Me vs Orsa


 Igår beställde jag biljetter till Orsa mellan den 23 feb- 4 mars. Jag har nog inte varit i Orsa så länge sen jag flyttade därifrån. Det är bra. Då kan jag ta igen förlorad tid med nära & kära.
 Hemresan kommer att vara i sin comfort, då jag betalade ynka 40 kronor extra för 1 klass. Det kan jag leva med och jag slipper trängas med barnfamiljer och deras 6 väskor som promt ska läggas upp i hatthyllan, som sedan trillar ner i huvudet på mig och gör mig grinig som en flodhäst med nageltrång. Jag ser det som en åtgärd bara.
1 klass är lite halvmesigt kan jag tycka och jag har aldrig förmått mig att beställa en sådan biljett förut men någon gång ska man uppleva det som affärsmän tycker är så speciellt. Dagens nyheter, gratis kaffe och betjänter.
500 spänn fram och tillbaka verkar ju rimligt för denna resa. Sj brukar annars vara mästerliga på att ta sjuka rånar- summor för en resa.
 Jag tänkte dra förbi Östersund också och hälsa på mormor, mamma och en gammal kamrat. Allt för att få valuta för tiden och kalla det roadtrip.


Kommentarer
Postat av: hannah

FAN vilken snygg bild.. babe ;)

2010-01-14 @ 17:03:38
URL: http://snittan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0