Liv från Belaland


 Jag har en sak att säga om självmordsbombaren som är på allas läppar; Skönt. En idiot mindre.
Man kan ju huvudsakligen inte vara särskilt vettig om man tror sig kunna utplåna en hel befolkning genom att placera sig med sprängmedel mitt på drottninggatan.
Att han tog självmord var ju synd för familjen men det var nog det bästa han kunde göra om han hade sådana onda tankar om icke- muslimer.
Djävulen finns på jorden, bara i en annan skepnad.
Och; Sista idioten är ännu inte född.

Och så till vädret: Förbannat kallt måste jag säga! Man håller en kroppstemperatur på 37 grader och ändå känns det som att man ligger någonstans på minus efter att ha vandrat från bussen och hem - 4 minuters promenad.
Däremot gillar jag isen som är på gatorna - Den är nämligen halkfri.
 Mina vegan- kängor (För övrigt det bästa köpet i år, helt klart!) har kanske inte världens bästa halkskydd, så det är bara en tidsfråga innan man ligger på rygg någonstans.
Man får säga vad fan man vill om svensk mys- tv på lördagskvällar men jag tyckr ändå att det här programmet var underhållande - Det lilla jag såg av det. Och det är fascinerande hur de har lyckats ha en sådan särpräglad blandning av människor som lämpar sig så ypperligt tillsammans. Vad fan, Lill- Babs med Petter? Really?
Petter är för övrigt.. Snygg.


Kommentarer
Postat av: Beer

Fortf 2 dm svart där uppe!

2010-12-13 @ 17:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0