Manipulation


 Hey ho, give it a go!
Jag är tämligen seg i idag. Måste ha vaknat mitt i REM- sömnen då vid 10- tiden. Jag var helt lost när jag vaknade och jag hade nästan glömt bort hur man använder benen för att ta sig framåt. You see, I don´t need alcohol to lose my mind.

Igår fick jag uppleva en klassisk filmscen på riktigt. Jag cyklar alltid till och från jobbet, även om det regnar som om himlen stod öppen. (Lite vatten hindrar inte mig va) 
När jag var 3 minuter hemifrån, så kom en Mazda bakom mig i en relativt låg fart men inte tillräckligt låg för att undvika att skapa en enorm jävla våg av vägpölen som fanns till vänster om mig. I ögonvrån kan jag skymta en skugga som sen väller över mig helt och håller, från topp till tå. HELT jävla dyngsur blev jag och byxorna var så tunga av vatten att det blev svårt att trampa sig framåt. Sen kom chocken som fick mig att handla i vrede och sno reg- numret på bilen, be Mathias att kolla upp vem idioternas furste kunde tänkas vara. Inte blev jag förvånad när det visade sig vara en tjej heller. De kan ju för fan inte köra bil. Nu tänkte jag höra av mig till donnan att be om ursäkt för att hon nästan dränkte mig på vägen. Mordförsök är inte att leka med..
Det värsta var ju egentligen inte att jag fick vägvatten i örat utan det faktum att fittan tittade i bakspegeln och såg hela händelsen utspela sig men valde att ignorera det lilla missöde som nu nått allmänheten.
Jag säger bara det; Med en ursäkt kan man komma långt.clowncunt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0