Är du go' i hela huvets tös elle?


 Idag gjorde jag något jag inte är så stolt över. Jag var på Backaplan och inväntade min buss till jobbet och såg att det var 15 minuters väntetid. Palla det i kylan, tänkte jag och gick in på Pressbyrån för att ställa mig mot en hård kant att vila ryggen på, då jag som hastigast fick syn på någon. Personen ifråga fick syn på mig och såg mig göra en Gestapo- manöver. Så jävla uppenbart att jag körde med en: Confront your enemies, avoid them when you can. Jag måste erkänna att jag handlade rent instinktivt där. Helt oberoende av min egna fysiska förmåga.
 Efteråt tänkte jag: Jag hade kunnat ställa mig där inne i väntrummet på 12 kvm och peta på den krystade stämningen eller också drar vegetarianen in på Mc Donalds och gömmer sig där. <- Det gjorde jag däremot inte. Jag nöjde mig med att frysa arslet av mig ute istället. Helt klart värt det, för dålig stämning är något jag inte kan hantera.

Jag lyckades dock shoppa ett jävligt charmigt linne för 29 spänn. Det överväger ju missödet uno minuto innan. Skall visa upp detta senare.
Nu är det jag vs säng. Jag lär vinna big time.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0