Insnöade trähästar


 Fortfarande täppt som om någon skulle ha stoppat mig med bomull. De andra har åkt ut med skotrarna idag och här sitter jag med halvkallt kaffe med en hund i knät. Världens sötaste hund i och för sig men inte fan hamnar jag på en skoter för det. Precis det jag har velat med hela resan..

 Imorgon har jag beslutat mig för att vara frisk. Sen får nya kroppsdelar växa ut på mig utan att det hindrar mig. Jag ska hänga med folk och därmed basta!


Åter i Orsa då. Jag och mor min åkte bil ner från Östersund igår och jag körde halvvägs. Det gick bra tills jag började hamna i andra tankar som vandrade bort mot Indien. Sen hör jag mamma långt borta säga: ”Fan, vad nära kanten du är.” Ja, det är jag visst säger jag lugnt efter att ha slickat högerkanten en stund. Kanske dags att sätta sig i passagerarstolen igen efter en sådan där företeelse.. Men icke!
Den träsmak man får efter ett par mil i en bil är inte att leka med. Både hel- och halvskinka somnar på en och när den väl har vaknat till liv så börjar det kittlas. (Kom igen, alla har upplevt det elle?)

 Jag tänkte slänga upp lite nya pics men med Mobile Advanced så tycks jag ha sparat bilderna på telefonen och inte på kortet, så nu vet jag inte hur jag ska göra. Jo, det vet jag men jag har inte diverse funktioner med mig.


snöö

Det var en gång en bil... Sen blev det vinter.


Östersund och snorjärs


När jag åkte buss ner mot stan i tisdags för att ta tåget mot Mora, stod en tjej i mittgången och stirrade slött på alla som gick av och på. Någonting tycktes fattas hos henne och desto tydligare blev det när jag insåg att snoret rann ner mot munnen på henne. Det bara rann och rann.. Hon vägrade ju snyta sig! Våga bara stoppa ut tungan i det där, tänkte jag. Då lägger jag en pizza i bussen, så att alla ni medpassagerare kan simma ut härifrån. Snyt dig hellre i tröjan..
Jag kunde inte förmå mig att se klart avsnittet av detta Fear Factor, så jag hoppade av en hållplats tidigare.


Väl på tåget, i min kupé fanns såklart en surpitt till karljävel som började muttra och gnälla över att vagarna skakade. Konduktören försökte förklara att det inte är någon säkerhetsrisk utan snarare en komfort- fråga. Den här bittra rövaren nöjde sig inte med svaret utan började springa runt till olika platser för att få sig Komfort Guld Deluxe (På ett sj Intercity- tåg.. Lycka till!) Jag å andra sidan tyckte att han gott och väl hade kunnat låta vagnarna vagga honom till sömns lite. Grinkukar ombedes snällt: Var så god och dra åt helvete. Förstör inte resan med gnäll. Var nu tacksam över att tåget går överhuvudtaget.
 Mitt framför mig satt en annan karl med en fimp i fickan.. 6 timmar av ihärdiga kräkreflexer. Kalla mig känslig men fimpar! Vem pallar att leva med sig själv och lukta så illa? Sen står de precis vid utgången av vagnen för att 5 sekunders hets- blossa innan tåget avgår.

Det som var bra med resan var trevliga människor på tåget, gått kaffe, uttag till datorn och musik.

---

Nuläget ser ut som så här: Jag befinner mig i Östersund, förkyld till tusen. Om inte det här är svininfluensan ändå.. Ett riktigt virus har angripit mig. I natt hade jag feber och kunde inte sova alls. Fast skit i det. Då kan jag slappa framför tv:n med mor min.
Jag har träffat älskade, ÄLSKADE mormor som bjöd på fiskgratäng (Som jag tror smakade väldigt bra). Gosh, vad jag tycker om den människan. Det finns inte plats för andra människor i hjärtat så länge mormor lever..

Nej, dags att snyta sig och dricka kaffe.
Min semester började bra minus förkylning då.

