Har ingen aning. Jag älskar att syssla med design i teman men hjälp mig någon! Superhjälte, animalplanet..?

Ohälsa deluxe


 I natt fick jag känna på livet från andra sidan. Jag hade en olidlig smärta i både buk och urinblåsa (Kom ihåg att anteckna det här). Jag kunde varken stå, sitta eller ligga. Aldrig i mitt liv har jag känt varken sådan smärta eller panik som uppenbarade sig. Hela natten gick jag runt och trodde att jag skulle avlida av smärtorna. Inte ens Mona Sahlin ska behöva genomgå något sådant.
 Så, idag är jag sjukskriven från jobbet och går på antibiotika. Strålande jätteroligt. Ont i magen har jag också. Feber- symtom dyker upp titt som tätt, för att sedan försvinna en stund. Konstigt hur kroppen reagerar på bakterier.
FY FABIAN säger jag bara. Det värsta är ju; hur fan sysselsätter man sig? Jag får ju krupp av att bara ligga ner hela tiden.
Äh, värdsliga problem som Karlsson på Taket skulle säga.
Jag har fantastiska True Blood säsong 2 att se på men den börjar tyvärr leda mot sitt slut. JÄVLIGT bra serie det där förresten.Modemiss kan tänkas


 I dag har jag använt svordomar som om de kommit med en kastspya. Jag är grinig som en flodhäst med nageltrång och allt detta beror på sömnbrist, som lämpar sig i sommarhettans tillfällighet. Jag kan inte öppna balkongdörren heller eftersom att vädret har tagit Göteborg med storm, kan man väl säga. Och risken för att släppa in en flygande jättemygga är inte värd att ta. Enda chansen att bli av med en rädsla är att bemöta den. Kuk på den toppad med fan heller.

---

Konversationer deluxe:

Mathias: Jag skulle bli en tämligen dålig bög.
Jag: Vadå då?
Mathias: Jag kan inte ens borsta tänderna utan att börja hulka.

Happ, då har vi konstaterat det.

---

Jag försöker leta efter ett par randiga strumpbyxor och det är väl själva fan att man inte kan hitta ett par, utan att behöva skicka en postorderleverans över hela världen. Kom igen, modet är ju på tapeten hela tiden. Någon lär ju ha dem någon- jävla- stans?

Let´s bring me home all the pain


 Sådana där äckligt löjliga rubriker har sitt stup att ramla ner för exakt HÄR. Nu är det dags att fatta tag i den här positiva energin igen. Negativ energi och missbelåtenhet får jag lämna åt dem som tycker att det är värt det. SKIT PÅ ER!

Nu till i- landsproblem och mitt problem, hela Sveriges problem; VEM FAN SKA BLI STADSMINISTER? Kärringen från helvetet eller Alfons Åbergs pappa, Fredrik Reinfeldt? Den här gången är det verkligen som att rösta på pest eller kolera. Mona fucking Sahlin får ju aldrig min röst. Det är över min döda kropp. Då röstar jag hellre på Åbergarn - Fast deras politik tilltalar mig egentligen inte. Mitt hjärta ligger i Miljöpartiet och har väl alltid gjort. Sen är det klart att det finns inslag av Moderat i mig också men i grund och botten simmar en solidarisk person som röstar för MÄNNISKAN, DJUREN OCH ARBETET, som grundar sig i en GOD MILJÖ! Om man bara tänker rent ekonomiskt och snöar in på välfärden, så kommer den ändå inte att kunna nyttjas i framtiden om det inte finns en planet att bo på. Man måste alltså göra uppoffringar för den här planetens fortsatta liv. Vem har sabbat jorden? Vem kan reparera jorden? MÄNNISKAN! Vad är du, vad är jag? MÄNNISKOR! Do the math därefter!
Men, vi måste ju lösa Sahlinmordet.. Ehum, jag menar Sahlin- problemet. Kan inte hon gå i pension? Och hur tänkte Socialdemokraterna när de valde ut henne som representant?! Inte alls uppenbarligen.

Vem fan kastade Toblerone på henne och inte ens bomb? Dumbass, du kunde ju ha löpt linan ut..


