Svarta takkronor och äckliga dunjackor.


 Vad man är beredd att lägga pengar på? Tja, killarna från småbyarna älskar att meka med bilen och lägger tusentals kronor på det och sådana som jag letar efter något orginella inredningsprylar och har nu valt att lägga ner tusentals kronor på det.
 Jag har länge letat efter en svart takkrona, vilket var superlätt att hitta hösten 2006 då det var inne med sådant. Idag är det lite värre om man vill komma undan relativt billigt. Eftersom att det inte finns billigare alternmativ än 2000 kronor för en riktig schysst svart takkrona, så får jag helt enkelt betala det. Då blir det åtminstone inget i plats utan i äkta glas. Ey, kvalité är alltid värt..
Nästa grej är att hitta ett par mörklila sammetsgardiner som går i en ganska kall ton. De lär kosta minst 800 kronor. Det finns lila sammetsgardiner på Lagerhaus men de är nästan neonlila och skriker LSD åt mig.Och apropå kyla som varit ett faktum både här i Göteborg och på andra ställen runtom i Sverige, så hittade jag en jacka från United Colors of Benetton som jag ville ha MEN det blev inge' med de'. 80% dun och fjädrar! Tss. Inte jag inte. Vart fan producerar man syntetdun? Det duger gott att ha i ris till påsken va men inte i kläder? Allt för att konsumenterna inte ställer krav but I DO! Jag ska se till att framställa syntetdun då isåfall. Och WHAT UP med all jävla päls som infinner sig på var och varannan jackjävel? "Hur många djur fick sätta livet till?" - Den frasen säger jag till mig själv högt varje gång jag ser någon i päls (Också för att de ska höra mig).

Kommentarer
Postat av: Carllin

Var finns den lampan?

2012-07-08 @ 20:26:11
Postat av: Sally

Gryym inspiration måste jag säga. Älskar stilen på all inredning du har lagt upp på din sida. Jag undrar var du har köpt den takkronan i svart, Kandelabern som du hittat i svart, samt de lila spetsgardinerna. Skulle vara super snällt om jag kunde få den informationen. Håller på att inreda hemma och det är PRECIS vad jag behöver. Ska fortsätta hålla koll på din blogg..

2013-02-10 @ 19:45:31
Postat av: belaland.se

Lampan finns på: http://www.dutchbydesign.com/ukLighting/Chandeliers/products-Gypsy-Chandelier-Black_SY100771BK.htm

2013-02-11 @ 10:45:33
URL: http://belaland.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0