Öm tå och Lady Gaga


 Fyfan vad jag skrattade när jag såg mig själv i spegeln idag. Alltså, inte nog med att jag var förvirrad nog att inte haja att jag var ledig utan hoppade upp ur sängen och sen slog stortån i hyllan utan jag upptäckte också att jag satt tröjan ut- och in men det var ju inte bara det. Jag hade även satt den bak- och fram.
Jag var och hälsade med Andy igår som fyllde 27 bast (Ingen ålder på en gris som jag brukar säga) och var väl hemma halv två i natt. Så jag får helt enkelt skylla på att jag var trött. Han var dock snäll nog att skjutsa mig hem fast jag själv insisterade på att ta bussen.
Jag var hos honom i tisdags också och då åkte jag hem med bussen klockan halv ett, där jag möttes av en riktig butcherflata som satt på samma buss som mig. Hon hoppade av några hållplatser tidigare än mig och när hon hoppade av gick hon fram till min sida av rutan och sa någonting. Men shit bruden, tänkte jag, vill du hångla hade du kunnat säga det tidgare vettu istället för att stå där och imma igen rutan för mig. Hon var lite skräckinjagande så sett.
Så bara för det får jag inte ta bussen själv. VILKET MESERI va? Det är på nattbussarna man kan få roligt.
Skitsamma.

JAG ÄR LEDIG I TRE DAGAR. Det har ju inte hänt sen.. Länge sen. Dags att vila upp sig själv lite. Ta igen förlorad tid med kompisar jag inte hunnit med det sista och försöka laga en av mina korsetter vars sömmar har börjat släppa (Inte så jävla ballt). Sen är det dags att ta tag i spetsvärlden igen. Spets kan ingen dö av och det kan aldrig bli för mycket.
Bio med Mathias ikväll!


radio gaga

Hon är fortfarande jävligt ball.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0