Facebook har trollbundit även resten av universum


 Jag läste mitt horoskop idag och där stod det: ”När en ny kille ber om en dejt så råder dig frågvisa Månen att först kolla in hans Facebooksida. Där förekommer en hel rad med tjejer så var försiktig.” Men vad? Har Facebook nått stjärnorna? Jag kunde inte undgå att börja skratta för mig själv. Facebook – Fenomenet som tog över världen. Doubtful, very doubtful.

Jag måste erkänna att jag ser fram emot resan till Orsa. Efter några intensiva, tankfulla veckor så behöver jag fan en semester. Där tänker jag göra mig av med dåligt bagage. Så jag kommer att behöva en spade, uppvärmd jord och någonstans att göra av liket.

Det omtalade snökaoset direkt ur verkligheten. ÄN HAR JAG INTE RAMLAT. PEPPAR! PEPPAR!


bilar i snö

I natt vaknade jag av att mina väggdekorer for i golvet. Skiten är av plast och är tunna som löv, vilket gjorde det hela lite extra spännande när jag trodde att det var en tavla som for i golvet. Men jag har inga tavlor..
Jag visste att dekorerna från IKEA var rena skiten men var ändå tvungen att pröva dem. Se vilket dåligt beslut.

väggdekorer


Kommentarer
Postat av: Sandra - Magsäcksoperation i siktet

Jag fick ju köpa spraylim och sätta upp mina med, hela skiten for ju i backen. :P

2010-02-22 @ 08:01:12
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Linda

mina har suttit i typ två år and still going strong. men de sitter på en garderobsdörr och inte på tapet, är kanske det som är skillnaden.förjävla fin liten hörna du har där, föresten :)

2010-02-22 @ 12:20:09
URL: http://iennotskal.blogspot.com/
Postat av: Sandra - Magsäcksoperation i siktet

Ja fan! Mina sitter fast nu! :D Men det är irriterande att dom inte kan fastna från första början. :P Dom fäster visst bättre på dörrar, vet ingen som haft problem med dom när dom satt dom på dörrar eller garderober. ;P

2010-02-22 @ 14:24:18
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0