Tecken på en dålig blogg


 När jag läser vissa bloggar, eller snarare skummar igenom dem så tänker jag: Tröttnar de aldrig på sig själva? En hel blogg kretsar kring en enda varelse och det är en själv. Hur bra man är, hur mogen man är, hur snygg man är och rätt som det är går det utför, som Ingemar Stenmark sa. Då får man dippar av "dåligt självförtroende" som måste skrivas om så att folk har någon att tycka synd om.
Nej, jag är trött på högfärdighet varvat med yttligare borderline- syndrom. Jag är dock förvånad över att det fortlöper. Jag trodde att det var lite 2008/2009 att snacka om sig själv precis hela tiden. Lämna lite plats åt jorden, maddafakkas!
Sen är det också jävligt ute att vara negativ och skriva om saker man hatar hela tiden. USCH, BLÄ, KISS PÅ KANTEN!

---

Så tillbaka till Doktor Kärlek.
Jag hittade en massa fina prylar att ha här i inredningsprojektet. En spegel, "uppstoppade" rosor eller sk plastblommor (Ingen planta har någonsin överlevt hemma hos mig och senaste försöket jag gjorde -06 fick mig att tappa tron på mig själv när det gäller blommor), lila lakan osv.
Vi var till IKEA igen, för att de har billigast lågenergilampor som dessutom lyser bäst på marknaden enligt mig. När vi hade satt i dem i en lampa jag har i hallen så upptäckte jag att själva globen till glödlampan var lite stor men vi lyckades pressa ner den i spotlighten. MEN, jag upptäckte också att den fulländade lampan nu ser ut som tre penisar som hänger i taket. Det måste jag ju göra något åt.. Eller?

bela


Kommentarer
Postat av: bene

Hur tänker du göra då?

Björne

2010-02-18 @ 09:33:58
URL: http://benebech.blogspot.com
Postat av: Daniel

kan vi få en bild på penislampan tro?

2010-02-18 @ 23:05:37
Postat av: Sofia

För att vara någon som tycker det är "ute" att snacka om sig själv, tar du jävligt bra badrumsspegel-ego-bilder, måste jag säga... Öhm. Motsägelsefullt?

2010-02-24 @ 12:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0