Sveriges vidrigheter


 Jag tänker ju inte hymla med att kräket på bilden nedan är kanske ett av det vidrigaste jag någonsin skådat. Alltså, inte nog med att de är enorma och kan flyga (!) utan de befinner sig oftast på platser där man allra minst anar dem, för att man ska få en hjärtsnörp och dö. Precis så gick det till igår när jag öppnade badrumsskåpet och skulle ta mitt lipsyl. FLAFF FLAFF FLAFF låter det bara och det här stora åbäket började härja omkring i badrummet. Tja, inte särskilt länge då eftersom att jag ganska snabbt hann fatta tag i hårsprayen och gick till attack. Jag lyckades tappa handduken på golvet, som jag hade omkring mig, efter den här striden. Innan den där jäveln dog! Måste man alltid mosa sönder dem? Jag vägrar ju ta i den, så min golvmopp fick göra det jobbet.
Ja, hur mesigt som helst men det ingår i mina gener som tjej att skrika och flamsa runt så fort ordet "insekt" dyker upp i något sammanhang.
Faktum är att miniatyrer inte är lika skrämmande som bjässar, oavsett vad det är för djur.


Kommentarer
Postat av: Anna

Tur att de är ofarliga iallafall.. Är rädd för nästan alla sorters insekter.. Eller ja, iallafall skalbaggar och spindlar(!!!) men av någon anledning är jag inte ett dugg rädd för de där.. O.oJag kallar dem Mammamyggor!:D

2010-08-17 @ 19:50:22
URL: http://bboogeyman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0