Jag hotar SJ helt öppet


 Mardrömmarnas mardrömmar. I natt drömde jag att jag köpte en minkjacka från antingen Helly Hansen eller SVEA för att jag i drömmen tyckte mig att ha ett bra resonemang för det men sen kom jag ihåg mina ståndpunkter och lämnade tillbaka jackan. Då köpte jag en filt av mink istället.
Det är samma sak med alla korvar jag drömmer om. Ätbara korvar som ligger här och där. Mina kompisar råder mig som nästan alltid är hungrig i mina drömmar, att köpa en korv med bröd. Jag är för fan vegetarian!
 Jag vet inte riktigt hur det är ställt på hjärnkontoret. Till vardags är jag nöjd över uteslutningsmetoden när det gäller produkter från djurriket men en annan del av "Köping" (Hjärnkontoret) tycks känna sig något förvirrad.

Och apropå resan till Orsa så grips ALLA av panik pga snön. "Tänk om du inte tar dig hit då?" Men för tjyve! Jag har betalt för resan. Jag drar ner till SJ lite tidigare och så får de fixa fram en motorcykel, båt, bil, flygplan. Whatever. Jag ska åka. Simple as that!
Och om inte, så är det inte snön SJ ska oroa sig för om man säger så.. Då kommer jag med bazookan! Revenge is easy.


bela


Facebook har trollbundit även resten av universum


 Jag läste mitt horoskop idag och där stod det: ”När en ny kille ber om en dejt så råder dig frågvisa Månen att först kolla in hans Facebooksida. Där förekommer en hel rad med tjejer så var försiktig.” Men vad? Har Facebook nått stjärnorna? Jag kunde inte undgå att börja skratta för mig själv. Facebook – Fenomenet som tog över världen. Doubtful, very doubtful.

Jag måste erkänna att jag ser fram emot resan till Orsa. Efter några intensiva, tankfulla veckor så behöver jag fan en semester. Där tänker jag göra mig av med dåligt bagage. Så jag kommer att behöva en spade, uppvärmd jord och någonstans att göra av liket.

Det omtalade snökaoset direkt ur verkligheten. ÄN HAR JAG INTE RAMLAT. PEPPAR! PEPPAR!


bilar i snö

I natt vaknade jag av att mina väggdekorer for i golvet. Skiten är av plast och är tunna som löv, vilket gjorde det hela lite extra spännande när jag trodde att det var en tavla som for i golvet. Men jag har inga tavlor..
Jag visste att dekorerna från IKEA var rena skiten men var ändå tvungen att pröva dem. Se vilket dåligt beslut.

väggdekorer


Tecken på en dålig blogg


 När jag läser vissa bloggar, eller snarare skummar igenom dem så tänker jag: Tröttnar de aldrig på sig själva? En hel blogg kretsar kring en enda varelse och det är en själv. Hur bra man är, hur mogen man är, hur snygg man är och rätt som det är går det utför, som Ingemar Stenmark sa. Då får man dippar av "dåligt självförtroende" som måste skrivas om så att folk har någon att tycka synd om.
Nej, jag är trött på högfärdighet varvat med yttligare borderline- syndrom. Jag är dock förvånad över att det fortlöper. Jag trodde att det var lite 2008/2009 att snacka om sig själv precis hela tiden. Lämna lite plats åt jorden, maddafakkas!
Sen är det också jävligt ute att vara negativ och skriva om saker man hatar hela tiden. USCH, BLÄ, KISS PÅ KANTEN!

---

Så tillbaka till Doktor Kärlek.
Jag hittade en massa fina prylar att ha här i inredningsprojektet. En spegel, "uppstoppade" rosor eller sk plastblommor (Ingen planta har någonsin överlevt hemma hos mig och senaste försöket jag gjorde -06 fick mig att tappa tron på mig själv när det gäller blommor), lila lakan osv.
Vi var till IKEA igen, för att de har billigast lågenergilampor som dessutom lyser bäst på marknaden enligt mig. När vi hade satt i dem i en lampa jag har i hallen så upptäckte jag att själva globen till glödlampan var lite stor men vi lyckades pressa ner den i spotlighten. MEN, jag upptäckte också att den fulländade lampan nu ser ut som tre penisar som hänger i taket. Det måste jag ju göra något åt.. Eller?

