IKEA


 Igår natt var hela min lägenhet full av älgar. I badkaret, dubbelsängen, hallen och jag hade ett jävla sjå att försöka ge dem något att äta. Kräsna djur när det gäller mat. Mina gardiner var tydligen Big Mc & Co för dem men det kändes inte helt lämpligt att äta linnetyg i sådana stora mängder..
Allt detta bara för dessa intryck i Slottsskogen häromdagen.
 Apropå älgar så berättade Mathias om en gammal lagkamrat (I fotboll) för honom om när de varit i skogen och åkt bil. Den här killen pratar svenska med serbisk brytning: "När vi var i skogen, kom en stor jevlla hest å trampa sönder bilen!" <- Tänk er den meningen med en ton av göteborska mitt i all brytning. Det roliga var att det var ingen häst utan en älg men det var ju inte så lätt för honom att veta i det chocktillståndet han måste ha hamnat i.


Vad rimmar då på älg? HELG! Vi hade tänkt dra till IKEA i helgen, jag och Mathias men jag tror att jag ska försöka byta arbetspass så att vi kan åka dit imorgon. Under helgerna är det verkligen tvärkört att ta sig igenom ingången och kassorna på IKEA. Det är så mycket folk att man skulle kunna tro att Metallica spelar.
Jag tänkte köpa mig en tavelram som jag ska rita en bild till. Jag har fan bott i den här lägenheten i ett halvår snart och det finns fortfarande ingenting på väggarna..

svart ram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0