Så, rösta rätt nu!


Sexköp - Att vara lagligt eller inte?


 Jag är fast besluten om att sexköp bör vara lagligt. Jag menar, varför inte? Om det finns brudar/snubbar därute som vill ta betalt för sex och får det genomförbart, betalar skatt och ingår i ett fackförbund.. Ett "helt" vanligt jobb. Det finns porrstjärnor, strippor och för att inte tala om all amatörporr som konkurrerar ut riktiga porrstjärnor. Och regelrätt skulle man kunna kalla dem för prostituerade också då.

Man skulle kanske resonera följande;

Om man legaliserade sexköp skulle det medföra större droghandel, trafficking o sv. Brotten skulle öka markant.

NEJ! Droghandel är olagligt, trafficking är olagligt men man måste inte legalisera även det bara för att genomföra möjligheten till sexköp. Faktum är att man skulle få större koll på olaglig verksamhet, precis som vanligt skattefusk. De prostituerade skulle ingå i ett eget fackförbund, betala skatt och göra precis som snickaren runt hörnet. 
 Vi har väl alla åsikter om prostituerade. Det kan verka som ett smutsigt jobb men alla har sex of anykind och om det finns de som vill betala och ta betalt så finns det ju ett utbud och en efterfrågan.
Knark ingår inte i våran livsstil. Vi är inte gjorda för knark. Vi är inte gjorda för att säljas vidare men vi är gjorda för att fortplanta oss. Ha sex. 

Att förbjuda sexköp är som att förbjuda snickare, bara för risken för skattefusk (Genom att ta in polacker t ex)

Det är också konstigt att man får lov att sälja sex men inte köpa, här i Sverige. Det rimmar illa.
Jag vet att, i synnerhet kvinnor, anser att det här ämnet är känsligt för att man alltid utgår ifrån att det är kvinnor som säljer sex. Man glömmer bort att det finns män på marknaden också.
Vi kvinnor är nog inte så utnyttjade som vi tror. Vi kanske däremot utnyttjar mer än vad vi vet.

Jag lämnar ämnet öppet för diskussion.


prostitutionSveriges största mytomanDen här killen är inte nådig. Kolla in klippet! Det allra bästa; HAN TROR VERKLIGEN PÅ DET!


Vegetarian Shoes


 Jag har velat haft kängor länge nu men det blir aldrig av för att jag bara utgår ifrån att allt är i skinn, fastän jag vet att det självklart måste finnas i en vegansk variant någonstans. Utbudet av veganprylar är ju helt enormt om man jämför med för några år sedan. Utbud och efterfrågan, you know..


Då finns det någon som säljer dem här i Göteborg, men hon är bara här 1/månaden men det är bättre att prova skorna hos henne och beställa själv än att beställa först och sen är skorna skit.
http://www.blueturtle.se


Sveriges vidrigheter


 Jag tänker ju inte hymla med att kräket på bilden nedan är kanske ett av det vidrigaste jag någonsin skådat. Alltså, inte nog med att de är enorma och kan flyga (!) utan de befinner sig oftast på platser där man allra minst anar dem, för att man ska få en hjärtsnörp och dö. Precis så gick det till igår när jag öppnade badrumsskåpet och skulle ta mitt lipsyl. FLAFF FLAFF FLAFF låter det bara och det här stora åbäket började härja omkring i badrummet. Tja, inte särskilt länge då eftersom att jag ganska snabbt hann fatta tag i hårsprayen och gick till attack. Jag lyckades tappa handduken på golvet, som jag hade omkring mig, efter den här striden. Innan den där jäveln dog! Måste man alltid mosa sönder dem? Jag vägrar ju ta i den, så min golvmopp fick göra det jobbet.
Ja, hur mesigt som helst men det ingår i mina gener som tjej att skrika och flamsa runt så fort ordet "insekt" dyker upp i något sammanhang.
Faktum är att miniatyrer inte är lika skrämmande som bjässar, oavsett vad det är för djur.