bela


Jag är helt såld på lila


 Lägenheten är ett enda strt renoveringsobjekt. Jag är inte nöjd med hur det ser ut här och jag vet att det tar sin tid men vad fan. Kan araberna hitta en ande med tre önskningar lär jag också kunna det. Nu är det takkronan jag tänker försöka få tag i. Sen är det tavlor, prydnadskuddar. Det här är bara en försmak av vad som komma skall. Jag har hittat andra intressanta saker också men det får bli när jag kommit hem från Orsa.
 Roligast är att jag kombinerar detta med den röda väggen på sidan. Kanske helt fel enligt experterna men jag har ett rum och flera hundra olika stil-önskemål. Där tänker jag ta det bästa ur allt och kombinera. Den som lever får se.
  

lila gardiner, rokokosoffa  lampa ikea 


IKEA for shopping


 Jag och Mathias var på IKEA idag. Jag handlade den omtalade ramen och lite annat skit. När vi vandrade runt på alla avdelningar och till slut hamnade på barnavdelningen upptäckte vi något som berörde våra hjärtan. I taket hänger gosedjur i form av hundar och faktum är att om tar en närmare titt på hur det egentligen ser ut, så är det inte alls lika trevligt som det kanske från början var tänkt.
Kolla:


ikea, döda hundarSlakthuset IKEA på självaste barnavdelningen. För allvarligt talat, ser hundarna glada och levande ut eller? Sådär kramgoa och inbjudande? Svar: Nej.bela och mathias

Jag är fullt medveten om att jag ser nästintill hysterisk ut här och jag vet inte varför jag fortsätter göra den där jävla minen men jag får se det som mitt signum för den har ju ändå hängt med sen urminnets tider.


Ika i rutan - SkrämmasJag dog fan av skratt igår när hon började leta i lådan efter en spindel. Den här kvinnan är KOMPLETT galen! Hysteri på hög nivå.


Skönhet har sitt pris


 Smal midja i all ära men Cathie Jung har tagit det här med korsetter till en höjd som blir svår att överträffa. 38 cm midja har kvinnan på 72 bast.
Det jag förundras över är att kvinnor i alla tider velat ha smal midja OCH platt mage samtidigt men i det här fallet har man pressat ner alla inre organ p g a överanvändandet av korsetter, vilket då bidrar till att den enorma organbubbla som uppstått på undersidan. Man skulle nog seriöst bli riktigt äcklad om man fick se hennes röntgenbilder. Den kroppen måste vara så trasig på insidan att det räcker med ett fall på golvet och tant går i tusen bitar. Så känns det. Kanske inte helt värt det.

Och frågan är ju enkel: Varför?


Cathie Jung


Ed Hardy


 Jag köpte en ny parfym häromdagen; Ed Hardy - Love & Luck. Påminner lite grann om D & G - Light blue men ändå inte. Den är lite av en unisex- parfym kan jag tycka men å andra sidan gillar jag inte att lukta hallon. Det är som att använda Hello Kitty- underkläder. Jag är fan snart 23 och då är det inte helt okej att klä sig eller lukta som en 10- åring.

Ed Hardy parfym


Öm tå och Lady Gaga


 Fyfan vad jag skrattade när jag såg mig själv i spegeln idag. Alltså, inte nog med att jag var förvirrad nog att inte haja att jag var ledig utan hoppade upp ur sängen och sen slog stortån i hyllan utan jag upptäckte också att jag satt tröjan ut- och in men det var ju inte bara det. Jag hade även satt den bak- och fram.
Jag var och hälsade med Andy igår som fyllde 27 bast (Ingen ålder på en gris som jag brukar säga) och var väl hemma halv två i natt. Så jag får helt enkelt skylla på att jag var trött. Han var dock snäll nog att skjutsa mig hem fast jag själv insisterade på att ta bussen.
Jag var hos honom i tisdags också och då åkte jag hem med bussen klockan halv ett, där jag möttes av en riktig butcherflata som satt på samma buss som mig. Hon hoppade av några hållplatser tidigare än mig och när hon hoppade av gick hon fram till min sida av rutan och sa någonting. Men shit bruden, tänkte jag, vill du hångla hade du kunnat säga det tidgare vettu istället för att stå där och imma igen rutan för mig. Hon var lite skräckinjagande så sett.
Så bara för det får jag inte ta bussen själv. VILKET MESERI va? Det är på nattbussarna man kan få roligt.
Skitsamma.

