A little somethin' somethin'

 
 I natt var jag med och planerade ett Jönsson- liganbrott. Vi hade planerat saker in i minsta detalj och i genomförande av planen gick allting åt helvete och vi slutade uppe på ett tak gjort av is som smalt och där några gymnasiebrudar hade gympalektion. Jag drömde om tegelstenar som hade ögon och ett liv. Jag kallar det fullmoon- activity.

Efter lördagens bravader på Park Lane mådde jag något illa i söndags, vilket var väldigt underligt eftersom att jag inte drack en enda droppe alkohol. Ändå mådde jag illa, var seg och hade ont i huvudet. KAN ha varit så att alla ångor från alla aspackade typer väl därinne förpestade min egna inandningsmiljö.
 Roligast var på dansgolvet som Fia tvingade upp mig på, där jag stod som paralyserad och tänkte: "Öppna en lucka och få mig att försvinna." Jag ville inget annat än därifrån. Dansa aldrig nykter var det någon som sa.
Där stod jag och betraktade omgivningen. Jag tittar åt vänster; En slemmig turk med knäna lätt böjda och ett peut- eut- package coming right at me. Jag tittar till höger och till min stora förvåning: En slemmig turk #2. Jag hajade till, för någonstans trodde jag att det var ett skämt. Jag började skratta till och tittade på Fia, pekar mot baren och drar mig ifrån kuk- gyttjan. OM de finge, skulle de gnugga kön mot varsitt ben på mig but not today, gentlemen.
 Det lustiga med Park Lane var att ungefär 70 % av folket som var där den kvällen var snubbar och resterande var kvinnor.  En annan turk kom emot oss, lutade sig lätt tillbaka och höjde på ena ögonbrynet samtidigt som han sa: "Tjeeennna". Vad fan, händer inte sådant där bara på film? What kind of a moviestar am I?

indiska


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0