The bishop arms


 Det var där vi hamnde till slut efter att ha käkat på La Gondola, en italiensk restaurang på Avenyyyyyn.
På puben möttes vi av Kiefer Sutherland. Det tog mig ett jävla bra tag innan poletten trillade dit den skulle. Man förväntas inte mötas av Hollywood- kändisar i Göteborg men efter en natts sömn och ett klick på google så stod det klart att det var The lost boys- stjärnan.

Nu har pappa åkt hem. Det går så jävla fort när man får besök. Tjoff tjoff tjoff säger det bara. En svinblink och sällskapet är borta.

belababy


Tja, det har många säkert sagt det förut men jag menar det; Jag har världens bästa pappa! Och de säger att jag är lik honom, vilket blir väldigt roligt för dem som tycker att jag är söt eller vice versa, för kolla vilka skönheter!


Voici ma famille #1

bela och mathias

En uppföljning på Mongo 1.


stefan wesström

Det här är min coola far. Så belåten över vistelsen i Göteborg va!


Blue nun

alkoholfritt vin


 Det alkoholfria vinet gav mig inga personlighetsstörningar, hjul under fötterna eller sämre omdöme än vanligt. Nej, faktum är att jag fick vara den Bela jag alltid är, hela kvällen. Gott var det också! Det här vinet smakade fan vin också! Lite surt, fruktigt, med en rik smak och nästan lite stickande på tungan. Inte alls som saft, som det tenderar att smaka annars. Ett tips till de som gillar vin men inte alkohol - Like me.

Tonfisk och jordgubbssylt?


 Pappa är här! = Nu blommar asfalten. Nu ska det supas till tyckte han, så jag slog stort på ett alkoholfritt vin. Vi får se hur rolig jag blir på det. Det kanske är så sött att jag blir alldeles snurrig bara för den sakens skull. Rapport om detta kommer imorgon.
 Det ryktas om en ytterligare tapas- kväll. Egentligen är det ta mig fan godast att bara sitta och småplocka bland olika sorers mat än att äta en stor tallrik samma skit. I synnerhet om den stora tallriken smakar "sådär". Med tapas får man variation och en chans att bli 100 % nöjd - Det gillar jag! Att vara missnöjd är ju att slösa på energi.
Vi har lite tapas just nu som består av Marabou choklad, jordnötter och Lantchips.

Sådär ja, så var det bevisligen dags för otursdagen. Dagen som brukar kunna drabba sådana som mig, som redan är lagomt bitter till vardags. I mina joggingsskor klev jag i en 2 dm djup vattenpöl. Hur gillar vi det? Jag hade ju bara en 40 minuters promenad hem att se fram emot. Skorna knirrade gott hela vägen och strumporna var dyngsura. Nästan lika sur som jag.

Om ni vill roa er med något ikväll, så kolla på youtube efter Johan Glans!

KOLLA IN BILDEN; FINN 3 FEL!


Stackars brevduvor..


 Jag skrev nyss ett tvåsidor långt brev till min mormor. Ett brev får ju knappast mig att avvika ifrån svordomar och andra karaktärsdrag, som att dra skämt eller vara lite småbitter. Nej då. Jag började med att klaga på den blåa kulspetspennan jag skrev med och fortsatte sedan med att påpeka finnen på vänster axel som fått mig att känna mig som en tonåring igen. KUK, vad ont finnar gör! Det om något är ju kroppsliga monster som bara måste försöka utrotas men hur? Ta bort all övre hud som gör det omöjligt för finnar att uppstå under huden åtminstone.
 
