Let´s bring me home all the pain


 Sådana där äckligt löjliga rubriker har sitt stup att ramla ner för exakt HÄR. Nu är det dags att fatta tag i den här positiva energin igen. Negativ energi och missbelåtenhet får jag lämna åt dem som tycker att det är värt det. SKIT PÅ ER!

Nu till i- landsproblem och mitt problem, hela Sveriges problem; VEM FAN SKA BLI STADSMINISTER? Kärringen från helvetet eller Alfons Åbergs pappa, Fredrik Reinfeldt? Den här gången är det verkligen som att rösta på pest eller kolera. Mona fucking Sahlin får ju aldrig min röst. Det är över min döda kropp. Då röstar jag hellre på Åbergarn - Fast deras politik tilltalar mig egentligen inte. Mitt hjärta ligger i Miljöpartiet och har väl alltid gjort. Sen är det klart att det finns inslag av Moderat i mig också men i grund och botten simmar en solidarisk person som röstar för MÄNNISKAN, DJUREN OCH ARBETET, som grundar sig i en GOD MILJÖ! Om man bara tänker rent ekonomiskt och snöar in på välfärden, så kommer den ändå inte att kunna nyttjas i framtiden om det inte finns en planet att bo på. Man måste alltså göra uppoffringar för den här planetens fortsatta liv. Vem har sabbat jorden? Vem kan reparera jorden? MÄNNISKAN! Vad är du, vad är jag? MÄNNISKOR! Do the math därefter!
Men, vi måste ju lösa Sahlinmordet.. Ehum, jag menar Sahlin- problemet. Kan inte hon gå i pension? Och hur tänkte Socialdemokraterna när de valde ut henne som representant?! Inte alls uppenbarligen.

Vem fan kastade Toblerone på henne och inte ens bomb? Dumbass, du kunde ju ha löpt linan ut..


Så, rösta rätt nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0