JAG ÄR LEDIG I TRE DAGAR. Det har ju inte hänt sen.. Länge sen. Dags att vila upp sig själv lite. Ta igen förlorad tid med kompisar jag inte hunnit med det sista och försöka laga en av mina korsetter vars sömmar har börjat släppa (Inte så jävla ballt). Sen är det dags att ta tag i spetsvärlden igen. Spets kan ingen dö av och det kan aldrig bli för mycket.
Bio med Mathias ikväll!


radio gaga

Hon är fortfarande jävligt ball.


IKEA


 Igår natt var hela min lägenhet full av älgar. I badkaret, dubbelsängen, hallen och jag hade ett jävla sjå att försöka ge dem något att äta. Kräsna djur när det gäller mat. Mina gardiner var tydligen Big Mc & Co för dem men det kändes inte helt lämpligt att äta linnetyg i sådana stora mängder..
Allt detta bara för dessa intryck i Slottsskogen häromdagen.
 Apropå älgar så berättade Mathias om en gammal lagkamrat (I fotboll) för honom om när de varit i skogen och åkt bil. Den här killen pratar svenska med serbisk brytning: "När vi var i skogen, kom en stor jevlla hest å trampa sönder bilen!" <- Tänk er den meningen med en ton av göteborska mitt i all brytning. Det roliga var att det var ingen häst utan en älg men det var ju inte så lätt för honom att veta i det chocktillståndet han måste ha hamnat i.


Vad rimmar då på älg? HELG! Vi hade tänkt dra till IKEA i helgen, jag och Mathias men jag tror att jag ska försöka byta arbetspass så att vi kan åka dit imorgon. Under helgerna är det verkligen tvärkört att ta sig igenom ingången och kassorna på IKEA. Det är så mycket folk att man skulle kunna tro att Metallica spelar.
Jag tänkte köpa mig en tavelram som jag ska rita en bild till. Jag har fan bott i den här lägenheten i ett halvår snart och det finns fortfarande ingenting på väggarna..

svart ram


Slottskogen


 Åt höger tar jag åt vänster, där jag tar åt höger för att sedan ta vänster. Då borde jag vara tillbaka där jag började..

Idag har det varit vandring i Slottskogen, där vi (När jag säger "vi" så menar jag den lite snyggare Rambo och mig själv) fick uppleva älgar som försökt sig på en Britney och rakat av sig håret men kom av någon anledning bara halvvägs. Tråkigt, för nu har älgen en stor kal fläck på halsen och ser ut som Broder Tuck istället. Vet inte vad som är värst i det avseendet.
 Vi såg pingviner i glasburar, rådjur (DÖSLAPPA djur som bara ligger och sölar i snön), hästar. Jag blev sjukt sugen på att rida när jag såg dem. Det hade inte varit helt fel att kidnappa en häst och skena iväg i skogen där någonstans men då hade jag lämnat mitt sällskap helt åt ödet och eftersom killen saknade karta & kompass så vågade jag inte lämna honom själv, så barmhärtig som jag är.
 Trots att guiden snurrat bort oss lite i skogen så hamnade vi till slut där vi skulle. Det är dock aldrig bra att säga "Åh, nu vet jag inte vart vi är längre. Jag tror att vi har gått fel." Åh fan, säger du det? Och kakorna vi har lämnat som spår efter oss har jag ätit upp. Nu finns ingen återvändo!
Tur att Slottskogen kryllade av människor, människor som belägrade varandra i något skjulaktigt hus och låtsades som att det regnade när vi passerade. Visst, börja vissla också!

---

Här har vi också en rätt snygg jävel: Messiah Hallberg. Raw Comedy Club. Jävligt rolig kille.HURRAY för alla duktiga tecknare!


 FAN, jag älskar att hitta begåvade tecknare som jag kan sitta och fascineras av. Jag har på kort tid hittat två stycken rikiga JÄVLAR på att rita. Det är fan nästan kriminellt vad duktiga de är:

- Bokkei.
- Linda.

Ni måste kolla upp detta..