Jag var ju tvungen att skriva till mormor vilken bra människa hon är. Det är något visst med att vara född på 20- talet. Deras hövlighet kommer ju aldrig att kunna jämföras med. Tänk dig dagens skitungar som inte vet vad "uppfostrad" betyder. Hur ska det gå för världen när alla 20- talister dör? Ingen kan ju inspirera nog mycket.
Mormor som t.o.m givit brevbäraren en chokladask varje år till jul. Helt fascinerad över vänligheten!
Jag dör ju lite grann inombords varje gång jag tänker på att åldern tar ut sin rätt på henne och att det någon gång i framtiden kommer att innebära slutet för henne. Kanske skönt för henne men förjävligt för mig som älskar henne så förbannat mycket. My role model.. Fast min brevbärare kan ju fetglömma chokladasken! Ken, 12, som glömt att det står "INGEN REKLAM, ENBART PERSONLIGA BREV" på min dörr och ändå dimper det ner reklam och annat bråte från kyrkan ect. Nästa gång han kommer ska jag stå beredd bakom dörren och överraska honom med mitt morgonhumör. BU!

blomma


Universeum


 Universeum fick sig ett besök också men tvåhundra riksdaler för det där var knappast värt det! Möjligtvis om man är 0-15 bast och får springa runt där en hel dag men jag har ju tyvärr blitt äldre det sista och får inte vara med att roas så lätt längre. De hade fortfarande inte "Håll-i-en-fågelspindel"- programmet på menyn. ATTANS BANANER! Jag vill ju uppleva dramatik, skrik och trauman but the computer says NOOOO!
Spindeln hade blivit stressad vid ett annat tillfälle och tro fan det när det ramlar in flera hundra människor om dagen för att stå och stirra på en. Sen gör inte barnen det lättare när de springer och jagar de stackars fåglarna som springer för glatta livet. Eller som när det försöker fånga en fjäril. Är det så man lurar barnen att ramla i trappan? "Kolla, en fjäril där. Ta den!"
Dom dom dom dom! Booom! BUÄÄÄ!
Så, färdigstressat för djuren. Ro hit spindeln!små maneter

orm  fisk reptil såghaj fåglar

apor

---

Världen utanför djurriket


  avlång spegel  spegel universeum   

astronaut


Tapas, efterrätt och 2 kg plus


 All mat vi har ätit ska man inte ens dra upp igen, för då öppnar sig centraldammsugaren igen. Vi körde på teman den här gången och valde första kvällen en turkisk restaurang, som inte imponerade på mig med sin flottiga skitmat. Den fick mig nästan att kräkas och jag lämnade säkert hälften (!) Just det. Det är lika stort som att Jesus har en lillebror. Jag äter alltid upp maten (Nästan slickar tallriken) but not this time!
 Dagen efter det körde vi på italiensk variant, dagen efter det en spansk med massa tapas, efterrätt och truddilutter från spanjorer. OLÈ! Helt underbart var det.

chokladkaka apstrudel

chokladkaka

apstrudel


Petter på Liseberg


 Vi var till Liseberg i fredags och spelade på chokladhjul, såg Petter och socialiserade. Jag vann två små Plopp (Som för övrigt är fan så mycket godare än Center, PERIOD!) och det är ju självaste fan att man aldrig kan få vinna storvinsten någon gång i sitt liv. Okej om vi snackar Bingolotto alá Lokets Volvo s80 men kom igen, 4 kg choklad kan väl ödet unna mig? Nej då. Likadant där som på Bingolotto; Bara Eda, 97 och Berit, 82 som vinner största vinsten. Om jag lurar ödet med att permanenta håret då?
Och apropå Petter, jävlar vad snygg han var! Have you been working out? Oh, well.. I can tell. Sen mongot som stod bredvid honom som någon jävla gästartist fick mig att se rött. VILKEN ÄRKETÖNT! Han stod mest och gjorde narr av Sveriges alla cp- skadade genom att dra handen mot bröstet hela tiden. Är det schysst det eller? Sen sjöng han som R. Kelly - Inte okej!petter

petter petter 


Don´t scratch that itch!


 That´s what friends are for. De säger till en när man ska ge fan i saker. När man själv inte ser, så finns det andra som gör det. Som hundar för blinda.

En jävligt charmig bild för övrigt. Mongon? Right around the corner!


Stinsen i Göteborg


 Jag har verkligen känt mig som en turist i min egen stad de senaste dagarna. I torsdags väntade vi in Mathias på så sätt att vi tog "Stinsen", alltså ett litet tåg som åker igenom vissa delar av Göteborgs innerstad och längst fram sitter en brud och pratar om historiska figurer (Hade man lyssnat så hade man också missat hela resan genom att somna, för Herrejösses vad tråkig hon var!) Det tog 35 minuter och resten av Göteborgs invånare skrattade åt oss. Vissa tog kort på oss också men vad gör det om hundra år? Kanske blir det ett av de historiska ögonblicken..

