Manipulation


 Hey ho, give it a go!
Jag är tämligen seg i idag. Måste ha vaknat mitt i REM- sömnen då vid 10- tiden. Jag var helt lost när jag vaknade och jag hade nästan glömt bort hur man använder benen för att ta sig framåt. You see, I don´t need alcohol to lose my mind.

Igår fick jag uppleva en klassisk filmscen på riktigt. Jag cyklar alltid till och från jobbet, även om det regnar som om himlen stod öppen. (Lite vatten hindrar inte mig va) 
När jag var 3 minuter hemifrån, så kom en Mazda bakom mig i en relativt låg fart men inte tillräckligt låg för att undvika att skapa en enorm jävla våg av vägpölen som fanns till vänster om mig. I ögonvrån kan jag skymta en skugga som sen väller över mig helt och håller, från topp till tå. HELT jävla dyngsur blev jag och byxorna var så tunga av vatten att det blev svårt att trampa sig framåt. Sen kom chocken som fick mig att handla i vrede och sno reg- numret på bilen, be Mathias att kolla upp vem idioternas furste kunde tänkas vara. Inte blev jag förvånad när det visade sig vara en tjej heller. De kan ju för fan inte köra bil. Nu tänkte jag höra av mig till donnan att be om ursäkt för att hon nästan dränkte mig på vägen. Mordförsök är inte att leka med..
Det värsta var ju egentligen inte att jag fick vägvatten i örat utan det faktum att fittan tittade i bakspegeln och såg hela händelsen utspela sig men valde att ignorera det lilla missöde som nu nått allmänheten.
Jag säger bara det; Med en ursäkt kan man komma långt.clowncunt


I love my job anyway

Apropå arbetsplatser och medarbetare inom vården, så kan man lätt få för sig att människor som jobbar inom vården ska vara mer hygieniska och mindre vidriga än människor på andra arbetsplatser. Detta påstående är helt fel fick jag bevisat för mig häromdagen då jag fann en rejäl snorkråka i handfatet på personaltoaletten. Och jag vet fortfarande inte vad som är värst; Att snorkråkan låg i handfatet eller det faktum att någon i personalen har åstadkommit den.
För att inte tala om skitrännan i toaletten dagen efter det. Wtf, folket! Toalettborsten till höger om er då? Fatta tag i den och skrubba!
Användnings- instruktioner kanske skulle sitta på sin plats, huh?

En av våra sköna skrev: "Papper och penna. Papper och penna? Papper och penna."


Soraya M


 Jag har varit inne i en filmperiod en längre tid nu. Nya tv- serier har intresserat mig mest men också meningsfulla filmer. Därför bjöd jag hit Jimmie som hade med sig Soraya M; en film om en kvinna som blir oskyldigt dömd till döden för att ha varit otrogen mot sin man. Visst kan det låta klichéaktigt dramatiskt men den här filmer erhåller ett par schyssta scener som man tror att man inte ska få uppleva. Jag ville kräkas och inte många filmer får mig att beröras av historien men den här filmen gör mig känd som blödig. Man kunde nog skymta en tår någonstans i mitt ansikte.
Ronny Svensson hade gett den här filmen 5/5 solar och jag kan inte annat än hålla med mig favorit- filmrecensent.

Soraya M


Semester


 Nej då, folket. Jag har inte lagt ner blogganet. Min dator har äntligen formaterats om men jag har inte hunnit testa den ännu. Så allt mitt surfande sker via min arbetsplats.
Jag inväntar min kamera jag har beställt. En Canon EOS 550 D blev det med objektiv 18-200. Ska bli grymt att få hem den någon jävla gång.

Hemkommen ifrån semestern som varade i Orsa samt Östersund. Den var ju kanske inte så spännande som vi alla hade hoppats på men jag och Mathias har fått uppleva en del ändå. Vi såg en björnunge springa mitt framför snoken på oss när vi åkte bil genom Vemdalen. Det såg ut som en jävligt fluffig orangutang som sprang över vägen. Det hade ju varit om än mer spännande. Eller hur?
Vi har spenderat våra nätter i en husvagn och duschat i byggbaracker som nu infinner sig på syrrans gård, efter att deras badrum i huset brann. Vilket substitut! Det gick visserligen bra men det kändes något märkligt att springa i handduk mellan husvagnen och baracken när det åker bilar utanför gården hela tiden. Well, säkert inget bilisterna eller grannarna inte har sett förut men om jag ska blotta mig så vill jag fan ha betalt!

Nepp, people. Så småning om dyker det upp mer uppdateringar och bilder men för närvarande ser det tämligen torrt ut på den fronten. Ack och ve!
ADIOS, amigos!

Thorsten Flinck i mitt hjärta


 Jag är nog förälskad i Thorsten Flinck. Karl'n som tagit mig med storm i "Sökarna" och på Liseberg i onsdags, där han sjöng låtar ifrån sitt album "Vildvuxna rosor". Han var fan så mycket bättre live måste jag säga. Synd bara att han ser så trasig ut. Annars är han en charmknutte utan dess like och jag hoppas att han kommer till Göteborg snart igen.
Visste ni att han är Sveriges bästa skådis också? Länge leve kungen!

thorsten flinckAtt välja rätt systemkamera..

 Är kanske svårare än man tror!
Först var jag helt inne på att skaffa en Nikon D90 men tyckte ändå inte att det klickade riktigt. Någon rådde mig att köpa en Canon EOS 550D och den lockar allra mest nu. Ett macroobjektiv på det och livet är tårta!

Orsa på söndag! Sjukt jävla peppad. En veckas semester med världens bästa vän Mathias. Min bloggtorka beror  på min dator som inte riktigt är i skick för att sätta igång. Den ska förhoppningsvis på lagning nästa vecka. Och med en ny kamera LÄR det dyka upp lite schyssta pics.

JUST DO IT!

RSS 2.0