Slottskogen


 Åt höger tar jag åt vänster, där jag tar åt höger för att sedan ta vänster. Då borde jag vara tillbaka där jag började..

Idag har det varit vandring i Slottskogen, där vi (När jag säger "vi" så menar jag den lite snyggare Rambo och mig själv) fick uppleva älgar som försökt sig på en Britney och rakat av sig håret men kom av någon anledning bara halvvägs. Tråkigt, för nu har älgen en stor kal fläck på halsen och ser ut som Broder Tuck istället. Vet inte vad som är värst i det avseendet.
 Vi såg pingviner i glasburar, rådjur (DÖSLAPPA djur som bara ligger och sölar i snön), hästar. Jag blev sjukt sugen på att rida när jag såg dem. Det hade inte varit helt fel att kidnappa en häst och skena iväg i skogen där någonstans men då hade jag lämnat mitt sällskap helt åt ödet och eftersom killen saknade karta & kompass så vågade jag inte lämna honom själv, så barmhärtig som jag är.
 Trots att guiden snurrat bort oss lite i skogen så hamnade vi till slut där vi skulle. Det är dock aldrig bra att säga "Åh, nu vet jag inte vart vi är längre. Jag tror att vi har gått fel." Åh fan, säger du det? Och kakorna vi har lämnat som spår efter oss har jag ätit upp. Nu finns ingen återvändo!
Tur att Slottskogen kryllade av människor, människor som belägrade varandra i något skjulaktigt hus och låtsades som att det regnade när vi passerade. Visst, börja vissla också!

---

Här har vi också en rätt snygg jävel: Messiah Hallberg. Raw Comedy Club. Jävligt rolig kille.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0