 

göteborg

  Mongo 


Metamfetamin - Knappast något för skönhet


 Kolla in den här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4616158.ab

Lex Sara - GOT YOU MADDAFAKKA


 Well, man har ju bevittnat en del Lex Sara fall genom åren, kanske till synes relativt små händelser som "lite vardagsmobbing" eller ett "Fan vad jag är trött på dig din jävel, du vet precis vad du gör" till en demenssjuk människa. Allt jag någonsin sagt till sådana personer som vräker ur sig sådana saker är: "Om du inte klarar av det, så lämna det till mig istället för att säga sådär." Det har inte riktigt funnits tillräckligt med kurage i mig för att säga ifrån på skarpen, kanske för att jag i alla tider varit tim- vikarie fram tills för ett och halvt år sen.

Idag kom en vikarie ner till min avdelning och var tämligen upprörd över att en medarbetare (Givetvis ordinarie personal) hade varit elak mot en boende. Den här vikarien var så upprörd att hon nästan började grina. "Vad ska jag göra? Ska jag gå ner och berätta för chefen?" Ja, för fan! Gör det bara! Och hon gjorde det. Hon är vikarie och vågade ta mig fan sticka ut. Hon tog också konflikten med ordinarie personal. Det som händer är att den här ordinarie personal skriker att hon har jobbat där i si och så många år och att den här vikarien inte har något att säga till om. Alla andra vikarier är fega skitlortar som inte vågar säga något men som borde. Vilket jobb utför de egentligen när de inte kan tillföra trygghet på ett utomordentligt sätt? Alla är rädda, vart fan är hjälten? DU är hjälten. Du som agerar och vågar säga ifrån.
Så ALL CRED till den här supervikarien som borde ha en fladdrande mantel på ryggen. För hon är en hjälte enligt mig. Och jag blir ju bara mer taggad och inspirerad av att göra likadant, oavsett hur "lite vardagsmobbing" det är.

hjälte


Waspie


 Nu har jag hittat något nytt att intressera mig för. Waspies! Det är så sjukt snyggt! Jag har inte för avsikt att smala in midjan någonting utan jag tänkte mest för utseendets skull. Typ såhär:

waspie

Speciellt med en kråsskjorta under. DAMN! Mest för att jag gillar det viktorianska - The phantom of the opera-kind-of-style.
Så jag beställde en Waspie från H&M som var extremt simpel men jag tänkte sy på det jag vill ha själv. Låta mig inspireras av Lady Gagas kanske.. Who knows?En svinblink och sommaren var över?


 Den här sommaren tog fan ett jetplan förbi mig. Jag skulle ju göra det å det å det och vad hände? Jag somnade en kväll, vakande upp och helt jävla plötsligt var det augusti. Ska det vara så?
I morgon kommer syrran och hennes sambo, senare i veckan kommer far min så sommarnöjena är inte slut än. Och nästa vecka är det kulturveckan som brukar bjuda på en del schyssta ögonblick. Det gäller att vara på plats när allt det roliga händer.. För att det är runt mig festen är, eller hur?
Annars har jag gått lös med kameran jag fick för en vecka sen. Jag har mycket att lära dock. Jag fotograferar allt från bananskal till ögonbrynshår.

Jag träffade på min granne och hans snygga hund igår. Vi tittade på Saw 6, som var den sämsta av dem alla hittills. Alltså, för den som sett Terror firmer (En känd Troma- film) kommer att tycka att den B- splattertypen av film var bättre än Saw 6. Plastiga armar och fejkblod. Vart fan tog det köttiga vägen? BUUUH säger jag bara!
Och ändå kan jag tycka att Saw 1-5 är rätt schyssta om man ser det som en serie. Tämligen enformigt kan man tycka en ändå rätt bra.
RSS 2.0