Spotify- kärringen


 Det var häromdagen jag hade haft en riktit usel dag, då jag möttes av otrevliga och irriterade människor på stan, spillde ut vatten på golvet här hemma och tappade saker i golvet osv. Dagen hade varit så dålig att jag till och med tyckte mig höra Spotify-kärringen säga: "Nu kan du när som helst köpa din skitmusik, snabbt och enkelt här på Spotify. Klicka på albumet eller låten du vill köpa." Jag lagade mat precis då och sa till Mathias: "Vad fan sa hon? Att jag hade dålig musiksmak?" Va? säger han. Vad menar du? "Hon sa att jag kunde köpa min skitmusik genom att klicka mig fram." Nej, hon sa favoritmusik. "Jag tyckte allt att hon sa något annat. Nåja, bäst för henne det för jag pallar fan inte med fler dryga typer."
Man hör vad man vill höra, I guess.

Jag är en idiot part II


 Jag har slagit rekord på min egen dumhet.

Nyduschad och dann letade jag efter strumpor och underkläder att trä på diverse kroppsdelar, då jag fann både strumpkorgen och underklädeskorgen något tom. Vad fan.., tänkte jag. Jag tvättade ju igår morse.. Inte hänger de i badrummet. Jag har nyss städat… Blixt från klar himmel slog det mig. HELVETE! Den tvätten ligger ju fortfarande kvar i centrefugen!
Det var bara att fort som fan dra på sig en morgonrock i all hast (som om stress kunde hjälpa min tvätt som ligger någonstans därnere) och i centrefugen låg min tvätt.

Summan av kardemumman: Det man inte har i huvudet får man ha i benen. Slut på tragiska historier för idag. Eller för tillfället. Klockan är ju bara 15:17.


SNÖ är bra skit


 Jag vill bara upplysa om att det snöar så in i helvete i Göteborg. Göteborgarna går så klart runt och beklagar sig över den fina snön. De vill ju helst ha blåst, slask och regn men jag vill annat. SNÖ IS THE SHIT!
Jag och Mathias var ute och gick i 1 ½ timme, på ett villkor: att jag får klä på mig riktigt med kläder. Fryslort som jag är.

snö

SNÖ

snö

"Snälla Sverige, förbjud inte burka. Det är KALLT!"

Är du go' i huvets pojk elle?


 Man har dagar där man kan vara allmänt disträ och förvirrad men sen finns det dagar där man är av en efterbliven typ. Det är inte sällan jag visar upp sådana tendenser. Senast idag faktiskt. Jag var på stan och mötte upp Jimmie och efter ett tag började snoken täppa till totalt på mig så då var det bara att slänga fram Otrivin Comp. Jag höll skaftet mot näsan och tryckte men det var änna segt att få in den i näsan tänkte jag men sniffade ändå efter varje pump. Konfunderad tog jag mig en titt på den här stora mojängen och kom fram till att fördelen vore om man tog av korken först innan man stoppar den mot näsan.
Kom ihåg det nu!

Är du go' i hela huvets tös elle?


 Idag gjorde jag något jag inte är så stolt över. Jag var på Backaplan och inväntade min buss till jobbet och såg att det var 15 minuters väntetid. Palla det i kylan, tänkte jag och gick in på Pressbyrån för att ställa mig mot en hård kant att vila ryggen på, då jag som hastigast fick syn på någon. Personen ifråga fick syn på mig och såg mig göra en Gestapo- manöver. Så jävla uppenbart att jag körde med en: Confront your enemies, avoid them when you can. Jag måste erkänna att jag handlade rent instinktivt där. Helt oberoende av min egna fysiska förmåga.
 Efteråt tänkte jag: Jag hade kunnat ställa mig där inne i väntrummet på 12 kvm och peta på den krystade stämningen eller också drar vegetarianen in på Mc Donalds och gömmer sig där. <- Det gjorde jag däremot inte. Jag nöjde mig med att frysa arslet av mig ute istället. Helt klart värt det, för dålig stämning är något jag inte kan hantera.

Jag lyckades dock shoppa ett jävligt charmigt linne för 29 spänn. Det överväger ju missödet uno minuto innan. Skall visa upp detta senare.
Nu är det jag vs säng. Jag lär vinna big time.


Djurplågeri deluxe part 1

 Den här videon är så jävla konstig. Och det absolut värsta är; det hjälper inte att bli förbannad. Hur förbannad jag än blir, så kommer det här vidriga förhållningssättet till djur att fortsätta. No matter what. Jag äter inte kött nej, men det är ju nästan värre att dricka mjölk..

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=b83ec306-e664-4a67-8bf9-6ef5e84eb089&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077


RSS 2.0