Insnöade trähästar


 Fortfarande täppt som om någon skulle ha stoppat mig med bomull. De andra har åkt ut med skotrarna idag och här sitter jag med halvkallt kaffe med en hund i knät. Världens sötaste hund i och för sig men inte fan hamnar jag på en skoter för det. Precis det jag har velat med hela resan..

 Imorgon har jag beslutat mig för att vara frisk. Sen får nya kroppsdelar växa ut på mig utan att det hindrar mig. Jag ska hänga med folk och därmed basta!


Åter i Orsa då. Jag och mor min åkte bil ner från Östersund igår och jag körde halvvägs. Det gick bra tills jag började hamna i andra tankar som vandrade bort mot Indien. Sen hör jag mamma långt borta säga: ”Fan, vad nära kanten du är.” Ja, det är jag visst säger jag lugnt efter att ha slickat högerkanten en stund. Kanske dags att sätta sig i passagerarstolen igen efter en sådan där företeelse.. Men icke!
Den träsmak man får efter ett par mil i en bil är inte att leka med. Både hel- och halvskinka somnar på en och när den väl har vaknat till liv så börjar det kittlas. (Kom igen, alla har upplevt det elle?)

 Jag tänkte slänga upp lite nya pics men med Mobile Advanced så tycks jag ha sparat bilderna på telefonen och inte på kortet, så nu vet jag inte hur jag ska göra. Jo, det vet jag men jag har inte diverse funktioner med mig.


snöö

Det var en gång en bil... Sen blev det vinter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0