En svinblink och sommaren var över?


 Den här sommaren tog fan ett jetplan förbi mig. Jag skulle ju göra det å det å det och vad hände? Jag somnade en kväll, vakande upp och helt jävla plötsligt var det augusti. Ska det vara så?
I morgon kommer syrran och hennes sambo, senare i veckan kommer far min så sommarnöjena är inte slut än. Och nästa vecka är det kulturveckan som brukar bjuda på en del schyssta ögonblick. Det gäller att vara på plats när allt det roliga händer.. För att det är runt mig festen är, eller hur?
Annars har jag gått lös med kameran jag fick för en vecka sen. Jag har mycket att lära dock. Jag fotograferar allt från bananskal till ögonbrynshår.

Jag träffade på min granne och hans snygga hund igår. Vi tittade på Saw 6, som var den sämsta av dem alla hittills. Alltså, för den som sett Terror firmer (En känd Troma- film) kommer att tycka att den B- splattertypen av film var bättre än Saw 6. Plastiga armar och fejkblod. Vart fan tog det köttiga vägen? BUUUH säger jag bara!
Och ändå kan jag tycka att Saw 1-5 är rätt schyssta om man ser det som en serie. Tämligen enformigt kan man tycka en ändå rätt bra.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0